BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46

Yürek sızlatan görüntü! Bir an olsun başından ayrılmadı

Büyükada'da yaralı halde can çekişen at yürekleri sızlattı. Başka bir atın yaralı atın başından bir saniye bile ayrılmadığı anlar kamerada.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
tuncer

BUnun tek çözümü belediyenin yem desteği vermesi. Hayvanseverler de uzaktan sevmesinler, yem versinler.

Vefa

Hayvanın hayvana vefası var. Ama insanın insana vefası yok.

yüzdeyüzmilli

Ya hakikaten artik bir yasa cikartin Allah rizasi icin!!! Hayvanlara eziyet edenlere agir para cezasi ya da hapis verin. Bakima muhtac hayvanlar icin barinaklar olusturun yiyeceklerini 4-5 yildizli otellerin yemek artiklarindan bile toplayabilirsiniz. Hersey yapilabilinir yeter ki kararli olun.

Misafir

Bakımsızlıktanmı yaşlılıktanmı bu halde o belli değil

Misafir

Her yıl onlarca at, sahipleri tarafından ölüme terk ediliyor Adalarda. Kimsenin sesi çıkmıyor bu duruma. Hatta sahiplerine de en ufak bir yaptırım dahi uygulanmıyor. At- fayton sahiplerinin çoğunluğu da ayyaş sarhoş tiplerdir, her türlü pisliğe bulaşmış insanlardır. Aralarından temiz olanlar da tek tük çıkar ama sayılıdır. O hayvan hakları diye çığırtkanlık yapanlar varya, yaz aylarında iskeleye kadar kuyruk oluştururlar faytona binip Ada turu atmak için!!

k.k.k

Atlar çok asil hayvanlardır. Bu hayvanları bu şekilde görmek içimi acıttı. Hiçbir sokak hayvanı bu duruma gelmesin. Artık bu işlerin Türkiye'de bir düzene girmesi gerekiyor. Hayvanlara yapılan işkencelerin, kötü muamelelerin durdurulması gerekiyor.

HUP

KAMERAMAN CEKTIN BIYERE HABER VERDİNMİ KARNINI DOYUR4DUNMU GUNESİN ALTINDASIN SU VERDINMI NE YAPTIN YARDIM ISTEDİNMİ NE YAPTIN

  • 1