BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00

YSK Başkanı yapılan eleştiriler için ne dedi?

YSK Başkanı Sadi Güven, referandumun iptaline ilişkin başvuruların reddedilmesinin ardından yapılan eleştirilere cevap vermeyeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
i.a

Ysk başkanına bu başkanlık yetmeyecek gibi, c.başkanı yardımcısı falan olsa..

Misafir

AZINLIĞIN ÇOĞUNLUĞA TAHAKKÜMÜ 2/3 Yapılan referandum milletvekili olma yaşını değiştiren maddelerden ibaret değil. Kabul edildi denilen değişikliklerin doğruluğu ya da yanlışlığı bir tarafa devletin en küçük biriminin yönetim şeklini, seçme ve seçilme hakkı olan insanların devlet yönetimine katılma hakkını kökten değiştirecek maddeler içeriyor. "Cevap vermeyeceğim Hâkimim" diyor. Türk milleti adına adil yargılama ve kar verme yetkisini kullanarak Türkiye’yi çoğunluğunu azınlığın tahakkümüne sokuyor Hâkim Bey. Değişikliğin çoğunu doğu bulan ve onaylayan birisi olarak adil olması gereken YSK’ dan dün APOLETLİLERİN, bugün MUKTEDİRLERİN hukukunu uyguluyor efendiler. Âlemlerin Yaratıcısının terazisi er ya da geç tecelli eder efendiler!

Misafir

AZINLIĞIN ÇOĞUNLUĞA TAHAKKÜMÜ 1/3 YSK Başkanı Sadi Güven “Ben siyasi değilim, Hâkim im” diyor. Hâkim’lik için olunması gereke durumu söylüyor ancak, Hâkim adil davranmıyor, güçlülerin hukukunu uyguluyor. Anayasa ve YSK karalarına uymayan EVET / HAYIR oylarının kabul edilmesinden çok daha VAHİM BİR DURUM VAR. Anaya oylamaları (Referandumları) bir ülkenin vatandaşlarının çoğunluğunun (seçme hakkı olan100 kişiden 51 inin kabulü) ile yürürlüğe girmesi gerekmez mi Sayın YSK Başkanımız? referandumda; 16/04/217 Anayasa Değişikliği Referandumunda 17/04/2017 14:46 Tüm sandıklar açılıp sayımı sonucunda; Toplam Seçmen :58.366.647 olduğunu ilan ediyor yarısının bir fazlası ~ 29.183.325 dir. Evet/(Kabul) Oyları :25.157.025 oy aldığın ilana eden YSK (% 43,10) toplumun yarısından 4.026.300 kişi EKSİK diyemiyor.

neye hakim anlamadım!!!

amaan,hep beraber çay toplamaya gidek.bahtımız açılsın artık.

fikret boduroğlu

hakimsen gereğini yap.istifa et.yaptığınız var olan hanun metnine aykırı.yorum yapma hakkınızda yok.türkiyede hukuk yok.yargı var adalet yok.o koltukları boşaltın.

yürütmüşler!!!

YSK başkanı.oy verme sürecini başarıyla yürüttük demiş,en azından yürüttük kısmı doğru.mühürsüz zarf.

BELLİ OLUYOR ZATEN

SENEYE ÇAY TOPLAMAYA GİDERSİNİZ ARTIK!!SİYASİ DEĞİLMİŞ MİŞ.

misafir

sadece Üsküdar ve fatihteki sandıklar incelensin .hayırcıların hırsızlığı ortaya çıkar

misafir

sadece Üsküdar ve fatihteki sandıklar incelensin .hayırcıların hırsızlığı ortaya çıkar

kerem

öteki dünyada da öyle dersin artık..

bir basit vatandaş

Galiba Hakimden daha çok Siyasisiniz. Çünkü Hakimler Hukuka, Kurallara uyarlar. Siyasiler için Hukuk, Kural önemli değildir.

Misafir

Hakim? Hakim? Hakim?

kundemacı

Ne demek eleştirilere cevap vermiyorum. Ha kararın doğru olmadığını kendisi de biliyor. O zaman falanca istediği için böyle bir karar verdik desin çıksın işin içinden. Kararı beğenenlere baktığınızda emri vereni de görürüsünüz.

Balaban Beyi

Syn.YSK başkanı SİYASİ DEĞİL HAKİM İSENİZ kanunu uygulamalısınız,Değil mi..?Niye uygulamıyorsunuz..?

Misafir

erdoğanın arkasında çay toplayacağına zarflara pusulalara mühür vurulmuş mu kontrol etseydin, derler adama.

Misafir

YSK nın kararına uymak,şaibesizliğine itaat etmek, tarafsızlığına inanmak ta farz mı aceba?

dürüst İNSAN

sen siyasi değil akp nin emir kulu uşagı sın çık doğruyu söylesene yüreğin yetmiyor değilmi yazıklar osun sana

figen

adam anlamayana ne kadar anlatabilir, çocuklar bile anladı. adam gerçek oy diyor. daha ne desin.

Misafir

suç işeyen ysk,işlenen suç hakkında karar verecek olan ysk.ysk yı ,kendini aklayıcı, karar verme yetkisini veren akp.herşey ortada değil mi?

Türk Milleti

YÜZ YILLIK MEDENİ SİSTEMİN BİLE REFERANDUMDAKİ TEK TARAFLI AMANSIZ TÜM MADDİ İMKANLARI SEFERBER EDEREK YSK NINDA OY PUSULASI MANİFESTOSU İLE ?SİSTEMİN KOZMİK ODASINA GİRERCESİNE BU SİSTEMİ AL AŞAĞI EDEN NE KADAR NANKÖR VAR İSE ? RABBİM BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRTSİN.

vatanım

YSK başkanından açıklama: ''Halk oylamasını başarılı bir şekilde yürüttük...''

vatanım

YSK: ''Oy vermeyi düşünüp de verememiş olanların da oylarını geçerli kabul edeceğiz...''

vatanım

Şaibe varsa (ki çok net) ülkenin de benim de vebalim onun üstündedir.

  • 1