BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65

Yurtdışı seçim sonuçları hangi parti önde?

Yurtdışı seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy alacak? İşte Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un yurtdışı seçim sonucu tahminleri...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
lan amk

Hahaha

ahmet

10 kişiden 5î akparti diyor hayal kurmayin

sizede bu yakışır

oy vermek yetmez. seçimle akpartiyi yıkmanız mümkün değil. hazır pkk'ya oy vermişken kandile gidip selonun kardeşi nurodan silahlı eğitim alın ve pkk'ya katılın bence. Ama dikkat edin karşınızda koskoca müslüman Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti var.

onuc

AK parti avrupa da TEK PARTİ,parelel çaba boşa çaba

cenk

akp dışındaki seçmenler avrupada hdp ye oy vermeli

GURBETCİ

ASLINDA AKPKK YURT DIŞI OYLARINI GÖZDEN ÇIKARTMIŞ BU ADİLL GİR DENEN KOCA KAFALLI AVRUPADA ANKETMİŞ YAPMIŞ ALGININ DANİSKASI.!!!

selim

seçim sonuçlarını açıklama yasak değil mi? yine algı operasyonları yapılmaya çalışılıyor. amerikan ve israil taktikleri bunlar. çok ayıp. site yönetimini de kınıyorum.

GERCEK TürkKürt

yalan haber,akp avrupada sifir,ama sinir oylariyla ne yapiyorlarsa yine birinci parti oluyorlar,MHP avrupada en fazla teskilatlanmis bir parti.avrupa ülkelerinin hepsinde dernek ve parti temsilcileri var ,ÜLKÜCÜ GENCLIK; ve ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE,yani sen ismarlama haber yap yazar efendi yandas yap sandiklr acilinca göreceksin.hangi parti önde...OYLARIMIZ MHP ye...

mir demir

Bence hdp

hakan secer

Nasil oluyorda yuzde 60 oluyor sandiklar acildida haberimiz mi yok yoksa algi operasyonuyla trafolara kediler mi girecek aman dikkat.

rıza zarrab

Adını ülkücü koymuşun ama ülkücü olamamışın, ülkücü olan kişi önce Türklük gurur ve şuuru olur, sen ancak Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanları oy verirsin. Geç bu ayakları.

yurtiçi

Bende yurt içindeyim on kişiden 9 u akp demiyor nasıl olacak şimdi

bilge kağan

tam bir akape zihniyeti... acayip bilimsel bir çalışma olmuş. süper ?!?

neslihan özalp

son yolsuzluklardan sonra İSKİ'NİN sözünü edebiliyorsunuz...

serhat yiğit

helal olsun mükemmel bir yorum

kalem

Vatan millet icin, din iman icin, baris ve kardeslik icin ... parti. mi yakında gurbetçileri atacaklar haberi yok...dost olduğumuz bi ülke söyleyene ödül var...

deniz

bende yurtdisindayim 10 kisiden 8 i ak parti diyor

warkon

kardes bende ülkücüyüm ama suan en son oy verecegim parti mhp

Ülkücü

Ak partinin burdan en az yüzde 60 almasi gayet normal, bütün camilerden otobüs kaldiriyor uetd. Ben düsseldorfta kullandim, yarim saat kuyruk bekledim, konusmalarina sahit oldum orda bulundugum anda gördüklerimin belkide yüzde 80 i ak partiliye oy veren vatandaslarla doluydu. Ne diyim memleket icin hayirlisi olsun.

Berzan

Vatan millet icin, din iman icin, baris ve kardeslik icin ak parti.

mustafa uzun

Çok yakında döneriz

Veli

Yahu bu Avrupadakiler bu kadar begeniyorlarsa neden ülkelerine gelmiyorlar? Gelip 1 ay yaşasınlar burada çalışarak.Karınlarını bile doyuramazlar...

adam olun azcık

arkadaşım siz ne iciyonuz böyle iyi kafa yapıyorsizde ayık olsanız zaten bunları yazmazdınız

GURBETÇİ

Ekmek ve Sütü Bırak Su bile vermediler

SOLCU SHP Lİ NURETTİN SÖZEN; “Beni seçerseniz; her sabah kapınızda bir ekmek ve bir şişe süt bulacaksınız” dedi ve böylece “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı”nı kazandı. Sonra ne oldu? Halkın kapısına “çöp dağları” yığıldı. “Hava kirliliği” yüzünden insanlar maskeyle geziyordu.Trafik keşmekeşi” yüzünden de “tek-çift plâka” tartışmaları oluyordu. İstanbul “Susuz Yaz”lara mahkûm oldu. Üstüne “Türkiye tarihinin en büyük skandalı” olan “İSKİ Skandalı” patladı. CHP lilerin yalanlarını UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ.