BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08

Yerli otomobilde kritik gelişme!

TOBB Başkanı, yerli otomobili kimin yapacağı ile ilgili olarak ''Pazar günü görüşmeler bittikten sonra, cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra kamuoyuna açıklayacağız.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

milleti kandırmayın bilbortlarda seçimlerde hava atanlar balon çıktı

Erol Baron

Bu yerli otoyu KOÇ, SABANCI veya ZORLU'nun yapmayacağı belli.

Misafir

Yapacak olsanız çok basit, yapacak olan Mühendis ve kalifiye işcimiz var,bir şirket kurulur 3-5 senelik zaman birimine Devlet 50% si için 2 Milyar Dolar koyar, diğer 50% Borsada Halka arz ile toplanır, 4 Milyar Dolarlık sermaye ile Mercedes ve BMW den kat be kat üstün Dünya Markası olacak bir Otomobil ortaya çıkar.

arif.61

NEDEN KARADENİZDE BİR İLİMİZİN İSMİ BÖYLE BÜYÜK PROJELERİN YOK? KARADENİZLİ SİYASETÇİLER, İŞ ADAMLARI, BASIN VE YAYIN KURULUŞLARI NEREDESİNİZ? LÜTFEN BİRİ BANA ANLATSIN NEDİR BU KARADENİZDEKİ DURGUNLUK. TOPLANIN İSTANBUL'A HAYIRINI GÖRÜN. NEYSE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

doğrucu

ANADOL diye bir yerli arabamız vardı.. onuda yeller aldı.. şimdi her 6 ayda bir gündeme yerli otomobil dedikodusu yayılıyor... gündemde kalıyor 2 hafta sonra yeniden unutuluyor... ver mehteri...

aliço

ya kardeşim senelerdir geldi geliyo oldu oluyo. Herşey netleşince haber yapın bıktık bu gizemlilikten

Yasemin B.

Devleti yöneten büyüklerimiz bakanlar dahil, parti başkanları,diyanet başkanımız ve valiler aha şimdiden sözveriyorum yerli otomobil üretildikten sonra kullanmakta olduklarımız arabaları bırakıp yerli otomobil kullanacağız diye söz verebiliyor mu? Sayın Cumhurbaşkanımız bir açıklama yapsa "pahalı araba kullanan devlet yetkilileri bundan sonra yerli araba kullanacak" dese ne iyi olur.

milletin sesi

su turkiye odalar birliginden Rifat hisarcioglunu bir alin hicbirseyin yapildigi yok laf kalabaligi ve herseye maydonoz olmasi oldukca cok.yan gelip yatmada ustune hic kimse yok bunun.

Misafir

Ethem Sancak, TSK’ya 529 ‘Kirpi’ sattı..

Misafir

“Ne yaparsak Erdoğan’ın gözüne gireriz?” diye proje üstüne proje üretiyor.Sonuç? Komedi…Levent Kırca’nın “Olacak O Kadar” parodilerini kıskandıracak kalitede hem de…TRT’de yayınlanan “Bir Fikrin mi Var” isimli yarışma onlardan biri meselâ…Aksaray’da polislerin kameralar eşliğinde sebze pazarında “şalvarlı Bylock” araması bir diğeri…

Misafir

‘Orijinal yöntemler’ ile oy verecek kitleyi sürekli hazineden maaşa bağlıyor.Evde bakım ücreti vs gibi…

Misafir

gitti gidiyo..Kömür, makarna dağıtmak yetmiyor artık oy toplamak için…Daha fazlasını yapmak gerekiyor.

Misafir

Tubitak ta bir kaç zerzevat vardı. Güya test ediliyordu. Ne oldu desene onlar da yalan oldu...

Misafir

Ne zaman burnumuza seçim kokusu gelse hemen yerli oto yapıyoruz Kardeşim yapında birertane alalım.

ayran

3 aya kalmaz seçim olur bu mesajı not edelim...

Misafir

Önce elektrik verin şehre ....komedi ya...uzaya çağını yaşayan dünyada biz hala yapamadık ...

  • 1