BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53

Yeni Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir eşi milletvekiliydi

AK Parti'nin bir önceki dönem İzmir Milletvekili olan Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Funda Kocabıyık, Uşak Valisi oldu. Kocabıyık, Uşak tarihinde ilk kez bir kadın vali olarak görev yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Ahmet Uz

Yazık yazık Ülkemize.

Xtr

Güzelim ülkenin haline bak.

Mülkiyeli efendilere

Siyasalcılar yıllarca " Önce mülkiye sonra Türkiye "demediler mi.Kendilerini koruyup kibir abidesi oldular halkı memurları ezmedilermi ?Her meslekten Vali olabilmeli.Öğretmenden de Vali olabilmeli küçümsemeyin.Öğretmen mesleğinden geldiği küçümsenmiş yorumlarda.(Gelen kişinin geçmişi torpil adam kayırma herkese eşit fırsat sunulmaması vb . konular hakkında yorum yapılabilir)

kap

Hiç tasvip etmediğim atama... kimin neyi, nasıl yükselmiş... iyi internette yazanlar var..

Misafir

Fizik öğretmeni dersaneciye Türkiye Cumhurbaşkanlığı için oy verenler burada bir vali olmak için nasıl bir liyakat arıyorlar açıklasınlar lütfen.

ASDE

HANİ NERDE ADELET. EŞ MİLLETVEKİLİ OLUNCA GELSİN GENEL MÜDÜRLÜKLER YETMEZ GELSİN VALİLİK. FELSEFE ÖĞRETMENİ VALİ OLUR KOCASI M. VEKİLİ OLUNCA.BUNLARIN DİNİ İMANI YALAN.

Misafir

yazik bu memlekete. bir ulkenin cokusu nasilmi olur iste boyle nerde liyakat...

kalkinma nasil olur.

Baksaniza ya! AB ve Dis iliskiler GM si iken birsk orayi bir ile valilik yap! Ne fedakarlik ya! Memlejet iste böyle insanlarin özverileriyle KALKINACAK!

Misafir

Evet zaten özgecmisibe bakarsaniz ne kadar basarili bir yönetici oldugu ayan beyan ortada. Yillarca okullarda yöneticilik yapmis! Sonra Milli Egitim bürokrasidinde badarilariyla hizla yükselmis(akp föneminde haliyle) bu basarisi da Reyiz in dikkatinden kacmadigi icin valilik makamina layik görülüp atanmis. Liyakati olmasa ADALET ve kp baskani tarafindan atanir miydi hic?.. Aklinihdan gecurmeniz bile teessüf edilecek bur durumdur...

milli ve yerli

Iste budur! Yeni Türkiyenin özeti! Felsefe ögretmenimiz disini tirnagina katip kaziya kaziya ! Tirnanmis basamaklari.. Helal olsun ya! Milli Egitim camiamizdaki onbinlerce ögretmene de mükemmel bir hüsnü misal olarak okul kitaplarinda(özellikle ilkokullarda) okutulmali bu örnek.(lise ve sonrasinda gec olabilir cünkü esini secme konusunda ilerlemis olabilir insanlar) Züm Milli Egitim camiasina yeni bir ÜMIT olacak vali hanim. Tebrikler,

1923

Gülermisin Aglarmisin?! Neyin Randi bu? Neden bu hale geldik?!

salih kara

Kocası eski milletvekili, kendisi öğretmen kökenli ve yeni vali... Ne denilebilir ki !?.. "Bir millet layık olduğu şekilde yönetilir"...

Misafir

kendi özgeçmişini okudum sonra da eşi kim diye baktım.yanılmadım

Misafir

Kimine kavun yedirdin kimine kelek yediren dünya.Makamlar onların olsun da biz garibanlara da torpilsiz bir tayin hakkı verilse ne olur.Yokmu kanunları uygulayacak birisi.. yokmu dürüstlüğü adaleti uygulayacak yükseklerde oturan bir kamu görevlisi.Akif diyor ya:Yaa Rab! uğursuz gecenin yok mu sabahı..

Misafir

Bu adalet ve kalkınma partisi anlamak için milli olmak lazım,şu varmış bu varmış meselesi değil,ölçü vatan millet devlet sevgisi din iman dürüstlük meselesi,,devletine milletine toprağına ezanına saygı duyma hizmet etme meselesi,bu ülkeye ihanet edenlere hiç bir görev verilmesin, yüzde doksan dokuzu müslüman ülke türkiye

CcC

İnşallah partinin değil halkın valisi olur umut ediyoruz.

Vatan

Bir halk hakettiği şekilde yönetilir...

Misafir

siyaset işte felsefeci vali oluyor imam müdür felan filan....

ahmet

memlekette kamu yönetimi uzmanı kıtlığı mı var..

HASAN BAL

MEB DA BAŞARILI OLAMADI DİYE GÖREVDEN ALINDI.ŞİMDİ VALİ VALİLİK DENEME TAHTASI MI

Misafir

Öncelikle F tipi camia kültürü olması şartı aranıyor.

Misafir

Tek aciklama dayi yiğen iliskisi

hasan erdur

liyakat yok.eğitimle uğraşan birinin vali atanması yanlış.ve ilk olarak tarihe geçer.valiliğin ilk aşaması kaymakam olarak yeterli tecrübeye sahip olmalarıdır.ve kamu yönetimi mezunu olamaları gerekir.

Misafir

Eşi Hüseyin Kocabıyık, kimin için “1000 yılın en büyük Türk büyüklerinden birisidir” diye yazdığını sorgulayın. O zaman hayretler içinde kalacaksınız

Maho

Liyakat olduktan sonra eşi ister milletvekili olsun ister başbakan olsun ,isterse sarı çizmeli mehmet ağa olsun önemli mi?