BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

Yeni kıdem tazminatı yasası iptal mi bakan isyan etti!

Yeni kıdem tazminatı yasası rafa kalkıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni kıdem tazminatı düzenlemesinin 2019 seçimleri sonrasına kalacağının sinyalini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
murat

Ya cikarin artik su tazminati ne zaman cikicak yeni bakandanda aciklama yok hic sendikalar istemesin sendikanin degil calisanin parasi verin artik ta alalim

Misafir

Tazminat hayelleri suya düştü desenize bide iş ciden yana olun be

ramazan gökcan

ben mahkeme yoluyla kazandığım parayı avukatım alıp yemiş ben kazandığım parayı alamıyom fondan nasıl alacam açıklayan olursa beni arasın

Misafir

SENDİKALARIN İSTEMEMESİ, İŞÇİNİN İSTEMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ. SENDİKA ZATEN İŞVERENİN DEDİĞİNİ YAPAR. İŞÇİ BUNU KESİNLİKLE İSTİYOR.

Misafir

bakanım 15 yıldır var sayılan söylemleri bırakın hani referandumdan sonra her şey hallolmuştu şimdide çıkmışlar iptal bilmem 2019a kalacak kalacak deniyor artık kölelerle dalga gaçmeyin teşe kürler

taşeron

bu taşeron çözülmesse 2019 seçimin sonuçları ak partiye pahalıya patlar

vatandaş

sayın bakan kıdem tazminatını bırakta şu taşerona kadro sözünüzü bir an önce yerine getirin istemeyerekte olsa ağzınızdan çıktı bir kere siyaset böyle işte ağızdan çıktımı yapmak vermek istemesende vereveksin yada bu konuları seçim öncesinde propaganda haline getirmeyeceksin gerçi vereceğiniz kadro içi boş bir kadro ama boşta olsa insanlara kapalı kutu içinde sunacaksınız.şunuda bilinki bu vereceğiniz şeyler 2019 seçimlerinde size hiç faydası olmayacaktır.

Misafir

işçileri Patronların eline teslim etmeyin. Kıdem tazminatı işçilerin alacaklarını sömüren bir yasadır iptal edilmeli. İşçiler alacaklarını patronla muhattap olmadan alabilmeli.

sivasistanbul

sayın bakan yapacağınız tek şey, kıdem tazminatında dava açma süresini 10 yıl dan 5 yıl a indirmeniz, ayrıca adaletli bir uygulama ile işçiye verilen hakların istismarını engelleyerek biraz da işveren tarafının haklarını koruyacak yasalar çıkarılmasıdır. işçi her türlü kötülüğü yaparak işten gönderilip kıdem tazminat alabilme yoluna gidiyor bunun önlenmesi lazım.

  • 1