BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yemin krizinde Meclis'i bekleyen büyük tehlike!

1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından Meclis’te yemin metnine uygun yemin etmeyerek yemini geçersiz sayılan HDP’li Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesi için komisyon raporu tamamlandı. Raporda önlem alınmazsa Meclis'te büyük bir krizin yaşanacağı vurgusu yapıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
haydar

Hepimiz kardeşiz Kürt Türk kardeştir falan falan derken, nedense en büyük düşmanda Kürtler oluyor nasıl bir kardeşlik anlayışları varsa artık..

Misafir

Kürt halkını ayrıştırmak, bu ülkeyi bölmek için yemin etmiş gibisiniz

A.L.

ZATEN MECLİSE GEREK KALMIYOR.. KHK LAR YETİYOR... HATTA SEÇİMDE BİRİNİ SEÇİP GERİSİNE KARIŞMAYALIM İSTENİYOR..

Ferhat

Iyide her Sey iyi Guzel Adaletli olsun esitlikçi olsun Anayasa Türkiye gerçekligine uygun olsa Bu Tür Kritler Niye olsun Pekiyi Butun suçlamalari Sayin zanaya yukliyeceginize Mademki Adalet komusyonusunuz Niye Adaletli Esitlikçi Sorunlari kokunden Çozecek bir Oneri yok Anayasa nin Sadece bir Etnisiteye Hitap etmesi ve Diyer etnisiteleri yok saymasi ve Dayatmaci Inkarci olmasi ne kadar Adaletlidir

Misafir

Ya anlamadığım, Leyla Zana Yemin edince göğe mi ereceksiniz. Leyla Zana'nın yemiş olması sizi, bizi kandırmış olur. Onların yemininden ne olur? Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Anayasaya kurallarına uymuyor derseniz, Anayasa mı kaldı!

hakan

pkk çizgisi legal değildir. terördür. herşeye rağmen barış projeleri yaşadık, hepimiz gördük ki olmuyor. olmuyor kardeşim işte pkk çizgisinin barışla kardeşlikle eşitlikle hakla hukukla alakası yoktur. o halde huzur güven refah kardeşlik eşitlik için pkk çizgisinin tasfiye edilmesi gerekmektedir. bu çizginin yanlış bir yol olduğunu kürt vatandaşlarımızın kahir ekseriyeti de görmüştür. hala pkk çizgisinde olanlar varsa ki var, akıllarını başlarına devşirsin, bu vatanda beraber yaşamak isteyen çoğunluk %99.9 olarak, onların tepesine binmek zorunda kalırsak hepsini ev ev oda oda mağara mağara in koyuk batak çatak hepsini toplarız hepsini!

Misafir

akp nin millet vekilleri daha cok katilmadigi birlerimler var mesala davut oglu hic birine katilmadi

TİMUÇİN OĞUZ

ANAYASA VE İÇ TÜZÜK HÜKÜMLERİ LEYLA ZANA'NIN MİLLETVEKİLLİĞİNİN KESİN DÜŞÜRÜLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. SEÇİMLER YAPILALI YILLAR OLDU. ESKİ ALFABEDE YAZILDIĞI GİBİ "UYU MECLİS UYU, YAT YAT UYU". MİLLETİN PARASINI AKITMAYA DEVAM!

  • 1