BIST 9.795
DOLAR 32,46
EURO 34,91
ALTIN 2.433,15

Yeni Diyanet İşleri Başkanı göreve başladı son dakika açıklamalar

Yeni Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş törenle görevine başladı. Erbaş, konuşmasında FETÖ'yle mücadele vurgusu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
asım

Bize kur'an yeter deyip yüce kitabımızı heva heveslerine göre yorumlayan, Peygamberimiz efendimiz S.A.V.'i adeta yok sayan sünnetleri ve hadisleri neredeyse toptancı bir anlayışla tartışmaya açan , efendimize selavatı yalakalık gören, İlk insan Hz. Adem babamızın öncesinin olmadığının kur'andan delil gösterin diyen, haşa hz. meryem'e çirkin yakıştırmalarda bulunan ne sahabe ne tabiin, ne müctehit, ne hadir ravileri, ne itikat ve mezhep imamlarımızı tanımayan her şeyi biz biliriz havasındaki reformistler başta mustafa islamoğlu, mehmet okuyan, canet taslaman, abdulaziz bayındır gibi kişilere diyanet camiasının reddiye yapmasını temenni ediyorum.

misafir

Rüşvet almak haram mı, helal mi, yoksa kimin aldığına göre değişir mi hocam? son yıllarda kafam çok karıştı inanın !!!

Misafir

Sakarya İlahiyat Fakültesi, FETÖ'nün kalelerinden biriydi. Şimdiki Diyanet İşleri Başkanı Erbaş işte bu fakülteden çıktı!... Sahi Adil Öksüz'ün Sakarya'daki doktora tezi neydi?..............

Misafir

Yuh ya fetöcü tayin ediliyor birde adil öksüz le bağlantısı varsane olacak

muhalif ÜLKÜCÜLER

BU ADAM HAİN ADİL ÖKSÜZĞN O DANDİK TEZİNE İMZA ATAN FETOŞCU DEĞİLMİ PEHHH SÖZDE FETOŞLA MÜCADELE EDİYORUZ.))

Remzi askı

Güven vermedi bu Yen'i reis.Fetocu geçmişi ve silik görüntüsü.Yazık oldu.Devlet bunu değerlendirecektir

Misafir

Yaaaaa Bu Erbaş FETÖ’nün KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformunun yönetim kurulu üyesiydi yaaaaaaa!. ..................

Misafir

Evet, Erbaş FETÖ'nün Abant Toplantıları'nın müdavimleri arasındaydı.

Misafir

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'nın Adil Öksüz bağlantısı dudak uçuklatacak..Öksüz'ü "doktor" yaparak akademide önünü açan isim kim?.... Malum; Adil Öksüz, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Yardımcı Doçent'ti.

z.y

Fetönün halktaki tabanı %1 yoktu Diyanet ve Siyasetteki gücü %50 idi.Halka Akıl öğreteceğinize kendinizi hizaya getirin.

Hakkı SORAN

Diyanet, FETÖvari bir yapılanmaya giderse kimse şaşırmasın!

Misafir

fetö ile mücadelemi :) akpli seçmen ve Türk halkı ile resmen alay ediyorlar. Diyanet işleri başkanlığına seçilen kişi cemaatin dinler arası diyalog başkanlığını yapmış ve adil öksüzün en yakın arkadaşı, fetöcülerlemi mücadele ediyorlar fetöcü olmayanlarlamı?

veli

diyanetin itibar kazanması için siyasetten uzak durması lazım

darbeli matkap

daha önce fetönün dizinin dibinde oturan diyanetçilerimi kast etti bu acabasııı

ilkerbuyuk

Hayırlı ve uğurlu olsun. Görevinde başarılar dileriz.

  • 1