BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59

Yeni Ekonomi Bakanı Babacan mı Berat Albayrak mı?

1 Kasım seçimlerinin ardından tek başına iktidarı yakalayan AK Parti'nin kuracağı yeni hükümetin Ekonomi Bakanı kim olacak? Ankara kulislerinde ekonominin yeni patronu olarak 'Ali Babacan' ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak işaret ediliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
serhat

Ali babacan candır kardeşim denenmiş her zaman iyidir fantazi yapmaya gerek yok ali babacan tabiki inşallah diyelim hayırlısıyla

BERAT OLSUN...

BERAT ALBAYRAK ÇOK DAHA LAYIK!!BENCE HAKEDİYOR.ÖBÜRÜ IIH.

Ahmet

Ali Babacan daha yetkin ancak artık Hazine'nin borçlanmasını durdurması lazım. Yani Erbakan Hoca'nın ekonomi modelinin daha da geliştirilerek ülkemize uygulanması lazım. Hazine borçlanmayı durdurursa memlekette Asgari Ücretliden ve Emekliden vergi alınmasına dahi gerek kalmaz. Bunun katma değeri o kadar yüksek olur.

salhor

Ortada iki yanlış var. Her şeyden önce MÂLİYE, EKONOMİ kelimesinin ta kendisidir. İkincisi ise eğer bir yerde Ali Babacan varsa, başkası yoktur evvel Allah! Keşke benim evin geçim ekonomisini de o ele alsa. Vallahi geçer giderim. İnsan Ali Babacan dururken başka ismi düşünemez. O, Allâh'ın Türk milletine bir büyük lûtfu. İki cihanı ma'mur, ömrü uzun olsun.. çoluk çocuğuyla birlikte hem de.

Misafir

erdoğana yakın uzak ne demektir ya hepsi erdoğana yakın erdoğana uzak isimmi var erdoğan bu davanın lideri herkes onu sever sayar biat eder...

Murat karaman

Ali Babacan var diye verdik oyumuzu. Onu pasif bırakırlarsa unutsunlar bir dahaki sefere oyu

Misafir

ALİ BABACAN OLMALI çünkü o daha tecrübeli türk halkıona güveniyor

osman

Köşe kapmaca şimdiden başlamış... Köşeler sayılı, talipler çok... en olacak şimdi..

vatandaş

TABİKİ BABACAN.ADAM DEHA.

ses

Ali Babacan ı tercih ederim, o emanete daha ehildir.

  • 1