BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.430,29

Yurtdışı referandum sonuçları belli oldu fark inanılmaz!

Yurtdışı referandum sonuçları evet ve hayır oyları arasında yüksek bir fark olduğunu gösterdi. MAK Danışmanlık tarafından yapılan sandık başı anket analizine göre yurtdışı seçmenlerin yüzde 62'i evet yüzde 38'i hayır dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Ss

Cemaat-ı müslimin ne yapacağını bilir. Cemaat-ı fetoşin değirmenine su taşımaz.

Ss

38 ler gavura benzemişler

Misafir

dogru.gibi.80.kisi.icinde.3kisi hayirciydi.onlarda.arkadasimiz

A. Kar

ABD de tuzu kurular çoktur. Komünizm çökmeden evvel, ABD de, ve New York ta, oturup Sosyalizm hayali görenlerden ne oyu bekleyecektiniz ki? ABD üniversitelerinde o zamanlar Leninci ve Maocu Türk öğrencilerinin kavgasını görmedik mi? Şimdi ABD de yaşayıp hayır oyu vermeyip ne yapacaklardı ki? Ancak öyle avunabiliyorlar.

cihangir

bu haber anket çalışması arkadaşlar   MAK Danışmanlık sandık başı anket analizi özet raporu hazırladı. MAK Danışmanlık sandık başı anketlerine göre (yurt dışı/gümrük) kullanılan oy miktarı Türkiye'de referanduma % 3 etki edecek. % 62 EVET, % 38 HAYIR Ankete göre (yurt dışı/gümrük) kullanılan oylar, yaklaşık %62 EVET, % 38 HAYIR şeklinde. Kullanılan oylarda ABD'de HAYIR önde diğer yerlerde ise EVET

ali

arkadaslar avrupada bu kadar fark olması normal çünkü evetciler çok iyi çalıştılar. ve kazandılar ve hala kazanıyorlar.

Misafir

kim inanır?kadir inanır.pes yav..bu sandıklar ne zaman sayıldı?

OSMAN

SANDIK BAŞKANI ANKET SONUÇ MU OLUYOR. KORKUDAN EVET DEMİŞ OLMASINLAR.

hamdi taşçı

yurtdışından bile %38 hayır geldiyse vah evetçilerin haline

Abdi

Seçimleri manipule etmek yanlıştır. Kullanılmış fakat sayılmamış oylar hakkında anket yapılması bizlere mahsustur her halde.

Misafir

Başlığı okuyanda sanki sandıklar açılmış oylar sayılmış sonuca göre Evetler önde, buna anca sizin o herşeye evet diyen yandaşlarınız inanır birde Kadir İnanır....

Misafir

baslik: "Yurtdışı referandum sonuçları belli oldu fark inanılmaz!" anket sonucunu sandik sonucu gibi aciklamak okuyucuyu aldatmak demek degil midir, yani BASITLIK! Bunlara niye tenezzül ediyorsunuz eyy muhteremler, kendi sayginliginizi YOK ediyorsunuz...

Misafir

BEN HAYIR DİYECEĞİM.EVET DİYECEKLER,SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ,KENDİM ETTİM KENDİM BULDUMU SÖYLEYEBİLİRSİNİZ.AMA FERYATLARINIZI DUYMAYACAĞIZ.

Misafir

iNSANLARI YANILTMAYIN. ANKET SONUCUNU SANDIK SONUCU DİYE AÇIKLAMAK NE DEMEK. SIRF BU HABER YÜZÜNDEN HAYIR.

Misafir

verin gazı..... verin gazı.....

gurbetci

ben daha cumartesi gunu oy kullandim, hangi ara saydinizda sonuc aciliyorsunuz, yonlerdime yapiyorsunuz.

vatandaş

yüzde otuzsekiz çok büyük oran ben yüzde onlarda belentim vardı.

Misafir

TEK ADAM REJIMI MI PARLAMENTER SISTEM MI! KARAR SENIN EY CEMAAT-I MÜSÜLIMIN, SEN NE DERSEN O OLACAK!.. BU REFERANDUM INSALLAH HAYIRLARA VESILE OLACAK, AMIN..

Misafir

YSK nin bu anket sirketini derhal uyarmasi hatta KAPATMASI gerekiyor.. bu yapilan SUCTUR! sitenizin buna alet olmasi da suctur!

yeniden sayın

O KADAR HİLE HURDA İLE ANCA 62 Mİ ÇIKTI , bu salaklar bir işi düzgün yapamıyor , en az %99 çıkması lazımdı. bir hata vardır yeniden sayın, dünya liderini durduk yere kızdıracaksınız yine..olmazsa hayır oyları bakanlar kurulu kararı ile geçersiz sayılsın..

VATANSEVER

Helal be. EVET EVET EVEEEEEEEEEEEEEEEEET

gürme

bilmiyorlar ki türkiyede dönen dümenleri yurt dışında yaşa evet demek kolay. bi sınırdışı ediverseler bu tarafa doğru o zamanlar daha iyi basarlar evete

mahircan

MAK ise tam atış, adam tam bir akp tutkunu, gözü bişey görmüyor, istiyorki evet yüzde 90 olsun, saymadan sonuçları açıklamış, pes valla.

salhor

Aha benim Almanya'daki müfsid tanıdıklarım. Ebenizin örekesini gördünüz mü şimdi?

DAMARINDA AMERİKA KANI TAŞIYANLAR

AMERİKAYA KAÇAN HAİN FETÖCÜLER ELBETTE HAYIR DİYECEKLERDİ.