BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.439,22

Yine katliam yaptılar: 71 ölü, 325 yaralı!

Suriye'deki Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da olduğu 71 kişi yaşamını yitirdi, 325 kişi de yaralandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
gencoglu

zalim diktatör esed ile görüşün diyen chpkk lılar sizlerde esed gibi zalim olduğunuz için sorun görmeyebilirsiniz amma biz hiç bir zalimle asla görüşmeyiz hiç bir diktatöre asla tapmayız sizler gibi

Misafir

Bu katil sürüsünü destekleyen Rusya' dan da bize hayır gelmez.

Misafir

Ellerin ayaklarin kirila, boynundan asagi felc ola, icini kurtlar yiye cocuklarin gozunun onunde öle evin basina yikila asit banyosunda yavas yavas can verirsin insallah!

Misafir

Allah zalimleri bu dünyada da kahretsin, öbür dünyada da. Yaşasın zalimler için Cehennem.

esadın itleri

be esadcı onun bunun çocukları ! haydi bu vahşetide kınasanıza ? muhaliflere madem terörist diyorsunuz , esad niye onları hedef almıyor ? türkiye esadın yaptığını doğuda yapsa dünyayı ayağa kaldırırlardı ama esada kimse bir şey demiyor ! cünkü esad gavuru müslüman sivilleri öldürüyor ! gavur olmasa 1 milyon müslümanı öldürmezdi o soysuz it! bu kahpelerin gücü sivillere yetiyor. siz insan mısınız ? esadın korkaklar ordusu 1 milyon sivili öldürdü niye sesiniz çıkmıyor ? vicdanınız nerede ? türkiye afrinde çocukları öldürüyor diyen onun bunun çocukları ! türkiye afrine esadın şu yaptığını yapsa şimdiye afrinde değil canlı insan canlı böcek kalmazdı ! türk askeri esadın katil sürüsü değildir. bu katiller gibi eli silahsız insanları kadınları çoluk çocuğu öldürmez. dünyada her ordu kahpelik yapar , türk ordusu yapmaz !

Kafir sürüsü

Öldürün öldürün mazlumlar elbet mahşerde hesabini soracak. Ama unutmayin bu iş ahiretede kalmayacak 50 yil sonra kafirlerin kökü kuruyacak. Başta kanli ama sonunda acisiz bir zafer olacak inşallah.

  • 1