BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61

Yeniden Süleymancılar Cemaati…

Süleymancılar Cemaati adına yetkili biri, cemaate mensup olduğuna inandığı bir vatandaşı arıyor, keseceği kurbanlığı cemaate bağışlamasını istiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 138 Adet Yorum
Hakan Uyar

Devletimiz, Fetö belasından gerekli dersi almadı mı? Hala aynı yolda devam eden cemaat kılıklı bu yapıya karşı gerekli önlemleri neden almıyor. Başka Türkiye yok. İlla başarılı oluncaya kadar bunlara yol mu vermek lazım.

nogayhan

Bizler Hz.muhammed (S.A.V) cemaatine mensubuz ahirette kendinden şefaat bekleriz Rabbimiz katında Rabbimizin izin vermediği hiç kimse şefaatçi olamaz biz buna inanırız değerli imamlar hocalar vardır ama öldükten sonra hiç birimize faydası yoktur

Misafir

DOLAR 7 TL UYAN DA BALIĞA GİDELİM

Misafir

millete evlerini tekrar satıyorlar ses yok onune gelene cokuyor ses yok herkesin planı varsa plan yapanların en hayırlısı ALLAH

Misafir

kac paran var da konusuyorsun

Misafir

1 gider 1000 geliriz

rabia

dikkatinizi çekerim bakın şimdi 15 temmuz yazısı koyarak kötü yazısını göya kamufle etmiş bunu söylemeyi unutmuştum... ilginize.[o yazıyı erdoğanımızın okumasını isterdim]

rabia

süleyman özışık bey, eğer bu kanal sizinse yazarlarınıza daha dikkat etmelerini niye söylemiyorsunuz...ben 2 saat önce abdullah yılmaz isimli yazarınızın bir yazısını okudum buradan tüylerim ürperdi, acaba dedim amerikan ajanımısınız diye ona yazdım, sizi polise şikayet edeceğim dedim hem benim yazımı onaylamadı hemde derhal yazısını kaldırmış...makalesinin ismi duayla kur yükselirmiydi efendim biraz dikkat lütfen.

Misafir

DOLAR 6,41 TL EURO 7,32 TL ÇEYREK ALTIN 348,70 TL SN BUNLARA NE DİYORSUN EKONOMİ NE OLDU

Murat

Bu millet tapelerden, montajlardan çok çekit. Ses kayıt, tape montaj kimin işi dolar bilemem kaç lira sen neyin peşindesin fitneci bu milleti bir birine düşüremeyeceksiniz?

mevhibe inal

İyi Partinin Tek Adam Sistemine karşı olması doğruydu. EMPERYALİSTLER TEK ADAM SİSTEMİNİ İSTEDİ AMA SN. ERDOĞAN'I İSTEMEDİ, OLAY BU. Milletin bugün Emperyalistler karşı birlikte duruşu Türkiye sevdasından..

Misafir

nerenle okuyorsun acaba bu yazıyı .....

cemal keskin

süleyman bey sizin başka derdiniz yok galiba kafayı takmışsınız ehlisünnet mezhebi kuran hizmetiveren bu cemaate Allah katında bunun hesabını veremezsiniz kuran hizmeti veren bir topluluğa mani olmak büyük vebaldir sizi vicdanlı olmaya davet ediyorum çok yazık

Misafir

SENİN DEDİĞİN PERŞEMBE DE KALDI ÇEYREK ŞİMDİ 410 TL

Misafir

DİYORLAR ZATEN BİZİM SAF VATANDAŞ DA BUNA İNANIYOR

Ümütbey GÖKGÜM

Mesela Sayın Cumhurbaşkanı geçmiş zamandaki bir açıklamasında "Ben ülkemizi karıştıranların dış güçler olduğu bahanesine inanmıyorum. Siz kendinizden eminseniz hiç bir dış güç bize hiç bir şey yapamaz" diyordu. Peki 16 yıllık iktidarlarının sonun da bile Ülkemizin her sıkıntısını ve doların yükselmesini sürekli dış güçlere bağlamasına bir yazınız yok mu? Neden demiyorsunuz? "Hooop sayın Erdoğan, dün dediğinizle bugün çelişmeyin. 16 yılınıza rağmen ekonomide de, dış politikada da ve özellikle eğitimde de çuvalladınız." diyebiliyor musunuz? Tabi cesaretiniz varsa. Not: Muhtemelen bu yorumumu yayınlamayacaksınız. AMA

hamzahamza

dolar yacak dede neşemiz gelsin

Misafir

süloo dolar 7 tl....haberin varmı..

sual

Sayın Süleyman bey' e soru: Bahsettiğiniz ses kaydının orjinal olduğunu nereden biliyorsunuz (doğrulayın/ispatlayın) ve hadi montaj değil diyelim, peki konuşan kişilerin ilgili camaat mensubu olduğuna nasıl garanti verebileceksiniz? Eğer bu sorulara doğru cevap veremiyorsanız bu kadar insanın yine zan altında tuttuğunuz için hakkına girmiş olmaz mısınız? Bunun altından nasıl kalkacaksınız?

Misafir

Hacım Dolar ne durumda onuda yazsana, Sakın dış güçlerin oyunu deme sakıın..

Misafir

KUR-AN-I KERİM TAHSİLİ YAPTIRMAK,EHLİ SÜNNET İTİKADINI ÜMMETİ MUHAMMED'İN EVLADINA AŞILAMAK NEZAMNDAN BERİ İSLAM İNANCINA AYKIRI OLDU.HUBBUL VATAN MİNEL İMAN DUSTURUYLA NASİBİ OLAN ÇOCUKLARA İLİM İRFAN SAHİBİ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK KÖTÜ MÜ.ALLAH BÖYLE YAZARLARA İNSAF VE VİCDAN NASİP ETSİN.

Misafir

Sayın Baron, ifadeleriniz tuşlara bastığınız konuda çoook derin bilgilere sahip olduğunuzu gösteriyor. Süleymancı kesim çocuklarını "Devletin imamı" ithamıyla İmam Hatiplere yollamaz. FETÖcüler İmam Hatip ve İlahiyatlarda etkin olamadığı için bu halde... Bundan sonra dini değerleri suistimal etmek isteyen her çapsız İmam Hatip mensuplarının "iman dolu serhat" duvarlarında hayal kırıklıklarını tadacaktır. Şüpheniz olmasın!

Misafir

süleymancılar geçmişte mason mesut yılmaza oy verdiniz, şimdi fetöye verdiniz, geçen seçimde chp ye verdiniz. fırıldak gibisiniz. kuran ve sünnetten destek almayan her görüşünüz batıldır. sizi biliyoruz anlatmanıza gerek yok.

Misafir

hepsi değil. dini kullananlar çakal. dine hizmet edenler ayrı. hırsız olmayan, adam kayırmayan, gizli manifestosu olmayan, ilim irfanla uğraşan cemaatlerde var.

Erol Baron

İyi din insanları yetiştirdiği gibi, FETÖ ve bu cemaatleri de çıkaran imam hatipleri de mercek altına almaya kimse cesaret edemiyor.