BIST 9.803
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,15

Yeni anayasada ilk tur görüşmeleri bitti

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni anayasa görüşmelerinde ilk tur tamamlandı. MHP'nin teklifini AK Partili Abdülhamit Gül, Başbakan Binali Yıldırım'a iletecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
VATANDAŞ

DEVLET BAHÇELİ'NİN KAFASINDA BİNBİR TİLKİ DOLAŞIYOR, KANAATİNDEYİM. AKPARTİ, MHP'YE DİKKAT ETMELİDİR. MHP'NİN TUZAĞINA DÜŞMEMELİ, ACABA MHP NEDEN BU KONUNUN ÜZERİNE BU KADAR DÜŞÜYOR HALEN ANLAMIŞ DEĞİLİM. AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE ATALIM ATASÖZÜNE İYİ BAKMAK LAZIM. İNŞALLAH AKPARTİ BU KONUDA TUZAĞA DÜŞMEZ. EĞER AKPARTİ TUZAĞA DÜŞERSE, HEPİMİZ TUZAĞA DÜŞERİZ. AKPARTİ SEVDALISI OLDUĞUM İÇİN, KURULUŞUNDAN BERİ SEVDİĞİM AKPARTİ DİKKATLİ OLMALIDIR.

Misafir

Lafa gelince Milli irade destan yazdı diyerek gaz verin asgari ücret artışına gelince 100 tl. Vekiller 2 yıl çalışıp emekli olsunlar milli irade mezarda emekli edin vekillerin çocukları yurt dışında okusun milli iradenin çocukları 50-60 kişilik sınıflarda.Milli irade kötü koşularda ki madden ocakların da göçük altında kalsın siz çıkın bu işin fıtratın da var deyin milli irade domates üretsin elinden 80 kuruşa alıp şehirler de 5 tl satan tüccarların yaptıklarına göz yumun ya milli irade için bu şartlar altında yapacağınız Anayasanın çokta önemi yok milli irade için kendiniz çalın kendiniz oynayın...Milli irade sürünmeye devam etsin yeter ki sizin keyifleriniz kaçmasın..

realist

İki faşist kafadan bu ülkeye fayda gelmez,gelse gelse diktatörlük gelir

neyzen teyfik

puskevetci de adam kandirdığını saniyor başkanlık gelince tayyip türklükmü birakır milliyetciliği mhp yi ayaklar altına almazmi güldürmeyin beni olmazsa olmazmış yuru git işine sen semihi kandır

bekri mustafa

birde yalandan olmazsa olmazlar diyip milleti kandiriyorlar tayip başkan olunca olmazsa olmaz dinlermi sahtekar bu mhp liler

MİSAFİR

BİR KERE BU ÜLKE YENİ BİR ANAYASA VE ÜLKE YÖNETİMİNDE BİR DEĞİŞİKLİK İSTEMİYOR..BİZ HALK OLARAK YASALARIMIZDAN VEDE ESKİ TÜRKİYE -DEN MEMNUNDUK ..KİM DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR ? İKTİDAR VE YANDAŞLARI ..NİÇİN ? SADECE KENDİLERİ İÇİN --ASLA TÜRKİYE VEYA HALK İÇİN DEĞİL. BU ÜLKEDE CAHİL ÇOK BİLİYORUZ..AMA ALLAHA ŞÜKÜR EĞİTİMLİ İNSANLARDA VAR..

  • 1