BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83

Yazıcıoğlu'nun abisi oyunu kime vereceğini açıkladı

Merhum Yayızıoğlu'nu abisi Yusuf Yazıcıoğlu, BBP yönetiminin İhsanoğlu'na destek kararına uyacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
türküm

yönetim ekmek eldeni destekleyebilir ama bbp tabanı kesinlikle erdoğanı destekler chp zihniyetinin yanında yer almaz

paralel tehlike

paraleller faili meçhullerde alperenleri kullandı,muhsin başkan bunu sezdi vede paraleller götürdü adamı suikastle,savcı sende hakim sende polis sende e tabi bulunmaz failleri,herifler başbakana bile kafa tuttu görmezmisiniz,başbakan ne yapsın..

arkadayız..

doğru karar bbp yi bitiriyor diyenler kaç kere oy verdinişz bbp ye MHP ye düzenbazlar...

Ozan

Ey ağabey yazıcıoğlu, hukuk AKP'de mi? Paraleller ele geçirmiş ve temizlemeye çalışıyorlar, sen bunu bilmeden konuşuyorsun. Hukuk ayrı telden çalmasa 17 aralık darbesi olabilir miydi? AKP, yargı tarafında hüküm mü sürüyor da delil karartma ve yargılamada hükümeti suçluyorsun. Paralellere sor bakalım?

istiklal

yahu arkadaş yargı kimin elindeydi? cemaatin elindeydi o zaman cemaat muhsin başkanımızın davasını niçin sümenaltı etti, yıllardır bir sonuç çıkmadı. siz hangi yüzle cemaatin adayı olan ekmeleddine destek veriyorsunuz ey BBPli yöneticiler? gerçekten merak ediyorum

Burdayiz.

Bu parti tamamı ile MHP ile birleştirme planları yapılmıştır, adım adım ilerliyor, terminatör vardı Bahçeli yeni ceza evinden çıkardı, asker asıllı!

Burdayiz.

Bir inat uğruna BBP nin bütün birikimleri ve görüşleri yok ediliyor, farkında değil,

Burdayiz.

Yazıcıoğluna ihanet üstüne ihanet, biz onun konuşmalarınıda biliyoruz, desticininde, burda komplo varsa yakınlarında arasınlar,

tebrikler!?

hukuk sistemi ciamatin elindeydi, hala buyuk olcude oyle. siz ciamatin adayina destek olarak onlarin ekmegine yag surun!

zeynel

tayyıp 1. turda seçilemeyecek sonra pkk destegiyle cumhurbaşkanı olacak . akp liler sindirirse fazla sözr gerek yok

FATİH

AKP LİLER SİZE NE BBP DEN YAA. İSTEDİKLERİNE VERİRLER. HANİ SİZİN KİMSENİN OYUNA IHTIYACINIZ YOKTU HANİ YUZDE 50 YI RAHAT GEÇİYORDUNUZ. BU KIVRANMALAR DA NE YOKSA 1. TUR ELDEN GİTTİ Mİ

Kul

YANİ NE DEMEK BU YA GELECEĞİMİZ Dİ, Dİ DİYORSUN HA ÖLDÜ HAK DÜNYADA ORASI MECHUL MAHŞERDE KARŞILAŞIRSAK İNŞALLAH ÖGRENİRİZ

aoo

Hayırlısın Olsun

Doğru söze nedenir

Helal kardeşim

bingöllü salim

2007 cumhurbaşkanı seçimlerinde muhsin bey rengini ve karakterini belli edip haçlı birliğine karşı hakkın birliğinde sebat etmiştir.Dolayısıyla Muhsin başkanın safı belliydi.kimse boşuna manipüle etmesin ağabeyi de dahil... Millet ne olduğunu gayet iyi biliyor hangi manşetin hangi haber hangi maksatla attığını da iyi biliyor onun için herkes rahat olsun..sevgiler basiretli milletim..

BASSARO

Ne zaman bir tane Maraş dondurmacısı görsem,Sizin reisin ruhuna fatiha okuyorum.Dondurmaya gördükçe,Aklıma dondurulmuş Reisiniz geliyor.Sıcak havada çek bir porsiyon sade maraş dondurması...

vatancı

ben eminimki merhum Muhsin Yazıcıoğlu olsaydı oyunu tayyip erdoğana verirdi o öldü sizde bittiniz.görülüyorki sizde MHP gibi chp nin adayını destekleyerek chp nin kuklası olmuş sağ parti olma ihtimalini bile kaybetmiş bi partisiniz yazık bari kemiklerini sızlatmayın merhum Muhsin abimizin

YAZIKLAR OLSUN

YAZICI OĞLU SENDEMİ DİNİZ CHP YE KATILDIN YAZIKLAR OLSUN

GERÇEK

Yazıcı oğlunun ölümünü artık ekmekçi çözer sende turşu kurarsın.Ne kadar kolay kullandırtıyosunuz.Sizde hiç izn yokmu görüş emel amaç gaye yokmu.KARDEŞİNİN ÖLÜMÜ BELLİ OLSUNDA ÜLKE BİTMİŞ UMRUNDAMI SENİN.

ombudsman

muhsin bey yaşasaydı ki bunu örtbas edenler onu öldürtmüştür,hayatta aklanmamış üzerinde şüpheler olan birine oy vermezdi.Yaşasaydı zaten benim cumhurbaşkanı adayım olurdu.

KEZZAPÇI.

Benim oyumda maraştaki dondurmacılara...

makara

aktroller BBP li kiligina girip nifak sokmaya calisiyorlar dikkat edin....

Burdayiz.

Destici bunlarıda kandırmış, eşinide etkilemşlerdi, yazıcıoğlunun acısı üzerine siyaset yaparak bu partiyi MHP ye katacak, göreceğiz.

Mehmet Ali Yilmaz

Zibidi para erdogan da o islere dünya lideri bakar!

LİBOŞLARIN SEVGİSİ BUYMUŞ

SENİN SEVGİN BU KADARMIŞ. ADAMDAN NE İSTİYORSUN. VATANI, DİNİNİ,MİLLETİNİ BU KADAR SEVEN VE BU UĞURDA CANINI FEDA EDEN ADAMA SEVGİN AZALACAKMIŞ. SENİN SEVGİN BUYSA BU SEVGİ OLMAZ OLSUN. YALNIZ ADAMIN LİBOŞLARIN SEVGİSİNEDE, DUASINADA İHTİYACI YOK. O HAKKIN HUZURAN AK PAK GİTTİ.SİZ HAKKIN HUZURUNA ÇIKACAĞINIZ ANI DÜŞÜNÜN.