BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58

Yazıcıoğlu kazasında suikast iddiaları

BBP MYK Üyesi Kemal Yavuz, Muhsin Yazıcıoğlu'na ordu tarafından operasyon düzenlendiğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 80 Adet Yorum
OLAY KAPANDI

SEN ONU HÜKÜMETE SOR, ONLAR BİLİYOR GERÇEĞİ, AMASÖYLEMEZLER.. UCU KENDİLERİNE DOKUNUR.!!

Yakın

Reis yediler seni Allah da bunları süründürecek inş.

Reis

Ağzını Topla, Muhsin başkanın PKK ile pazarlık yapan Tayyip ve tayfası ile yol arkadaşlığı olamaz.Muhsin Reis Ülkesini seven ve teröristlerle pazarlığa prim vermeyecek bir liderdi.Onu tanımadığın belli.

Şehit Başkan

Bu işin ardında paralel yapı, israil ve abd var. Muhsin Yazıcıoğlunu öldürerek, Recep Tayyip Erdoğan'a göz dağı verilmek istenmiştir; Yoldan çıkarsan en yakın yoldaşını ortadan kaldırır sıra sana gelir mesajı verilmiştir.

Gerçekler gizlenmeyi sevmez

Ya kardeşim ben senin kadar karmaşık yorum yazan görmedim, nereye varmak istiyorsun ya.. Hocanın konuşmalarından alıntılar yapmışsın anladığım kadarıyla, tamam da onlarda birşey yok, Hoca cemaatine Yazıcıoğlu gibi muhterem birisinin nasıl haince bir komploya gittiğini, bundan ders alınması ve herzaman ihtiyatlı davranıp herkese güvenilmemesi gerektiğini anlatıyor. Çok doğru işte Erdoğan'ın yaptıkları meydanda (ki Yazıcıoğlu suikastının arkasında parmağı olduğuna dair çok kuvvetli emareler var), cemaatin desteğini düne kadar kullandı, ne zaman yolsuzluğa göz yumduramadı (beslediği havuz medyası gibi) o zaman utanmadan ve hiç sıkılmadan terör örgütü ilan etti. Bunlar bir menfaatleri bozulsun adamı hemen harcarlar. Rahmetli Yazıcıoğlu da bunun en acı örneklerinden birisidir, baktılar adam Erdoğan'ın da içinde olduğu sırları açıklamaya meyilli, daha önce kaç kere denedikleri (arşivlere bakın, şüpheli trafik kazalarına) olayı sonunda başardılar, Tayyip kan üstünde oturuyor...

Baba Hakkı

Paralel yapıyı besleyen ve yetki veren AKP iktidarıdır.İşledikleri suçları berbaer yaptılar.AKP ile Paralel yapı suç ortağıdır.

