BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yeni Meclis'te ilk kriz danışmanlara alkol sorusu

Yeni Meclis'te ilk kriz... Milletvekili danışmalnalrı ve yardımcı personele işe girişte sorulan alkol ve sigara sorusu tartışma yarattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Demokrasi

Yav arkadas bunu her seferinde her cuhela soyleyip duruyor. Bilmem %x su partiyi istemedi. Yav bi gidin, demokrasinin isleyisini bilmediginizi bu kadar belli etmeyin. %60 istemediyse sunu da soyle %75 Chp'nin soylemlerini onaylamadi, %84 Mhp'yi onaylamadi, %87 de Hdp'yi onaylamadi. O zaman iclerinden en az istenmeyen hangisiyse veya goreceli olarak en cok istenen hangisi ise yonetime o talip olur. Olay bu kadar basit, kafanizdan element de uydurmayin ucube demokrasi de uretmeyin. Diyorsaniz ki bu %60 tek yurek ve tek parti gibidir o zaman onun da yolu belli. Bu partiler secim oncesi birlesir, programini ve bakisini aciklar, adam gibi hic kivirtmadan gelir halkin karsisina. O zaman halk da oylarin %60'ini bu birlesik partiye verirse kimse çıtını çıkaramaz, baş üstüne deriz.Veya 3 parti şu an koalisyon yapabilir, o da tamam. Ama böyle ayak oyunlarıyla üç benzemezi bir çuvala koyup nasıl olsa hepimiz RTE'ye karşıyız deyip ordan bir güç devşirmeye çalışmak ancak omurgasızların işidir.

KAZAKISTAN

Her ise alista var. Ne var bu sorunun sorulmasinda neden aliniyorsunuz ki? Artik ne kadar pravakator oldunuz?

eb

çok planlı bir eylem. demirtaş palulu ancak palu silme ak partilidir.

Kaçak Saray Faresi

Budaklı odunlarla canına kıyanlara destan yazdı diyenin Meclis Başhekimliğinden Rapor aması Gerekmez mi?...............

düdük makarnası

torpilliler rahatsız :)

Meclis ve Halk

Halkın %60'ı AKP karşıtı söylemlere oy verdi..... Sigara da nedir?......... Bu nedenle 'Olur' diyenler üç koşul ileri sürüyor : 1- Yolsuzluk dosyaları açılsın. 2- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkileri anayasal çizgiye çekilsin. 3- TIR'lar konusu aydınlansın ve Ankara'nın Suriye'deki terör örgütlerine olan desteğine son verilsin...........

Zeynep

Ohooo ...o soruları bir de milletvekillerine sorsalardı ya sıkıysa ...şalgam suyuna rakı koyup içenleri ( anlaşılmasın diye :)) de yazıverselerdi ya hani ...:)))

dr.osman fatih şanlı

bu uygulama iş sağlığı ve güvenliği kanunu gereği tüm işçilere sorulan standart sorular...sadece burada uygulanan bir durum değil...ama konuyu bilmeyenler için yani bu konuda cahil olanlar için haber konusu olabilir..

Ediz

Hürriyet yine gündeme hızlı başlamış. Özel sektörde de yapılan yıllık periyodik muayenelerde de alkol, sigara içip içmediği sorulur. Bu sağlık açısından gerekli bir şey, fişleme değil.

  • 1