BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58

Yine, yeni, yeniden Atatürkçülük…

Lütfen yap-boz tahtasına dönmüş memleketimizin ayarlarıyla daha fazla oynamayalım…

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

7 dil bilen,onlarca savas kazanan,yeniden bir devlet kuran,dunyayi dize getirmis dehayi!elsetirmek sakallilara dustu.Ya insan birisini elestirirken once aynaya bakar.Ve dikkat edin Ataturk u sevmedigini soyleyen kesimin geneli okur-yazar degil...

Misafir

Atatürkçülük demek milli bağımsızlık demektir, çağdaşlık, laiklik demektir. Bilimde, fende, sanatta, hayatın her alanında ilerleme demektir. Çünkü ilhamlarını hayatın gerçeklerinden alır. Atatürk, Türkiye'de her yerdedir, her dükkanda, her evdedir. Atatürk ilerlemek isteyen Türkleri birleştirecek önemli bir değerdir. Onun doğası zaten ilericilik ile gericiliği birleştirmeyi vadetmez. Onu benimsemiş insanlar da bunu kabul etmez. Onun fikirleri, Türk toplumuna gericiliği yenmeyi ve çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine bağımsız bir toplum olarak çıkmayı görev verir. Atatürk Türk toplumunun rotasıdır. Atatürksüz kalan toplum sarp kayalıklara çarpar.

Misafir

Gerçek vatanseverler için Atatürkçüklük hiç bir zaman kavga konusu olmamıştır, lakin senin gibi nankörler bu ülkenin ortak değerlerini kavga konusu yapmaktalar... Bırak Atatükçülüğü daha düne kadar T.C. ibaresinden rahatsız olan, Türk milleti, Türk bayrağı isimlerini tartışmaya açıp değiştirmeye çalışan, andımızı kaldıran, terör örgütü ele başısına lider diyen, diğer terör örgütü başına mübarek diyen zihniyet sen ve senin gibilerdi, unutmadık.

yuh

Atatürk soyadını kullanmamışsın... fetö gibi tarikatler Atatürk düşmanlığını bu ülkeye yaydı. Tarikatlerin hepsi dış güç bağlantılıdır. Şirk yuvalarıdır. Atatürk ün Kuran-ı Kerim i Türkçeye çevirttiği ve foyaları ortaya çıktığı (anlayana) için düşman oldular.Bütün tarikatler kapatılmalı mal varlıklarına el konulmalıdır.

Erol Baron

Verimli toprakları, sayısız göl ve nehirlerinden başka, çevresini saran üç ve Marmara gibi tapusu TC'ye ait 4 denizli bir memleketi 1. ve 2. dünya savaşı karmaşasında ve dip fukaralıkta kurtaran Atatürk gibi birine -nankör olmamak adına- hayran olmamak mümkün değil ve bunu iyi idrak edemeyenlere zaman tekerleğini 100 yıl geri sarmalarını öneririm.

Misafir

Sen önce bir aynaya bak belki birşeyler görürsün....

ASS

AKPARTİNİN KAFASI KARIŞIK NEREYE YANAŞACAGINI BİLMİYOR

ya bin arabi musyafa

devletin beka sorunu olduğu şu günlerde atatürkçülüğün ne kadar gerekli olduğunu bildiğin halde devlet parçalanmış umurumda bile değil yeter ki atatürk unutulsun demen senin ne kadar devlet düşmanı biri olduğunu gösteriyor

osman

Ümmetçilik de ortak değer değil ama devletin kodlarını ona göre kurguluyorlar. Ona ne demeli.

  • 1