BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

Yeni bir kumpas mı?

Son dönemlerde Fetö'ye yönelik yapılan operasyonlar sonrası Türkiye'nin dört bir yanından isyan sesleri yükselmeye başladı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
mavera

suçluyla suçsuzu ayırın.önce devletin tepesini temizleyin. çok ah alıyorsunuz .allah tan korkun. onun adaleti şaşmaz.

duyun sesimizi...

muhammed şakiroğlu suçsuz yere sırf başarılı bir insan diye ,hassas durumu kullanan kıskanç birkaç koltuk sevdalısı yüzünden cezalandırılıyor bu duruma devlet büyüklerimiz dur desin artık lütfen !

Niyazi Bekri

Haksızlıklar olabildiği düşünülüyorsa bunu düzeltmenin yolu adil ve deliller ışığında yargılamadır. Ama Süleyman Bey istiyor ki fetöcü olduğunu bildiğimiz (delil yok ama biliyoruz artık nasıl oluyorsa) insanları işten atabilelim ve hapse gönderelim. Bunun zulmetme dışında bir yolu yok doğal olarak. Ayrıca Ohal komisyonu bir an önce kurulsun denmiş. Bu komisyonun sadece AİHM'in gözünü boyamak için olduğunu anlamayan mı var? 7 kişilik komisyon yüzbinlerce kişiyi nasıl değerlendirecek? Bir de bu komisyonun sadece işe iade yetkisi var, içeridekileri nasıl çıkaracak Süleyman Beyin fikri var mı acaba bu konuda?

şehit yakını

yzk günah değilmi, sürekli insanlar işinden aşından oluyor. mit bilmiyor, hükümet bilmiyor. kalkışmayı, fetöcü de fetöcü diye yüzbinlerin ekmeği ile oynanıyor. siyasi zatlar yoksa fetöcü diye bir örgütte yok demektir.

MSF

MENFAATLERİ ÇATIŞINCA BU MİLLETİ SOYMA HUSUSUNDA DÜŞMAN KARDEŞLER OLDULAR AKP İLE FETÖ..

Kamil

daha dur seni de kripto fetocu diye atacaklar

Aliyi gördüm

Ohal komisyonunun kurulması için de bir yazı kaleme almanızı, hiç olmazsa gündeme getirmenizi rica ederiz.

nazmi uçkan

SİZ HİÇ''ben çalıntı sorularla kamuya memur olarak girdim.aldığım maaş haram.hem dünyamı hemde ahiretimi yakmak istemiyorum,bu nedenle kendimi ihbar ediyorum,pişmanım''diyen bir fetöcü gördünüz yada duydunuzmu?bu hırsız,katil,darbeci örgütten bahsederken lütfen dikkatli olalım.

efe han

erol baran arkadaş anlaşılan sözcü taifesinden.be kardeşim biz şeytan öncesinde melekti.şimdi ona melek dersen işte o zaman şeytandan yanasın demektir.fetö yü gördükten sonra hala onu savunmak kurnazlığı yakışmıyot kardeşim.yırt yapıştır sözlerini bırakın.

efe han

kemal bey biliyormuş meçlisteki 120 ile 180 arası vekili.haydi göreyim kemal bey bari bir defa olsun şu ülkeye bir faydan dokunsun.bilse meçliste canlı yayında okumaz mıydı.hey kemal bey.

efe han

fetö nün ergenokonu şimdi ergenekonun fetösü olmuş.hdp,fetö,aynı ise chp ve tuncay özkan.dursun çiçeğe ne diyeceğiz.izden artık atla iti ayıramaz olduk.

Misafir

Şimdi ne olacak? ... Saray Odenekleri AKP Genel Baskani olarak da mi kullanilacak

Misafir

Ah Süleyman Bey milletin feryadı yeri göğü sardı, siz yeni farkediyorsunuz. Ama en azından buda iyi bir başlangıç. Suçsuz günahsız aileler, yavrular perişan oldular. Darbeye karşı duranlar da sanki darbenin içindeymiş gibi cezalandırılıyor. Sizin bu konuda gazeteci olarak vicdani sorumluluğunuz var, mağdurların sesleri olun lütfen. Artık çürüyen bürokrasinin ve kraldan çok kralcı olan üst yöneticilerin şöyle bir ele alınmasının zamanı gelmedi mi?

LÜTFEN ARTIK ADALET !!!

