BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17

Yeni yıla bir gün kala aileye kabusu yaşattı!

BURDUR’un Ağlasun ilçesinde, dün erkek arkadaşı 19 yaşındaki Furkan K. tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ayten Keklik’in cenazesini almaya gelen annesi Huriye ve babası Erdinç Keklik, "Melek kızımız artık yok" diyerek gözyaşı döktü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
BOZKRT

17 YAŞINDA BİR KIZIN MERSİN'DEN KALKIP BURDUR'A ERKEK ARKADAŞININ YANINDA NE İŞİ VAR. AİLESİ NASIL MÜSAADE ETTİ? ALLAH ÇOCUKLARIMIZI HER TÜRLÜ TEHLİKELERDEN KORUSUN.

hüseyin

arkadaşını iyi seçmelisin kız halin ile neden bir erkek ile aynı evde kalıyorsun ateş ile barut bir arada olursa böle olur.allah rahmet eylesin. aileler çocukları ile ilgilenmeli

Adnan

Heryeri CHP'li karalama trolleri sarmış

Misafir

AKP’nin, yeni yılı Hıristiyanlıkla özdeşleştiren abuk sabuk propagandası ile dinci gericiliği resmi ideoloji haline getirmesi. Siyasal Düzeni yine din üstüne oturtması….... Kabusu yaşattı!

Tolga

Zihinler bulanık.Daha çok canlar yanar...

Misafir

Saray Baş danışmanların aldıkları aylık ücret ne kadardır? Danışmanların ve başdanışmanların oturdukları konut kendilerine tahsis edilmekte midir, kira ücretleri Cumhurbaşkanlığı tarafından mı ödenmektedir?

Misafir

Flash______Flash________________TBMM'de 'Erdoğan' yasağı AKP hükümeti, Erdoğan’la ilgili milletvekillerinin soru önergelerine yanıt vermiyor!.....

  • 1