AKP Vatana İhanetin Partisidir

tek soru: akp bUNLARA NEDEN ÖNLEM ALMADI? 2009 YILINDAN BERİ NEDEN ÇÖZEMEDİ.Gülen le bağları koprtınca karı koca kavgasına döndü bu olay.Evliyken beraber yapılan bütün pislikler gizlendi.Boşanınca birbirini suçlamalar başladı.SİZ ANCAK YÜZDE 43 ZAVALLIYI KANDIRIRSINIZ.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gazeteciler ile sohbette sarf ettiği ''helikopterin beynini keçiler sökmedi ya'' cümlesi üzerine dönemin Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı YALÇIN TOPÇU ve Gülefer Yazıcıoğlu'nun girişimleri üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün talimatıyla Devlet Denetleme Kurulu olayı incelemeye almış ve 21 Ocak 2011 tarihinde de raporunu açıklamıştır. Yazıcıoğlu suikasti ile ilgili DDK raporunda ifade değişikliğine gittiği görülüyor. Öte yandan ortaya çıkan bilgi notlarında kazadan sonra Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaralı olduğu bilgisine yer veriliyor. PARALEL YAPI’NIN MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİ İLE İLGİLİ ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZDEMİR’E KURULAN KUMPAS SENARYOSUNUNDA AN BE AN İŞLEME KONULDUĞU GÖRÜLÜYOR.Daha önce Muş Emniyet Müdürü iken GÖREVDEN ALINAN MUHARREM DURMAZ’IN ORTAYA ÇIKAN MEKTUBUNDA,Özdemir aleyhine tanıklık yapma planını şöyle ifşa etmişti: Orhan Özdemir’le ilgili aleyhte tanıklık yapabilecek şahısları tespit edip rapor haline getirmeyi düşünüyoruz.DEMİŞLERdi.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Muhsin Yazıcıoğlu’nun 2009 yılında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi ile onun en yakın dava arkadaşı olan YALÇIN TOPÇU bayrağı devralarak muhafazakar-milliyetçi hareketin lideri oldu. Topçu da Yazıcıoğlu gibi partinin Türkiye’nin çıkarlarını önceleyen politikalarını sürdürünce, Gülen Cemaati’nin hedefi olmaya başladı. GÜLEN, BBP’DEN SORUMLU BİR “ABİ” ATADI VE OPERASYONEL BİR BİRİM OLUŞTURULDU. TOPÇU ALEYHİNDE BİRÇOK PROPAGANDA YAPILARAK YIPRATILDI, MİLLİ DEĞERLER ÇERÇEVESİNDE OLUMLU GÖRDÜĞÜ HÜKÜMET POLİTİKALARINI DESTEKLEYEN, ÇÖZÜM SÜRECİ VE DEMOKRATİK AÇILIMIN ARKASINDA DURAN TOPÇU’YU, BBP’Yİ AK PARTİ’NİN ARKA BAHÇESİ HALİNE GETİRMEKLE İTHAM EDEREK YIPRATIP ETKİSİZLEŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR. En sonunda başarıp partiyi ele geçirdiler ve 3 Temmuz 2011 de BBP nin başına kendi adamlarından Gülen sevdalısı MUSTAFA DESTİCİYİ getirdiler.

CHP Vatana İhanetin PARTİSİDİR

Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Onca kin ve garez yüklü insanın her gün daha farklı bir komplo kurduğu bir dönemde, şayet gönül erleri, liyâkat peşinde koşuyorlarsa ve davaya ehil insanlar olmak için çırpınıyorlarsa, o ölçüde menfi neticelere istihkaktan uzak durmuş sayılırlar. AKSİ HALDE, NE KADAR LİYÂKAT KAYBINA UĞRUYORLARSA, O NİSPETTE DE DERDEST EDİLİP BİR KENARA İTİLME İSTİHKAKIYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞ OLURLAR.”“Aldansanız bile kimseyi aldatmayın. Çünkü aldatma günahtır. ALDANIRSANIZ BÖYLE KURBAN GİDERSİNİZ. BİR PERŞEMBE AKŞAMI VEFAT EDERSİNİZ, BİR CUMA GÜNÜ CENAZENİZE ULAŞIRLAR.” dedi.İnanmayan açsın baksın.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Düzeltme.Kazadan 48 saat sonra kayıplar, arama ekipleri içerisinden 17 gönüllü tarafından Sisne ve Kızılöz Köyleri arasındaki Keş Dağı Kuru Dere Kanlıçukur mevkiinde bulundu. Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Siyasi istismara meydan vermemek lazım. Hiç kimse meydan vermemeli. Herkes elinden geldiğince bence bu havayı yumuşatmaya çalışmalı.O ALLAH’IN TAKDİRİYDİ. ONLAR MASUMANE, MAZLUMANE, MUZDAR OLARAK RUHLARINI ALLAH’A TESLİM ETTİLER. Belki o durumları itibarıyle kendi mefkurelerine ve düşüncelerine de güç kazandırmış olabilirler. ARKADAN BAŞKALARI (Şu anda Gülen taraftarı olan BBP Başkanı Mustafa DESTİCİ için diyor olmalı) ÇIKAR, BU EMANETİ ALIR, YÜKLENİR, GÖTÜRÜLECEK YERE GÖTÜRÜR ONU BENCE. BİR KERE BU CEPHEDEN, BU MESELEYİ BÜYÜTMEMEK LAZIM. demişti.

