BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.429,77

Yeni başkandan Melih Gökçek'i üzecek karar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in ''hayalim'' dediği Ankapark'la ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Gökçek'in hayali gerçekleşemeyebilir. Tuna, ''Ankapark millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
yorumcu

Mustafa Tuna inşallah böyle devam edersin Allah bozmasın sonradan değişme. Yorum yazanlara bile bakınca insan şaşırıyor. Mustafa tuna yı tanıyan yokmuş Sincan tanıyor Ankara da tanıyacak. Göreve tanıdıklarınızı getiriyorsunuz heralde ki böyle yorum yazıyorsunuz

Abdurrahman

Anka-park Melih Bey'in çok başını ağrıtacağa benziyor.Bu proje tam anlamıyla bir "ucube". Sn.Cumhurbaşkanımızın bu projeyi onayladığına ihtimal vermiyorum. Parkın Anadolu Bulvarı cephesindeki devasa yapılar arasından aynı anda iki Ankara kedisi/keçisi zor geçer. Düsseldorf'da ücretsiz gezilebilen "Japon Bahçesi" benzeri Türk kültürünü yansıtan bir gezi parkı yapılabilirdi.Çok para harcanmış. Ayrıca ulaşım hesaba katılmamış. Bu tip projeler şehir dışına yapılmalıdır.

Misafir

Ankara da Belediye vatandaş sorsun :güzel..Melih gökçe ile Sincan belediye başkanı Ankara aday olsunlar sizce kim kazanır..yemin ediyorum Mustafa Tuna kazanamaz..Önce bu konuya bakmak lazım..Mustafa TUNA tanıyan yok Ankara da bir çalışması olacak kendini Ankara sevdirecek zaman gösterecek..zaman şuan çok kısa bire içinde büyük işler yapması gerek...

kavga lazım

daha bişey dememişler kullağını çekerler şimdi senin sen nasıl dersin o da bu memleketin evladı.

Tugrahan

Herseyini halletmis gecekondosu olmayan bir avrupa sehrimiki boyle bir harcamaya gidildi 2 milyar lira 2 liramiki ...Bu Baskan Tuna o makama yakisti hayirli olsun .

Yusuf Alptekin

Yeni başkanı tebrik ederiz. Karayalçın'ı çok destekledik fakat gökçekin kokuşmuş yönetiminden Ankarayı kurtarmak yeni başkana nasipmiş.

alara

yapmaya karar verirken soracaktınız halka dünya para harcanmış, işin çoğu bitmiş napalım diye halka sorulurmu, ne yapacaksanız yapın, yanlış işse melih gökçek kendi işletsin parasını ondan alın

MD. Edep...Edep...

Yok öyle ne üzülmesi kardeşim. Önce bu dünyada hesabı versin, Allah CC. elbette çabuk hesap görücüdür. Kardeşim şuan ki masrafın 2 milyar TL. olduğundan bahsediliyor... Bu gariban milletin evet bu yetim milletin parasını çar çur etmeye kimsenin hakkı yok.. Bu kadar büyük paralar ile binlerce insana istihdam sağlanabilirdi. Yazık günah be.. Melihi önce Adalete sonra Rabbime havale ederim. Saygı ve selamlar.

Misafir

Sayın atanmış(halk tarafından seçilmemiş) belediye başkanı!Neredeyse tamamlanacak bir projeyi durdurarak Ankara halkının gözünde sıfır seviyesine ineceksin...Sıfırı bulsan ona şükret,eksiye doğru gidiyorsun! Biz ne AKP li belediyeler biliyoruz ki yılda 2 defa kaldırım taşı yenileme ihalesi verir yandaşlarına...GÖKÇEK i çok onayladığımdan değil,konu can düşmanın GÖKÇEK de değil ki,konu ANKARA!

Misafir

ankara yı parsel parsel satmanın maskesi, ankapark olmuş.

Misafir

insanların konuşmalarını kaydedip sonrada bunlar üzerinde oynama yaparak kendi çıkarları için kullanan fetöcu müteahhitleri ve bu müteahhitlere ruhsat veren belediye başkanlarını da unutmayalım arada kaybolmasınlar

onur

neyi millete soracaksın arkadaş, madem başlanmış bu projeye, bu kadar para şimdi çöpe mi gidecek

Misafir

KAMUNUN HALKIN PARALARI HARCANDI ORAYA NE OLACAK ŞİMDİ ÇÖPEMİ GİDECEK MİLYON DOLARLAR HESABINI KİM VERECEK YAZIK KAMU KAYNAKLARI HEP ÇARÇUR EDİLİYOR BÜTÜN BELEDİYE VE KURUMLARDA BUNLAR HEP OLUYOR DEMEKKİ SN BAŞBAKAN KAMU KAYNAKLARINDA TASARRUFTAN BAHSETMİŞTİ DEMEKKİ İŞE YARAMADI BARİ YEŞİL MESİRE ALANLARI YAPILSAYDI HALKIN HİZMETİNE SUNULSAYDI

Misafir

Tuna hizli cikti bu gidisle melih in 24 yillik izini cabucak silip supurecege benziyor.Iste siyaset bu arkadaslar bugun kral derler,padisah derler yarin tahtan indigin dakika yoksun.Onun icin hicbir siyasi kendisini dev aynasinda gormemeli.Ataturk den baska ismi kalan var mi?

Misafir

Birkaç tane zengin bebesi gününü gün edecek diye Atatürk'ün emaneti olan çiftlik talan edilmemeli. Orası Ankara'nın ciğerleri, yazık edilmesin. Ankapark denilen güruh sökülsün. şehir dışında bir yere konulsun. Mesela Yenikent in dışında, dağ yamaçlarına kurulsun. Zengin çocukları oralara araçlarıyla giderler zaten.

Misafir

Bravo yeni başkan, işte budur. Millet kavgadan bıktı yeter artık. Ankapark sorununa gelince; başından beri karşıyız ve oranın yeşil alan ve ağaçlık alan olarak kalmasını istiyoruz. Hayvanat bahçesi geri gelsin ve meszire alanı olarak korunsun. Mangal yaktırılmasın. Zengin çocukları eğlenecek diye güzelim alan yok edilmesin.

Chp li

İşte bu ya belediyecilik anlayışı bu olmalı, samimi kaprissiz dürüst bir adama benziyor mustafa tuna

Misafir

Ankara büyükş bel.bşk lığına sayın cumhurbaşkanımız mustafa tuna beyi çok iyi seçmiş halkın tam istediği dürüst söylemleri olan adil bir bşk na benziyor yolu açık işleri raast gelsin ayrıca chp ye oy vermiş bir seçmen olarak söylüyorum bunları

  • 1