BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48

Yıldırım: Millet İnce'yi eler Erdoğan'ı seçer

Başbakan Binali Yıldırım, Ordu'da Ünyelilerle iftar yemeğinde buluştu. CHP'nin cumhurbaşkanı Muharrem İnce'yi eleştiren Yıldırım, 24 Haziran'da milletin İnce'yi eleyeceğini Erdoğan'ı seçeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
ülkücü kale

bırak kelime oyunu yapmayı da , ekonomiye el atın...

Misafir

bu adam gerçekleri bu kadar mı görüyor?bu adam çizgifim oynar gibi güldürüyor. abi uyan artık akp kapanıyor

misafir

bak şu konuşana.bin ali,in ali.emir eri sanki.recep abisi emretmiş kendine göre konuşuyor.

Misafir

yok yav inceyi elerler yoksa akp mi elerler göreceksiniz

ercüment

Ayy cnm yaaa.kıyamam.İnce seçilsin siz de gemilerinizle şirketlerinizle o habire bağırıp eleştirdiğiniz Hollanda Almanya Fransa Israil ile ticaretinizi yapın bize bulaşmayın yeter...

Ahmet Sipahi

Bınalı Yıldırım Basbakanlıgının son gunlerını yasıyorsun keyfını cıkar 24 hazıran dan sonra sadece bir milletvekili olacaksın havan kalmayacak.Gıresun ve Ordu mıtınglerını gorduk.Bombostu.Gelenlerde partının uyelerı ve kamu beledıye personelıydı.RTE nın Malatya mıtıngınde de kendısı konusurken mıllet meydan dan ayrıldı o da bostu.Son yenıkapı Kudus mıtıngı de oyleydı.Mıllet sıze olan ınancını yıtırdı destegını cektı 16 sene sıze dayandı.Bu ıs bitti muhalefet olmanın tadını cıkarmaya bakın.

Misafir

MESCİDİ AKSA YAKILIR HİÇ KİMSENİN SESİ ÇIKMAZ VE 21.08.1969 İsrail Başbakanı Golda Meir DERKİ BİZ DİLEDİĞİMİZİ YAPABİLİRİZ ZİRA BU ÜMMET UYUYAN BİR ÜMMET ŞİMDİDE TÜRKİYE UYUYOR AKP Yİ SEÇMEKLE.

Balaban Beyi

Syn.YILDIRIM,Bari siz bu sözleri söylemeyin....Yahu sen başbakan oldun olalı, gerçekten hiç kendini BAŞBAKAN GİBİ GÖREBİLDİN Mİ?..YANİ HİÇ GERÇEK BİR BAŞBAKAN OLDUN MU ?

Cüneyt

ince ince elenip sık dokunarak iyi bi paspas olur 24 haziranda :)

Misafir

orası miting alanı değil iftar organizasyonu, fazla kişi olmaması normal.

Murat

Geceki yazdigim yorumum tamamen gercektir.İp numaram bellidir.Yetkili buyuklerimiz dilerse ip numaramdan arastirirlar soylediklerim algimi gercekmi anlasilir ve bu da işime gelir.Oyle insanlar varki burda kalpleri kararmiş herkesi kendisi ve agababalari gibi gecmislerini unutup kendisi disinda herkesi fetocu ilan edip burda algi yaptigimi ima etmiş.Tamamen yargisiz infaz ve dinen de hara bu.Beni bilip tanimadan!Çaresizlikten belki birileri duyar ve yardim eder diye yazdigim yaziyi kararmiş kaskati kalpleriyle boyle gormusler.Kuran uzerine yemin ederim ki soylediklerim dogru evet 21 aydir açikta boş yere bekletilen bir polis memuruyum.Kimseyi inandirmak zorunda degilim.Önce Allah sonra Cumhurbaşkanimizdan yardim dilerim.Kimseyi soylediklerimenikna etmek zorunda degilim gerek te yok zaten! Saygilar...

Misafir

Göreceğiz...Bu lafımı unutma...

mustafa aydın

miting alanındaki insanların resimlerini niye koymadığınız internet haber böylemi habercilik yapıyorsunuz. niye koymadığınızı ben söyleyeyim çünkü miting alanında insan çok azdı. olan insanlarda zaten ya sivil polis ya zabıta yada taşeron işçiler

Misadir

Havanı alırsın artık. Millet öyle bir ders verecek ki hayatınız boyunca alamadığınız dersi 24 Haziran'da alacaksınız.

Misafir

Milletin mitinge katılımını da haber yapsaydınız halkın kimi elediği ortaya çıkardı:) bi avuç insana hitap edip nasıl böyle bişey söyleyebiliyor anlamıyorum:)

Misafir

Yine fetö algısı yine algı ve duygu sömürüsü.

Murat

Sayin editor bey lutfen bir onceki yazmis oldugum yorumu mu yayimlayabilir misiniz ?Saygilar...

Murat

Sayin yetkililer.04.10.2016 da açiğa alinan bir polis memuruyum.Tam olarak 21 aydir açiktayim.2 defa bimere 2 defa cimere yazdim şablon cevapla geçiştirdiler ohal kapsaminda araştirmaniz devam ediyor diye.Allah aşkina 21 ayda anlasilmaz mi bir insan ne olduğu?Ya suçlusundur geregi yapilir, yapilsinda; ya da masum oldugun anlasilir ve gorevine iade edilirsin. Çok şukur hicbir adli surec gecirmedim cunku eminim kendimden çiğ yemedim ammaa ne hikmetse görevime İADE de edilmiyorum.Bu arada bu ve benzeri durumda olan 12.000 civari polis daha var açikta bekletilen.Tabiki herkes masum değil ama herkes suçlu da değil.Kimisi 14 aydir kimisi 18 kimi 21 hatta 23 aydir bekletiliyor. Ailecek maddi manevi tukendik.Üstelik kimsesiz bir başımıza şarkta gurbetteyiz.Sizden sadece ivedilikle ADALET ve vicdanli davranmanizi istiyoruz.Ortada hayatlari karartilan bir dunya insan var artik gorun, duyun masumun arşa yukselen feryat ve gözyasini, mazlumun ahini almaktan korkun derim.

Misafir

Binali desem mi,demesem mi.

Misafir

Aya 4 şeritli yol yapıyor AK PARTİ.Oyum AK PARTİYE.

Misafir

Çok yazmışsında ,anlaşılmıyor.Yazını oku.Aya 4 şeritli yol yapıyoruz.

Misafir

Bu oyunda kazanacak ve kaybedecekler var,sadece şahışlar.TÜRKİYE yerindedir hep,Ama çoktan ıskartaya çıkmış birileri var;sadece masanın etrafında oturup,beleş çay içen birileri...KİM O?

Misafir

Şimdi bol bol salla 24 haziran gecesi rakı masasında otur ağla.

abcd

Her ringe çıkışta yendi de yendi. Bu son maçta bir daha ringe çıkamayacak hale getir nakavt et de bitsin atık bu maç.

abcd

Millet kararını 2002 de verdi ve sona erdirdi. Bize Recep Tayyip Erdoğan yeter dedi.