BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.436,90

Yeni otomobil alacaklar dikkat! ÖTV sil baştan!

Maliye Bakanlığınca hazırlanan tasarı ile ÖTV belirlenirken araçlarda yeni kriterler esas alınacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
esnaf

maliye miletin işini kolaylaştıracağına milleti nasıl soyarımın hesabını yapıyor soyun soyun ne don kaldı ne gömlek size çok kolay bir hesap bir mercedes arabanın fiyatı vergiler hariç 74,000 tl vergiler eklenince 127,000 tl 53,000 devletin cepinde sen bu arabayı aldığında zorunlu trafik sigortası yapıyon kasko yapıyon mazot alıyon yani o araba hurdaya gidene kadar devlet ondan en az 150,000 binlira kazanıyor sonrada seni köprüden parayla geçiriyor işçisin sen işçi kal mantığı

hasan cebi

iki uc sene kullandigin araci verdigin vergilerle tekrar satin alabilirsin. Devlet ha arac almissin gel bakiyim diyor aldigina bin pisman ediyor sirtinda geziyor.

vatandass

yıne gırtlagımızı sıkacaklar bellı.az vergı verıyoruz ya..her sene vergı otv mtvsıgorta kasko benzın zammı ...el ınsaf ya...bır onerım var devlet arac sattırmasın kıraya versın nasılsa aynı hesaba gelıyor.arabamı devletten kıralamıs gıbı hıssedıyorum tek kelıme ıle..bu kadar vergı dusman basına.

Misafir

asıl gelir vergisinde adalet sağlayın işçi %27 vergi diliminde memur ise hala %15 de. son ay belki %20 ye girerler. bu nasıl iş. devletin yükünü niye işçi çekiyor. kaldı ki memurdan az alıyor şu anda. bu hükümet memuru ihya etti ama nankör memur yine doymaz yine arkadan vurur. ver hep ver memura ver. bize verme istemiyoruz işçiden vergi dilimi işkencesini kaldır yeter. %27 vergi mi olur arkadaş. fabrika mı çalıştırıyorum ben.

Gak Guk

Yiyin beyler yiyin sisene kadar tiksirana kadar patlayana kadar yiyin. unutmayin geberince poh yersiniz.

gariban

vatandaşı nasıl soyacaklarını şaşırdılar

  • 1