BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

Yeni istifalar mı geliyor?

Altı belediye başkanının istifa usulüyle görevden alınmasından sonra herkes, yeni bir dalganın gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
gencoglu

yorumumu beğenmeyen 85 kişi yorumda yazdığım hangi kelime gerçek değil ancak zorunuza gidince çirkefleşiyorsunuz

gencoglu

chp Türkiye için milyon hidrojen bombasından milyon kat daha tehlikeli ve zararlıdır keza zaten chp nin kuruluşunun yegane tek amacı misyonu da Türkiye'nin güçlenmesini büyümesini batılı sahiplerine karşı çıkacak seviyeye gelmesini engellemektir set olmak takoz olmak gerekirse Türkiyeyi batılı sahiplerinin ağzına kolay lokma olacak parçalara ayırmaktır. chp varolduğundan beri bu misyon üzere hareket etmiştir. Türkiyedeki bütün darbe ve darbe girişimlerinin en büyük destekçisi planlayıcısı ve organizecisi chp dir Türkiyedeki bütün atılımların engelleyicisi chp dir Türkiyedeki bütün terörrörörörör örgütlerinin destekçisi chp dir chp varlığının amacı Türkiye düşmanlığıdır. 94 YILLIK Türkiye tarihinde chp nin yaptıklarını tek tek araştırırsanız bunu göreceksiniz sadece tek iyi işleri vardır oda abd nin yanında ıraka girmemek

seko

size biçilen rol de gündemi farklı mecraya mı çekmek? bize ne ya kimi görevden alıyorsa alsın. kendi başkanı, vekili vb. bunu bu kadar abartmanın bir anlamı yok. suni gündemleri bırak. gerçeklere gelelim. Türkiye bataklığa sürükleniyor. geçmişte ve halen yapılan yanlışlıklar yüzünden bir ülke mahvolacak.. siz hala iktidara yalakalık derdindesiniz. bunların birer oyun olduğunu herkes biliyor. ha gündem yapacaksanız eğer omurga üzerinden yorum yapın.. neden bu insanlar birilerinin ağzı ile istifa ediyor kişiliklerine karakterlerine söz ettiriyorlar? bunları yazın.

mamıt doğru

Fetoya sarılan,Reza Sarrafa sarılan kendi paridaşlarına da iki laf edeydin keşke süleyman bey.

Misafir

ROK'tan bahset eydin ya o meclis üyesi gibi her partide var. Gazetecilerde de var. Sayın Yazar seni İsmail KÜÇÜKKAYA ve Fatih PORTAKALI izlemeye davet ediyorum.

Misafir

Sn Yazar; Ülkenin bugünkü gündemi anlattığınız kadar sığ mı ? Yoksa sizin bu yaptığınıza devekuşu taktiği mi deniyor?

Misafir

Al bir tane daha... "Üniversiteli kızlara çıplak şantajlı tuzak!" Neredeyse anadan doğma poz veriyor,ondan sonra da "ahlaksız teklifte bulundular,taciz etiler" diyor ve siz de bu namuslu kızların sözlerini yayınlıyorsunuz... Yazık size...Yazık sözde savunduğunuz değerlere!

Misafir

Katılıyorum. şuna da eminim ki ya siz ya da ekibiniz, o sarılma görüntüsünden sonra bütün chp yöneticilerinin sosyal medya hesaplarını takibe alıp, acaba kim ağımıza düşecek diye beklemişsinizdir. Nitekim bir tane hadsizi bulmuşsunuz tebrikler...

Misafir

Sayın Yazar sıradan bir Meclis üyesi üzerinden inanılmaz bir militan gibi Chp ye köpürüyor sun. Dolar 4 bini buldu biliyor musun. Hangi okulu bitirdin bilmiyorum ama eminim ki bugün bitiren bütün mezunlar iş bulamıyordur. Senin yazacak hiç bir başka ufkun yok mu. Yukarıda Allah Var.

Misafir

fetocu Milletvekilleri alınmayacak mı?

Misafir

kartaltepe mahallesi olacak

  • 1