BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.302,86

YSK Demirtaş için kararını verdi! TRT yayınına çıkabilecek mi?

YSK, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın TRT'de yapması gereken iki konuşmasının, tutuklu bulunduğu cezaevinde çekilmesine karar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Burdayiz.

Adam ülkeyi bölmek için terörle iş birliği yapsın, tutuklansın, sonra ysk gel sen bu ülkeyi yönet desin, bu nasıl bir kanun, anayasa.

Burdayiz.

YSK bu nasıl tezatlık oluyor, terörden tutuklu kişi nasıl cumhurbaşkanı oluyor, yeni yasalar istiyoruz, terörden vatana ihanetten tutuklu bulunsa dahi siyaset yapamasın, bu nasıl tezatlık ki ülkeyi bölmeye çalışanlara ülke teslim edilmek isteniyor, Erdoğanın güçlü olması hdp ye fırsat vermeyi gerektirmez, yazık ysk.

MUSTAFA

DEMİRTAŞI NE KADAR PARLATSANIZ ALACAĞI OY % 5 DİR. SAZ,CURA İŞLERİ BİTTİ.

TÜRKİYELİ

KARAYILAN AÇIKLAMA YAPTI MİLLET İTTİFAKINA OY VERİLMESİ İÇİN..UYAN EY VATANINI SEVEN SAĞ VE MUHAFAZAKAR SEÇMEN UYAN..

Misafir

Bir tutuklu nasil cbaskani olur onu demiyorlar tabi

Misafir

Gerçek demokrasi ancak Türkoyede dir gerisi avrupa amerika vb ..hepsi gösterişli iydurma göz boyama demokrasi yapmaktalar asıl diktatör devlet onlar

Misafir

dunyada teroristine mahpus damindan canli teror propagandasi yaptiran tek ve nadide devlet bizim devlet

Misafir

Dogru hangi tutuklu sahis hapishaneden aciklama yapabilio,tvye cikio internetini kullanabilio.bende hapis yattim her seyi avrupada biliom.dünyada yok böyke bir sey,wy ysk sen ne yapion o zaman saliverin adami niye yatio adam icerde

Misafir

Dünya tarihine gectı tutuklu aday olarak

Turgay

Ulan bu ülkeye diktatörlük diyenin Allah belasını verir. Ağzı burnu eğilir. Bunu batıdaki başka hiçbir demokraside göremezseniz. Asla böyle bir teröristin aday olmasına izin verilmez.

Ayşenur

bundan iyi özgürlük mü olur, konuşuyor işte çok bile, kurban olsun o Erdoğan'a...

  • 1