BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.426,32

Yıldırım'dan ABD'nin olay paylaşımına yanıt: Zevzeklik

Başbakan Binali Yıldırım, ABD Ankara Büyükelçiği'nin suikasta kurban giden eski başbakanlardan Nihat Erim'in fotoğrafını Twitter'dan paylaşmasına tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
dedem korkut

bu nasıl bir konuşma üslubudur sen bir başbakansın ya geçenlerdede MADİK attılar diye bir kelime konuşması vardı madik ne yaaa

Emre

Suikaste kurban giden Başbakan ile mesaj vermeye çalışan alçaklara, ikiyüzlü yüzsüzlere en güzel cevabı birliğimiz ile vermeliyiz.

Emre

Birbiriyle alakasızmış gibi görünen Fetö, Deaş, Pkk gibi örgütlerin, Türkiye-Rusya yakınlaşmasının hemen sonrası, ard arda Türkiye'ye saldırması, aynı elin yönettiğini, beslediğini, yönlendirdiğini göstermiyor mu? Pkknın İzmir saldırısından hemen sonra yayınlanan bu zevzek mesaj verilen mesaj çok açık.

ZEVZEK NE Kİ

SN.BİNALİNİN KULLANDIĞI BAZI KELİMELER BİR SİYASETÇİYE YAKIŞMIYOR.DAHA DİPLOMATIK BİR DİLLE KONUŞULMALI,!!AMİYANE OLMUŞ.

Farklı Bakış

Ne kadar basit konuşmalar.

misafir

ayı ile çuvala girenlerin sonunu yazmış bilmiyorumki nihat erim başbakan olmadan önce abd ile görüşmeleri taahhütleri olmuşmu.abd kullan kullan at siyaseti güder

  • 1