BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51

YPG'ye yabancı savaşçı katılımı patladı!

Kobani'de PYD güçlerinin ABD'nin de desteği ile çatışmaları kazanması, batıda PYD'yi kahramanlaştırırken örgüte yabancı savaşçı katılmı da patlama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
barzani

Sen kurtul ve bi bi cacık ol o zaman. Cehennem odunu

SSSSS

MÜSLÜMANIM VE SAPINA KADAR KÜRDÜM

Newroz

Kurtler islamdan kurtulmadıkça , bi cacık olmaz !.

Hacivat

Hali ortada olanlar kim onlar ? :)

mert

senin ve senin gibilerin...

Brahim Sebi

Gercektende YPG ve YPJ Kurdler Acisinda Sümürgecilige Karsi Özgürlü Yenilmez Gücü ve Kalesi Olmustur. Yabancilar icin se? DAIS Celatlara Karsida Insanligin Kurtulus Umudu Olmustur.Düzenli Ordular DAIS e Karsi bir Kac Seat bile Direnme Cüreti Gösteremeyen. Ama YPG ve YPJ eye Karsi Yenilgiden Kurtulmilan bir Savasa DAIS Savasa iyla Karsi Karsiyayiz ve Bas ediyoruz

halil

şu haberi yapana bir not. sana senin zihniyetine yapmaya çalıştığına müsaade etmeyecek koca bir Türk milleti var. ne yapmaya çalıştığınızı bebek katili teröristleri şirin göstermeye çalıştığınızı biliyoruz. ama Türk milleti sandığınızdan daha uyanık farkındayız her şeyin. başaramayacaksınız. tarihte Türk'e kafa tutanların hali ortada sizinde sonunuz belli.

yusuf can

katilanlarin cogu yabanci ulke ajanidir, artik Kurdistan gercegini gorduler ve bu olusumun icerisinde olmak istiyorlar. yabanci ajanlarin kurdlerin icine dalmasi, Kurdlerin ozgurluk hareketini kirletmez. yillarca kurdleri kardes diye kandiran turklerin, farslarin, ve araplarin kirli emelleri ve yaptiklari birbir ortaya cikarilacaktir.

cemal çelik

Pyd mi Pkkmi arkasinda Kimlerin oldugu belli abd agrupa Iki capulcu Neden bitirelemesin

memo yabzö

desene AJAN yıgıldı

ALPER

Lütfen köşenizde PYD YE Gönüllü alma İşlemleri nerede yapılıyor ve hangi güyergahdan SURİYEYE geçiliyor onu da açıklarsanız sanırım Katılım lar bu sayede dahada ÇOK OLACAKTIR...........SEVGİLERLE

  • 1