BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24

Yeni bir darbe girişimi olabilir mi?

Fetullah Gülen'e baktığımda, yüzünde nefretin dans ettiğini görüyorum. Bu işin peşini bırakmaya niyetinin olmadığına dair ifadeyi seyrediyorum.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

Bu topraklarda birlikte carpıstık diyorsun.Bu ülke icin 4 cephede carpısan ve bu ülkeyi kuran ATATÜRK e saydırıyorsun yazılarında.Bu nasıl bir celiskidir veya yazdıklarında samimi degilsin her zaman ki gibi.

astr

bu sefer darbe olursa tuttugum haini öldürürüm...

SEYFO

nasılki ani darbeyi tepetaklak ettiyse bu şanlı türk milleti, haberdar olduğumuz darbe şekli ne olursa olsun hazır ve nazırız efendim...çünkü müslüman ölümden korkmaz, eskisinden daha çok ölümü öldürür vatanımıza sahip çıkarız. busefer ailecek sokağa çıkacak yemin ettik vesselam..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

kemal akalp

Yeni bir darbe girişimi olabilir,ancak,Allah uzun ömürler versin,Erdoğan hayatta olduğu müddetçe bu başarılı olamaz. BUnların maksadı bu söylentilerle hem içerdekilerin konuşmasını önlemek,hemde insanlarda ve yurt dışında tedirginlik yaratıp,ülkeye zarar vermek

fetö deyin yeter

sokak lar da birinin arkasından şu fetö cüdür diye bağırın halk linç edecek durumda adamlar sadece devletten değil eski tanıdıklarından bile saklanıyor.

emir komuta zinciri

fetö elemanları sadece dincilerle mi sınırlı yoksa ikinci bir yapıları da var mı hatta üçüncü.bu hiç bir boş harekette bulunmayıp kendini gizlemeyi mükemmel sağlayan kişilerin emir komuta zinciri içinde içimizdeki casusluk faaliyetlerini bile engellediğimiz den emin değilim.

fetö nün görevi

arkasındaki güç fetö ye türkiye de iktidarı rahat bırakmamak zayıflatıp tüm devlet kurumlarının rahat çalışmasını önleme görevi verdiği çok açık.adam lar evlerini taşıdı çil yavrusu gibi içimizde dağıldılar birbirleri ile artık göz önünde görüşmüyor toplantılar düzenlemiyorlar ama hala bir şekilde görüşüp organize hareket ettiklerinin ip uçları da az değil

hakan k.

böyle bir girişim olursa nazillideyim ankara ya da istanbul a da gider o hainlere karşı dururum.

selim

tüneller köprüler yerine her tarafı çöp götürse, sular kesilse, borç para için eskisi gibi yurt dışında rezil rezil dolaşsak sen o zaman hah şimdi oldu ne güzel yönetiliyor derdin bence.

yüzdeyüzmilli

Bir kez daha darbe girisimi olursa emin olun bunu FETÖ yapamaz. ABD ve onun güdümündeki hain askerler yapabilir. ABD sadece masa kullaniyor ve arka plandan yönetiyor herseyi. Bizim asil düsmanimiz ABD'dir!!! Gerisi hikaye!!!

Adil Guven

Ulen yamyam okcular tepesi mi kaldi, yediniz yediniz bitiremediniz su ulkeyi, birgun gercek adalette hesabini sorarlar size, merak etmeyin

açıkol

Ağız birliği mi ettiniz ne yaptınız. Konu başlığınız aynı, hükümetle olan bağınız aynı, ne oluyor gurban, hele bir açık konuş bakalım.

gerek

Bu ülke hepimizin, başka Türkiye yok ama, hükümet ve Tayyip bey yanlış hesaplar içinde. Asıl darbecilerle uğraşmak yerine ( çünkü Akp nin kendi içinde de darbeye karışanlar var ) CHP yi SÖZCÜ yü, Alevileri, senin gibi düşünmeyen karşı tarafı içeri almaya çalışırsan, sen kiminle konsensus sağlayacaksın, böyle yapmaya devam edersen kafamızda ki acaba sorularından nasıl kurtulacağız. Bir tek MHP nin desteği ile bir yere gidemezsin, bizi de kazanman gerekir.

