BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yüksekova'da PKK'ya büyük şok! 13 terörist öldürüldü!

HAKKARİ 'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne büyük bir darbe vuruldu. Yüksekova'da aralarında Gitarcı olarak bilinen keskin nişancının olduğu 13 terörist öldürüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
RTÖ

Yüce Rabbim silahlı kuvvetlerimizin yar ve yardımcısı olsun, Devletimize ve Milletimize zeval vermesin.

vatandaş

Aynı kurtlar vadisi pusu da geçen hafta yayınlanan "damdaki kemancı" karakteri gibi.... bu da "kemancı" gitar çantasıyla suikast silahı taşıyor." ve sanırsam örgütteki "kemancı" ilk kez basın yayına yansıdı ... Bu ne ya film gibi?

Misafir

Merak etme bu hainler bitecek, onları destekleyenlere de sıra gelecek yakında

Aydınlı

Diyarbakır Hani karakoluna petrol tankeri ile yapılan saldırı haberi internet haber sitesinde sabahtan vardı. Şimdi niye kaldırıldı. Şehit ve yaralıların içinde yakınlarımız var mı? isimlerini nasıl öğreneceğiz.( Yanlış anlaşılmasın şehitlerimiz ve gazilerimiz hepimizin)

Dünyalı

PKK şok olmuşa benzemiyor tam aksine dün gece Hanide jandarma komutanlığını tankerle uçurduğu gibi şok etmeye devam ediyor. RTE binaları yıkın dedi, onlar da sen Kürtlerin evlerini yıkarsan biz de polis, özel tim binaları yıkarız diyor anlaşılan. Bu yıkımı anlaşılan her iki tarafın ideolojik kafaları durdurmayacak, dışardan müdahale olacak.

BARAN

ALLLAH DEVLETİMİZE VE ORDUMUZA YARDIM ETSİN.PKK NIN SONU GELDİ.DAĞLARDA ADIM ATAMIYORLAR,HEMEN ENSELENİYORLAR.ŞEHİRDEDE SONLARI GELDİ.ŞER ODAKLARI KAYBETTİ.KAZANAN KARDEŞLİK OLACAK

Erol Baron

İpini koparmış cahillerden kurulu olan PKK, vakur duruşu KORKAKLIK olarak algılıyor. Sonuç ortada.

Misafir

bu kürtle türkün değil ermeniyle türkün savaşı arada ölen kandırılmış kürtler var sadece onlarında ataşı bol olsun.

Nusret Çiçek

Adama bak, kardeşçe yaşayalım diyor. Şimdi gavurca mı yaşıyoruz? Derdiniz ne? Yaşadığınız topraklar altınıza dar mı geliyor?.. Ülkenin her tarafında varsınız.. İstediğiniz her mekan siz açık. Yine de gözünüz özerklik safsatasında. İsrail bekliyor, bölünsünler ki Türkiye güçlü devlet olmaktan çıksın. O da rahat bir nefes alsın. Ey kürtçüler, siz kimden yanasınız? Kime hizmet ediyorsunuz? Kimin kayığına biniyorsunuz? Bu toprakları iman dolu yürekleriyle dedelerimiz kan dökerek bir arda İslam kardeşliği anlayışı içerisinde yaşayalım diye aldı, üç buçuk çapulcuya mı bırakalım? Hattınızı bilin, bu milletin sabrını taşırmayın.Hangi kavimden olursa olsun, Müminler kardeştir...

KARADENİZ SEVDALISI

KAÇIRMAYIN ASLANLAR İNLERİNE GİRİN LEŞLERİNİ GUZGUNLAR YESİN HAİNLERİN HACIMAYIN BU HAİNLER ETEKTE GİYER KADIN KILIĞINA DA GİRER CÜNKÜ BUNLAR İNSAN DEĞİL

Misafir

hergun o isim olduruldude bunlar neden bitmiyorlar yoksa bunlar bir olur bin dirilirmi birakin kendinizi avutmayida gelen kurt otoritesii taniyin ve beraber kardescesine yasiyalim.

Misafir

ordu polis millet el ele. bölücüler destekçiler cehenneme

Misafir

Yüreğiniz varsa aynı şartlarla göğüs göğüse çarpışın. nerde o yürek bunlarda. vatan hainleri

kürdtürksavaşıbu

ilker başbuğ ne yazıkki böyle savaşlarda 40.000 den fazla ölü ve yaralı vereceğiz dedi... kolay değil şehir savaşı bu kürdlerle savaşmak kolay değil.

  • 1