BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04

Yıldırım'ın 'meydanlara inelim' çağrısına Kılıçdaroğlu bakın ne yanıt vermiş!

Başbakan Yıldırm darbe gecesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında geçen ilginç diyaloğu anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
misafir

Muhaliflerin ağzını kapattınız,kendinizin de kulakları kapalı!Size her şey serbest muhaliflere yasak!

Farklı Bakış

Şimdi hepsi kahramanlık destanı yazar oldu. Havaalanından darbecilerin yanından rahatlıkla çıkanlar. Rehin alındığı halde ne hikmetse bırakılanlar. Gece yarısına kadar telefonuna ulaşılamayanlar. YA SİZ O AKŞAM NELER YAPTINIZ. NE OLDU DA ANİDEN KAHRAMAN KESİLDİNİZ.

sorumlu orda

bu darbeci subayları ve generallaeri bu mevkiilere atayan kimse, kimin imzası varsa sorumlu ve suçlu odur.

Kara Murat

Binali bey, Darbe size karşı yapılmış..! Siz Sayın Kılıçdaroğlu'nu sokağa çıkmamakla suçluyorsunuz.. Peki Siz neden sokağa çıkmadınız Binali bey.? Neredeydiniz.! Demekki birşeylerden haberiniz vardıki, Geceyi Ilgaz Tünelinde Menfezde geçirmeyi tercih ettiniz... Hang, Bakanınız ve hangi Genelbaşkanınız sokağa çıktı, Tankların üzerine çıktı onun cevabını verirmisin.? Ülkeyi bir Darbe ortamına sürüklememek ve darbeyi önlemek sizin göreviniz değilmi Binali bey.??? Muhaliflerinizi ve Çocuklarını Darbe gecesi sokağa çıkmamakla suçluyorsunuz... Peki siz neden sokağa çıkmadınız, sizin çocuklarınız neden çıkmadılar.?? Baş sorumlu olarak sizler Muhalefeti suçlayacağınıza önce bu sorulara yanıt verin Binali bey.!!!

Misafir

SAYIN BB. KK. NIN YANITINDAN SONRA MADEM SİZ GELMİYORSUNUZ BEN SOKAĞA İNİYORUM YERİNE: NİYE TÜNEL!

YER DAR SÖZ UZUN :

SAYIN BB. TÜNEL YERİNE TANK ÜZERİNE ÇIKMAYI NEDEN DENEMEMİŞ! SAYIN HAYATİ YAZICI DA TANKLAR ARASINDAN GEÇİP EVİNE GİTMİŞKEN -TANK ÜZERİNE ÇIKMAMIŞKEN-, SAYIN CB NEDEN 4 SAAT EMNİYETTE TUTULMUŞKEN, SAYIN GÖKÇEK GECEKONDUDA VD. TANK ÜZERİNDE DEĞİLKEN NEDEN KK. MUHABBETİ! SAYIN KK. İKİ 15 TEMMUZ VAR DERKEN HAKSIZ MI? HADİ CANIM SENDE!

HEMİ...?

"...gibi bir cevap verdim ona." NE DEMEK SAYIN BB'nım NİYE ÖRN. SAYIN BAHÇELİ HAKKINDA SÖYLEDİĞİNİZ NET CÜMLELERLE KONUŞMUYORSUNUZ...YENİ POLEMİK VE YİNE VE YİNE...VUR KK.YA!

ertuvas

peki siz neden sokağa inip de tankın önüne yatmadınız da halkı silahların önüne attınız?

ÜLKÜCLER

PARA SİZDE MEDYA SİZDE HAKİMLER SİZDE SAVCILAR SİZDE AMA HESAP VERECEKSİNİZ...

salhor

Kardeşim, CeHaPe, l5 Temmuz gecesi "Aha Erdoğan şimdi gitti" dedi ve İzmir'de görenler var, sokaklara dökülüp ihtilalcileri alkışlamaya kalktı. Selâ ve ezan okuyanlara saldıran CHP'li zombiler, gördüler ki millet R.T.Erdoğan'ın etrafında kitleleşti, kuyruklarını kıstırıp saf değiştirdiler. Yemem bunu ben. Şimdi Kılıçtaroğlu değil ferihtahı l5 Temmuza atıp tutsa hükmü yok. CHP'liler "CAMBAZA BAKIP DURSUNLAR" Kafaları bu kadar çalışır 80 senedir

YİGİT ÜLKÜCÜ

15 TEMMUZ HAİN KALKIŞLAYI LANETLİYORUM TÜM ŞEHİTLERİMZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM ŞEHİT AYRIMI YAPMADAN KAHRAMAN ASKERLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM AMA.!! UNUTMAYALIM BU ŞEREFSİZLERE BU FIRSATI VERENLERİDE LANETLİYORUM ALLAH ONLARI KAHRI PERİŞA EDER İNŞALLAH.BU15 TEMMUZ OLAYINI YAPANLARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN HER KİMSE O ŞEREFSİZLERDE ELBETTE HESAP VERECEKLERDİR BU ÜLKEDE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!!

kundemacı

Bunlar gerçekten ne dediklerini bilmiyorlar; yıllarca birlikte yürüdükleri, her istediğini verdikleri, devlet kadrolarına yuvalanmalarını sağladıkları FETÖ' cülerden bahsederken bile Kılıçtaroğlu' nu suçluyorlar. Ükleyi yönetmeyi Kılıçtaroğlu' nu suçlamak olarak anlamışlar. Bu adamdan bu kadar korkacak ne var?

YUP

BAHÇELİ NE DEDİ BİRDE ONU AÇIKLASA. ACABA''ÜLKÜCÜLERİN SOKAĞA İNİP ASKERKE KARŞI KARŞIYA GELEMSİNİ KİMSE BEKLEMESİN'' DEDİMİ

vatandaş

fetoyu besleyenler şimdi diz dövüyorlar

kılıç

varsada yoksada kılıçtaroğlu bir devletin idaresi sadece kılıçtarolunu eleştirmekle olmaz allah hepinizin müstahakınızı versin

Misafir

kılıçdaroğlu güvenliği kim sağlayacak demiş. bunda abartılacak ne var?

ihsan

en büyük meydan hava alanı ordanda kaçıp gitti ben ordaydım

Misafir

Partili HSK'den yeni kararname: 154 yargı mensubunun görev yeri değiştirildi

  • 1