MUHAMMED ŞAKİROĞLU SIRF BAŞARILI DİYE VE BAZI İNSANLARIN KOLTUK SEVDASI OLDUĞU İÇİN YALANLAR VE İFTİRALARLA GÖREVİ ELİNDEN ALINMIŞ BİR İNSANDIR VE ACİLEN BU KONUDA BİŞEYLER YAPILMALIDIR... SAYGIDEĞER DEVLET BÜYÜKLERİMİZ ASIL BU HASSAS DURUMU KENDİ KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN O VİCDANSIZLARI BULUP TEK TEK CEZALANDIRMALIDIRLAR !!!

Misafir

MUHAMMED ŞAKİROĞLU SIRF BAŞARILI DİYE VE BAZI İNSANLARIN KOLTUK SEVDASI OLDUĞU İÇİN ,YALANLAR VE İFTİRALARLA GÖREVİ ELİNDEN ALINMIŞ BİR İNSANDIR VE ACİLEN BU KONUDA BİŞEYLER YAPILMALIDIR... SAYGIDEĞER DEVLET BÜYÜKLERİMİZ ASIL BU HASSAS DURUMU KENDİ KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN O VİCDANSIZLARI BULUP TEK TEK CEZALANDIRMALIDIRLAR !!!

Abdullah

gülşeninde alemin ermez bu sırra hiç kes zağlar azade, bülbüller giriftar'ı kafes

Misafir

Cenab-Allah razı olsun.Süleyman bey.Çok mağdur var. Vatanına bu kadar bağlı insanlara şu anda operasyon yapılıyor.Devlet sahip çıkmazsa fetöcüler dahada güçlenecektir yazıklar olsun.

Hasan Gönen

Süleyman bey, duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Zamanında sizi çok eleştirmiştim ama hakikatleri söyleyen, bunca mağduriyeti dile getiren yalnızca siz oldunuz, Allah razı olsun. Sizden ricam görüştüğünüz yetkililere şu Ohal Komisyonu'nun acilen kurulması konusununda ricada bulunmanızdır. Zira aileler perişan, tutuklamalar ve ihraçlarda çok büyük mağduriyetler ve yıkımlar var. Allah masumların yardımcısı olsun...

Mustafa TURAN

AKP nin içindeki gizlenen kimliklerini açık etmeyen hala aktif olarak birilerinin kollanmasını ve gizlenmesine yardımda bulunmak için uğraşıp daima herkesin gözü önünde başkalarını FETÖCÜ ilan ettirmek isteyen. FETÖVARİ kumpaslarla teşkilat içine girip il yönetimine il başkanlığına sonra Milletvekili olup komisyonlarda ve bakanlıklarda görev alan kişilerin karşısında ADALET mekanizması hep baskı altında kalacak ve yanıltılacaktır. İl yönetimleriden yerel gazeteler aracılığıyla bazıları aklanıp kendilerini gizlemeye çalışıyorlar

osman

Herkes kendisinin tanıdığı bir-iki isme odaklanmış durumda... Ya sizin tanımadıklarınız? Boşuna laf çevirip durmayın. Bu sorunun çözümü, idari soruşturma yapılmadan kimsenin ihraç edilmemesi ve mahkeme yolunun açılmasıdır.

Yazık

Günaydın Süleyman Bey AKP sevdasından gözleriniz kör oldu ancak görebildiniz

idam isteriz.

devlet ve halk düşmanı fetö-pkk için neden bir an önce idam çıkmıyor ne bekliyorlar halkın sabrı kalmadı siyasetçiler neden korkuyor neden halkın sesini dinlemiyorlar.

hak yerini bulsun !!!

lütfen artık hak yerini bulsun ve suçsuz yere içeri alınmış hakları ve bütün emekleri elinden alınmış muhammed şakiroğlu görevine,ailesine, öğrencilerinin yanına ve özgürlüğüne geri dönsün !!!

adalet

Umarum sizin gördüklerinizi, söylediklerinizi, duyduklarınızı, bizimde birebir yaşayıp gördüklerimizi devlet ve bunca yaşadıklarımızdan sonra yine de sonuna kadar güvenip düzelteceğine inanarak arkasında durduğumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım kalben ve beynen düşünüp gereğini yapacaktır. Yoksa inancımız ve güvenimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizi taktir ve tebrik ediyorum

can

Ülkeyi getirdiğiniz yer işte burası. Ne devlet bıraktınız ne hukuk.