BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24

Yıldırım memleketinde konuştu be adam...

ERZİNCAN'da referandum çalışmalarını yürüten Başbakan Binali Yıldırım hemşehrileriyle bir araya geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
2010'da evet deyince aldatılmıştık

"Ben gereksizim" diyerek bangır bangır bağırarak ortalarda gezinip feryat edeceğine iki satır istifa dilekçesi yazsa ve Başbakanlıktan istifa etse daha şık olmaz mı!?

HASAN BAL

YATIRIMI YAPANLARIN CANI SAĞ OLSUN ANCAK YATIRIMLARLA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN NE ALAKASI VAR.BU DA KUŞA BAK DİYEREK MİLLETİN ÖNÜNDEN BİRŞEYLER KAPMAYA YÖNELİK SÖYLEM.YATIRIM YAPTINIZ DİYE 80 MİLYON =1 ADAM MI OLSUN

Hacı

Dünya oluştuğundan beri ilk defa Türkiye de, kendi memleketinde beni başbakanlıktan indirin diye oy isteme olayı. Yorum sizin. Birazda Erzincanlıların.

KUM GİBİ PARA

A BE ADAMCIK,ÇOK PARA ARCIYRSUNUZ KAPMANYALARA,CEBİMİZDEN ÇIKOR PARACIKLAR.AZ BİRAZ SAVURMAYIN.

Misafir

Bir Basbakan kendi kendini nasil FESH eder bir türlü anlamiyorum..Ben sn. Basbakanimi seviyorum ve görevde KALMASINI istiyorum.. O yüzden HAYIR!

vatandaş

çocugum iş bulamıyor iş ünüversite bitirdi iş yok çünkü torpil yok iş ver

Misafir

AKP'ye örtülü ödenek yetişmiyor: Erdoğan'a 845 milyon TL ek veriliyor!.... Devletin parasıyla, yani bizim vergilerimizle bizim paramızla seçim çalışması!

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Anayasa değişikliğine evet çıkarsa Apo eş cumhurbaşkanı olamaz mı!? Eyalet sistemi olmayacak mı? Olmayacaksa niye yetki veriyorsunuz!? Başkana, terörist başı Apo'nun eş cumhurbaşkanı atanması ve eyalet sistemine geçiş yetkisi vermeyelim.

adem

bunca yil milleti keriz yerine koydunuz,

misafir

Eserlerinize yaptıklarınıza bir sözümüz yok!Birazcık şu anayasa değişikliğinden bahsetseniz de vatandaş neye oy vereceğine karar verse daha iyi olur kanaatindeyim...

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Tamam anladık. PKK kötü. FETÖ kötü. IŞİD kötü. Almanya bizi sevmiyor. Hollanda bizim bakana yan baktı. İyi de bunların, tüm yetkilerin tek adama verilmesinin oylanacağı referandumla ne alakası var!?

Misafir

Tek Adam'a merdiven olmak!... Kendi görevini Tayyip'e devretmek hangi akıl.?

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Ona buna küfür etmeden, bir milletin kaderini bir tek adamın iki dudağı arasına niçin vermemiz gerektiğini anlatmıyorlar. Kendisinin işe yaramaz biri olduğunu anlatmakla bu kadar uğraşacağına iki satır istifa dilekçesi yazmalıydı.

  • 1