VLCN

Sadece başlığa bakarak yazıyorum, çünkü bu tür haberlerden bıktım! Artık darbe falan olmaz, darbe yapacak ortam yok artık! Darbe yapacak kimse de yok! Tüm bunlara rağmen, bazı salaklar darbe yapmaya kalkarsa, eskisi gibi olmaz, hepsi anındı geberir! Bunu ısıtıp ısıtıp, getirmeyin ikide bir!

Farklı Bakış

Fırtınadan korumanın yolu limana sığınmak değil, fırtınalara dayanıklı gemi yapmaktır. DARBE OLACAK KORKUSU İLE YAŞAMANIN ÖNÜNE GEÇMENİN TEK YOLU DA DEMOKRASİYİ GÜÇLENDİRMEKTİR. Unutmayın DEMOKRASİNİN OLDUĞU YERLERDE NE DARBELERE NE DE YASA DIŞI İŞLERE YER YOKTUR.

BANA NE

DEVLETİN OTURMUŞ KURUMLARIYLA 16 SENEDİR OYNAR BOZARSAN ÜLKEDE HER ŞEY OLUR.. AKP OLDUĞU SÜRECE FETÖ İLELEBET DEVAM EDER.. fETÖ KİM Mİ AKP, AKP Kİ Mİ FETÖ.!!

BAŞARI AKILILAR İLE KAZANILIR!...

KAFASI ÇALIŞAN,SINAVLARDA TORPİLSİZ YÜKSEK PUAN ALANLARIN YER ALMADIĞI DEVLET KADROLARI İLE YANİ LİYAKAT'A ÖNEM VERİLMEYEN DÜZEN DE BAŞARI NASIL SAĞLANACAK?BİR GÜN HERKES TARAFTAR VE YALAKA OLUR İSE SEÇMELER NEYE GÖRE YAPILACAK?YALAKALARIN GEMİYİ İLK TERKEDECEK KİŞİLER OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR.

KAFKASLI

Böyle bir girişim de bulunmalılar ki yabancı ülkelere kaçmadan ülke içinde imha edelmeliler. Mahkemelerle dalga geçip salıverilenleri halk bu sefer imha etmeli cezalandırmalı.

atandaş herşeyin farkında

Sayın yazar, halen AKP, hükümet ve devletin kritik noktalarında gerçek FETÖ mensupları dururken, darbe ihtimalini ileri sürerek vatandaşın kabine korku salmak niye. Geriye doğu FETÖ ile ilgili son 5 yılın beyanlarını inceleyelim,FETÖnün devletin ve hükümetin can damarlarında yuvalandığını görürüz.Bu adamlar halen görevlerinde, ve haklarında herhangi bir işlem yapılmış değil. Bunlar temizlenmediği sürece darbe tehlikesi hep olacaktır. Siz ilgiyi başka yöne çekiyor olsanız da gerçek bu. Artık bizi de enayi yerine koymaktan vazgeçin. vatandaşın aklı ile dalga geçmeyin

günaydın

15 temmuz askeri darbe girişiminde sonra 10 aydır devam eden sivil darbe var..akpliler hariç herkes farkında

mehmet kay

anlaşmış gibi bütün yazarlar bugun aynı seyden bahsediyor

Misafir

yeni darbe söylemleri ile dikkat dağıtıyorsunuz, amacınız iktidarın yapmaya çalıştığı kirli işleri gözden uzaklaştırmak.

z.y

Darbeye işgale karşı en azından emekli özel harekatlardan milis güç oluşturulması gerekiyor. Tv lerde bakliyat kamu spotlarından ziyade darbe ve işgal halinde askerin vatandaşın ne yapması gerektiği tekrar tekrar anlatılmalı

Misafir

özaşık, siz ve sizin avaneniz değilmiydi bundan sonra kimse darbe yapmaya cesaret edemez diyen, bakınız 15 temmuzda bir darbe gördük ikincisi için ise korkunuz var,

Misafir

yeni darbe placak masalları akp nin kamuoyunun gözünden kaçırmak istediği mevzular içindir.dikkati başka yerlere çekerek elde etmek istedikleri gizli hedeflerini gizlemek içindir.toplumu gererek, algıları istedikleri yöne çevirerek,toplumu oyalam içindir.