BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51

Yeni Ulaştırma Bakanı'yla Binali Yıldırım'ın ilginç tanışma hikayesi

Yeni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Binali Yıldırım'ın tanışma hikayesi ve dostlukları yıllar öncesine dayanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
ASSİVAS

AYŞEGÜL NİCKLİ BAYAN, ÖZELLİKLE BAYANSIN SEN, KÜFÜR ÜN HİÇBİR MAZARETİ OLMAZ VE TAYYİP ERDOĞAN DAN KÜFÜR DUYMADIM BEN MAALESEF BİR PARTİ LİDERİ SEÇMİŞSİNİZ TERBİYE VE KİBARLIKDAN EDEPTEN UZAK TAM BİR MAÇO, YAZIK O PARTİYE BU KAFAYLA SİZLER DE HEP YERLERDE SÜRÜNÜRSÜNÜZ VE HAKEDİYORSUNUZ. DAHA BETER OLUN.

mim mim

akp'nin çekirdek kadrosu böyle birşey de kimi kasabalardaki ilçe teşkilatları ve belediye başkanları allah vermesin... şile belediye başkanı kasabada halk tarafından kifayetsiz muhteris özelliğinden sevilmeyen, fakat köylerin mahalle olması neticesi zorlan başkan oluveriyor. ne yazıkki teşkilat umursamıyor.

Haberci

Kazan kaynıyor... AKP'li vekilden düşük profil eleştirisi AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Özdağ "Gittikçe siyasetin siyasetçinin profili düşüyor. Şahsi yeteneklerin yerini, bütün yeteneklerden vazgeçmek alıyor" dedi.

sami

Bu ülkede reisin dedigi olur gerisi bos...ama reis senden büyük Allah var yarin ne olur bilinmez

selim

Akil ipotek altinda olunca gelen giden farketmiyor? kaldir pankarti indir pankarti,ha ahmet hoca ha binali...

erdem

selamun aleykum abi,nasilsin elhamdulillah,bu ayki bizim emanet( rüsvet) hazir mi? türkiyenin hali bu iste.

adem

Bugün biat etmeyen ne vekil ne de profili düdük basbakan olabilir,eskiden beyaz türklerin yaptigini simdi dindarim diyen yapiyor

baltacı

En az beş dil biliyordur...üle biz eskiden kwç dil bildiğine bakar notunu verirdik şimdi kalfeliğine bakıyolar..

m doğan

ben bu feyk kılçtaroğluna 40 tane koyunu bile emanet etmem bu feyk genel başkan ssk yı telef ettiği gibi koyunlarıda telef eder

VLCN

Dünün işçisi, memuru, mühendisi, doktoru, bu günün vekili, başbakanı ve cumhurbaşkanı olabiliyor artık. Eskiden bunlar hep büyükbaşlardan olurdu, halk sadece izlerdi. İşte gerçek Halk Partisi böyle olunur. Adında halk yok ama halk için var, adında halk var ama halk için yok!!!!

Misafir

haberi yaparken dikkatli yapın ahmet arslan bakanımız devlet hava meydanları işletmesi genel müdürlüğü yapmadı sadece yönetim kurulu üyeliği yaptı. Ahmet ARSLAN Bakanımız eski adı DLHİ Genel Müdürlüğü yaptı.Şimdiki adı ise AYGEM yani altyapı yatırımları genel müdürlüğüdür Ahmet ARSLAN başbakanımızın dediği gibi ASLAN gibi adamdır ASLAN yolun açık olsun Bakanım

Erol Baron

İlginç tanışmadan başka, bu Bakanlıkta büyük projeler ve bu büyük projelerde çok PARA VAR ve paralar el değiştirirken havuza düşme ve sağa sola saçılma ihtimal de var. Var da var.

Erol Baron

İlginç tanışmadan başka, bu Bakanlıkta büyük projeler ve bu büyük projelerde çok PARA VAR ve paralar el değiştirirken havuza düşme ve sağa sola saçılma ihtimal de var. Var da var.

  • 1