BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47

Yeni üniversiteye giriş sistemi yine değişti! İşte o değişiklikler...

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni üniversiteye giriş sistemi dün gece tekrar değişti. YÖK, Temel Yeterlilik Testi'nin gününü ve içeriğini değiştirdi. 120 soruya 135 dakika verildi. Fen Bilimleri testi ile Felsefe ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testleri yeniden sınavın içine alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Marvan

daha çok değiştireceksiniz deneme tahtası oldu siz bu milli eğitim işini beceremiyorsunuz arkadaş bunu kabullenin işin ehli olan birini getirin ayıptır arkadaş 10 günde bir sınav sistemimi değişir.

SORULAR ÇALINMASIN YETER...

ÇÖZÜM;ALİ DEMİR'DE!...

Misafir

Yükseköğretim Kurulu olarak paydaşların görüşlerine başvurmak yeni mi aklınıza geldi. Son iki ayda 3. kez değiştirdiğiniz sınav sistemi öğrencilerinde, ailelerinde kaygılarını azaltmadığı gibi yeterince artırmıştır. Daha fazla uğraşmayın, çocuklarımızın psokoljilerini alt üst ettiniz.

ali

Milli Eğitim Bakanına bir soru:Cumartesi günü baraj sınavına giren bir öğrenci barajı geçip geçmediğini bilmeden pazar günü ikinci sınava girecek. Diyelim ki sınav sonuçları açıklandı ve öğrenci baraj sınavını kazanamamış ama ikinci sınavda derece yapmış. Bu öğrenciye ne yapacaksınız. Bu sistemi destekleyen TV profları da cevap verebilirler.

Misafir

15 yıldan beri,değişen sınav sistemelrini sayamaz oldum.öys,lsy,teog,oks,kgs..... say da say.her sınav sistemine geçişte; devrim kararlar deniyor,şöyle iyi böle iyi deniyor,arlasından bu böyle olmaz değiştirilsin aşamasına geçiliyor.denenmedik sistem kalmadı herhalde.sonuç;sıfır sıfır,elde var sıfır.

Misafir

kapatarak, yasaklayarak bir yere varamazsın...sistemi düzelt, millet gidip zaten parasını vermez... konu para ise o zaman özel okulları da kapatmak gerekiyor...böyle bir mantık olabilir mi?

  • 1