BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.434,42

YSK'dan bir iptal daha! Seçim nerede yeniden yapılacak?

Seçim sonuçlarının tartışmalı olduğu bir yerde daha YSK'dan iptal kararı çıktı. İşte seçimlerin yeniden yapılacağı o ilçe...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
MİSAFİR

SATILMIŞ AYDIN OLACAĞIMA DAĞDA YAŞYAN BİRİ OLURUM. DAHA İYİ DEĞİL Mİ?

vatandaş

YSK AKP den itiraz geldimi hemen yeşil ışık YSK Muhalefetten itiraz geldiği zaman kırmızı ışık vatandaş olarak kime güveneceğiz.

hanifi akar

bunun adi artik piskinlik,erdogan devletin tum birimlerini eline gecirmis,karsisinda kim varsa kuduz k...k gibi saldiriyor,turkiyede yakinda kan govdeyi goturecek..insallah olmaz ama gidisat bu....

Demokrat

Aydin hangi Aydindan bahsediyorsun? Aydin diye birsey yok Cogu coban bile senin Aydin sayip saygi duydugun kisilerden bin kat üstündür.

mehmet abi

insanda yüz olur be amasizde nerde utanma hala çıkıphezimetinizi savunuyorsunuz 45,5neyle açıklıyorsunuz ayıp ayıp utanın

canın cıksın ysk

YSK=akepe nin noteri...

vatandaş

ağrıda 18 kere saydırıp akp lehine iptal ettin, eskişehir ilçesinde akp lehine iptal ettin, ey ysk, delilleriyle ortaya konan hileli ankara seçimini herkesin gözü önünde görmezden geldin ya, bir gün yargıda sana da bunların hesabı sorulur inşallah

ASGARİ ÜCRETLİ

CHP NERELERİNİ ALDIYSA HEPSİNİ AKP YE VERİN SONRA İÇ SAVAŞ ÇIKSIN HERKEZ BİRBİRİNİ GEBERTSİN SİZİN ANAN...... O ZAMAN RAHATLARSINIZ SİZ ,MEMLKETİ NE HALE ÇEVİRDİNİZ BE Bİ HABER BİLE BIRAKMAYIP KÖLE ETTİNİZ LAN İNSANLARI UNUTMAYIN BİR AYDIN ÖLÜR BİN AYDIN DOĞAR.

selen

Yalova için hiç pes dememistiniz.

Kadir abi

Ankara-Antalya yı iptal edemeyen zihniyet CHP nin kazandığı yerleri tabi ki iptal edecek. Boşuna mı değişti bunca hakim ve savcının yeri. Yazıklar olsun bunları yapanlara vede bizi yöneten zihniyete!!!!!!!!!!

beytullah

Anasını satayım ne biçim bir ülke ne biçim bir adelet siste mi? Muhalefete gelince yok neden yok çünkü ANKARA,ANTALYA vb illerde kesin ama kesin kaybettiler fakat hile hurdalarıyla kazandılar. Bugün yediğin hurmalar yarın .ötünü tırmalar. Bakın hiç kimse kalıcı değildir. Kitaplar ve tarih yarın bu hukuksuzlukları ve hileleri yazacak. Ah ülkem güzel ülkem ne biçim bir beddua aldın ki bu hale geldin.Medya ey medya siz kendinizi gazeteci mi sanıyorsunuz. Sizler yanlışların hukuksuzlukların üstüne gitmedikçe bu yanlışa çanak tutarak gazetecilik yapmıyorsunuz. ***papağan medyadan öteye gidemeyeceksiniz.

edep

Numara yapıyor parelel ysk yalova seçimini neden iptal etmiyor bütün hillelere şahibelere rağmen böyle bir karar vermemek için elinden geleni yapıyor yok buldan mış bilmem ne bir planları vardı adalet için yaptıklarını sanmam paralel ysk bu seçime hile kırıştırmıştır hele şu muhtarlık pusulası olayı var ya tam bir hile makinası bunun neresi demokrasi alsı başında bir hukukcu numaradan bir gelenge hazırlayarak yok zarfın içinden muhtarlık pusulası çıktı diye oy iptal edermi kasıt olduğu çok belli vatandaşın kime oy verdiği bellimi belli neden geçersiz saymak istiyorsun hainlikten kötü niyette seçime demokrasiye inmadığından canının istediğini yapmak istediğinden bu ysk temizlenmeden bir daha türkiyede seçim yapılmasın

Hakkı

Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama; Acaba burada AKP kazanmış olsaydı karar ne olurdu?

adnan deniZ

Ysk didim icinde vatandaş olarak sizleri goreve davet ediyorum yolsuzluk var parelel var sizleri temin ederim

adnan deniZ

Didimdede yolsuzluk var eyyy ysk didimdeki secimleride iptalina chp oylari caldi sayilmayan oylari saydirdi

mrk

nasıl bir şeydir? ne tesadüf. hep chp nin aleyhine kararlar çıkıyor. İstanbul ve ankara'yı neden iptal etmiyorlar. ikisini de chp kazandı. bin çeşit rezalet var. akp oyları %35 mertebelerine düştü. bu seçim rezaletini çözemiyorlar.

erkut

senin düşüncenini katılıyorum

misafir

allah belanı versin ysk.

ayhan k.

iki oy fark vardı onbir değil !!! hayırlısı olsun bakalım

GÖRÜŞÜM

EĞERKİ AKP Lİ KAZANSAYDI ,YSK .. KURULU KESİNLİKLE İPTAL EDEMEZDİ ..

Kadir

Bu ysk üyeleride paralel herhalde. o kadar itirazlar var, halen chp nin, mhp nin kazandığı yerlerdeki seçimleri iptal etmediler. iptal edin gitsin. seçimleri yeniden yapın, akp kazansın, kazanamassa gene iptal edin. nedir bu parelel hakimlerden çektiğimiz. rte size ne diyor, ben ne istersem ona göre karar vereceksiniz. vermeyenler vatan haini paralel örgüt üyesidir, diyor. sizde paralele hizmet etmeyin.

Ferdi

bence eksik. akp kaybettiği tüm il ve ilçelerde seçimlerin yenilenmesi gerekir. neymiş bu böyle, muhalefettin belediyesimi olurmuş. hepsini iptal edin gitsin. seçimleri akp kazanana kadar tekrarlansın hepsi.

alp

ankarada neden yeniden yapılmıyor herkez mansur yavaş diyor...

  • 1