BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75

Yerel seçimde sandıktan kim çıkar? Fehmi Koru yanıt verdi

Fehmi Koru 21 Mart 2019 yerel seçimlerini kim kazanır sorununa bugünkü köşesinde yanıt verdi. Muhlafetin performansını kötü bulan Koru, sonucu "seçim kazanma ustası" dediği Erdoğan’ın hamleleri belirleyecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Şimdiye kadar akp ye verdik sonumuz ne oldu ? Bu saatten sonra akp ye oy vermeyeceğim

fikret boduroğlu

sandıktan kim çıkar bilmem.yeterki çapsız,hırsız,ihaleye fesat karıştıran, din ticareti yapan birileri çıkmasın.başkanlık yapacağı yerleşim yerinde yaşayanların yaşamını kolaylaştıracak ve yaşam standartlarını yükseltecek yatırım ve hizmetleri yapacak birileri çıksın.OY VERİRKEN DİKKATLİ OLUN.SONRA PİŞMAN OLMAYIN.

basri

erdoganin her secim öncesi chp yi hdp üzerinden terbiye ediyor ve secimleri kazaniyor

hakan

ben de oyumu akp ye vermyi düşünüyorum. yorumcu yıkım ekibinden bahsetmiş inşalah akepe kazanır da yıkım nasıl olurmuş bu millet görür. haa ben muhalefetten de ümidim yok. ama istiyorum ki devlet aklı oluşsun bir kişin ağzına bakmasın koca devlet. kurumlar çöktü bu gidişatın sonu iyi değil.

Eyt

Aileleriyle birlikte 5 milyon eyt li ve de kadro alamayan 450 bin belediye çalışanı onlarda aileleriyle beraber 3 milyona yakın oy yapar.bu kesimler çok kırgın ak partiye.8 milyon oy nereye gider bilemem ama akp ve mhp ye gitmeyeceği kesin gibi.

MOLLA

...YANİ KISACA GENE AK PARTİ KAZANIR. MUHALEFET FETÖ ,İP VE HDP DESTEĞİ İLE BİR YERE VARAMAZ. YIKIM EKİBİNE HALK PİRİM VERMEZ, ZORLUK ÇEKSE DE

Misafir

Eyt unutulmaması gereken bir kesim .

yeni gelsin

tabi ki, birini çıkarmaya çalışacaklar...

Misafir

sandıktan millet ittifakı çıkacak tabi zamlardan bıktık artık

EYT

Bu seçimin sonucunu EYT liler belirleyecek

yeter

milyonlarca işsiz ihraç olmuş ve hiçbir çözüm bulunamamış kişiler iyi düşünsün

Misafir

Daha önce vermişmiydin???

Misafir

Ben artık Ak Partiye oy vermeyeceğim. Ak Parti tamamen aile partisine dönmüş durumda. Millet aç.

kültürel

HALKA HİZMET HAKKa hizmet,doğru dürüst,halkın sevgisini kazanan..........

HAS

MUHALEFET DENEN ZÜMRENİN ZİHNİYETİ BOZUK BUNLARDAN BİR CACIK OLMAZ

vecdi

TÜRKİYE de milletin sevdiği güvendiği kendisinden gördüğü bir cumhurbaşkanına hakaret ederek her gün nefret ifadeleri kullanarak seçim kazanacağını sanan zavallı bir muhalefet var dünyanın hiç bir yerinde bu kadar aciz boş ahmak bir muhalefet görülmemiştir (iştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz,görünür şahsın rütbei aklı eserinde) siz bira içip kafa çekmeye devam edin haa cumhurbaşkanına değil millete halka sövüp saydığınızı da unutmayın yani aslında halka küfrettiğiniz gerçeğini anlayacak aklınız varsa tabii

  • 1