BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06

Yeni Başkanın Söyleyemedikleri!

“Davası davamızdır” nidası ile hem Reis sevdalısı hem de ABD sevdalısı! Sizce de bir tenakuz kokusu yok mu bu duruşta!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
monkey 🐒

ABD'de Başkanın dünyayı yönettiği Beyaz Saray, tenis kortu, bowling salonu, sineması, yüzme havuzu, bahçesi dahil, 55 bin metrekare…..İnşaat Ruhsatı tartışmalı Atatürk Orman Çiftliğindeki Saray 300 bin metrekare… ..

vatandaş

Türkiye büyük lideriyle yoluna devam edecek.Dik duruşunu her zaman olduğu gibi gene gösterecek,mazlumun yanında,haksızın karşısında olacak.Trump gelmiş,obama gitmiş bu bizim duruşumuzu etkilemez.Yeni gelen Trump a da Allah vicdan merhamet versin,obama gibi olmasın..

Misafir

Kim Lise yıllarında Millî Türk Talebe Birliğine girdi....AKP Milletvekili ve Erdoğan'ın eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı kimdir?...... Çamlı'nın bir süre sonra da Gülen Cemaat'i lideri Fethullah Gülen'e övgü tweetleri attığı da anlaşıldı.

tehlike büyük

almanya-japonya tamamen kontrolleri altında bu açıkça belli oldu fetö den korunmak istiyorsak sadece abd den değil ele geçirdiği ülkelerden de tehlike gelir.ve şu an geliyordur da her yabancı şirket ve onun türk ortakları çok iyi araştırılmalı.

bizi bilgilendirin.

tüm kurumlarımıza fetö yü kullanarak sızmış kurumlarımızın temizlenmesini neredeyse imkansız hale getirmiş bir cıa ve ona destek veren nato. amaçları yöneticilerimizi etkisiz hale getirmek ülkemiz yönetimine el koyup bölmek bunu anlamayan bizden değildir niyeti hiç iyi değildir.15 temmuz da başarılı olsalar dı neler yapacaklarını yazabilirmisiniz? belkide bize faydanız olur.

  • 1