Dumrul

oğlunun da dediği gibi olaya tek sahip çıkan DENİZ BAYKAL oldu.Ona da daha snra kaset komplosu düzenlediler.Bu işleri organize eden mutlaka ortaya çıkarılmalı.

TÜRKAN

ALLAH mekanını Cennet eylesin kaza mı suikas mı diye tartışmanın anlamı yok sağır sultan bile biliyor artık suikas olduğunu bunu yapan ve yapdıranlar ebedi alem var hesap vermeye hazırdır herhalde ilahi adaletten kaçış yok...olayın olduğu ilk saatlerde verilen haber ve roportajları dinlemişseniz hatırlarsınız arama kurtarma çalışmalarına sağ kalan varsa ölsün diye zaman aşımına uğratıldı kaldıki hava araçlarının aynı otoyolları gibi bir güzargahı var bu takip edilse idi çok da zor olmazdı bulmak. adam ankara yolunda trafik kazası yapmış siz kaza sedeyi antalya yolunda arıyorsunuz bunun gibi saçmalık olurmu...

Baba Hakkı

Bolu Dağı mı dedin, yanlışın var.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ak mallardansın sen de..

Cakici

O donemde, AKP ve Gulen ic icedir. Ayrilik 2012 kasimda baslamistir. Senin gibi Ak mallara Kapak boyle olur!

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Siyasi istismara meydan vermemek lazım. Hiç kimse meydan vermemeli. Herkes elinden geldiğince bence bu havayı yumuşatmaya çalışmalı. O ALLAH’IN TAKDİRİYDİ. ONLAR MASUMANE, MAZLUMANE, MUZDAR OLARAK RUHLARINI ALLAH’A TESLİM ETTİLER. Belki o durumları itibarıyle kendi mefkurelerine ve düşüncelerine de güç kazandırmış olabilirler. ARKADAN BAŞKALARI (Şu anda Gülen taraftarı olan BBP Başkanı Mustafa DESTİCİ için diyor olmalı) ÇIKAR, BU EMANETİ ALIR, YÜKLENİR, GÖTÜRÜLECEK YERE GÖTÜRÜR ONU BENCE. BİR KERE BU CEPHEDEN, BU MESELEYİ BÜYÜTMEMEK LAZIM. CENAB-I HAKK’IN TAKDİRİNE RIZA EDEN OLMALARI LAZIM.” dedi. İnanmayan açsın baksın.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da Fethullah Gülen’in “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. BBP’lilere Alperenler dediği hatırlanırsa konuşma daha da ilginç hale geliyordu.Gülen’e soru soran kişi “Adet-i ilahiye açısından, iman hizmetinin bir neferi olma liyakatini ortaya koymayanların dairenin dışına itilmeye müstahak olacakları ifade ediliyor. Bu itibarla, irtidat kavramının gönül erlerine bakan yanları var mıdır? Bir ilâhi tokatla kenara atılmamak için liyakat mutlaka şart mıdır; bu konuda, fazl-ı ilahiye ne ölçüde bel bağlanmalıdır?” diye sordu.SORUDA KASTEDİLEN “İMAN HİZMETİNİN LİYAKATİNİ ORTAYA KOYAMAYIP DAİRENİN DIŞINA İTİLEN” VE “BİR İLAHİ TOKATLA DIŞARI ATILAN” İFADELERİ YAZICIOĞLU İÇİN Mİ KULLANILIYORDU? İnanmayan açsın baksın.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

Rahmetli Yazıcıoğlu Gülen ve ekibini hep eleştiriyordu. Muhsin Yazıcıoğlu, cemaati eleştirirken ise şu ağır ifadeleri kullandı: "KÜRESEL DÜŞÜNÜRÜZ AMA ABD KAPILARINDA, AVRUPA KAPILARINDA DİZ ÇÖKMEYİZ. ÇAREYİ MİLLETİMİZDE ARARIZ, BU ÜLKEDE ARARIZ. AVRUPA PARLAMENTOLARINDA, ONLARIN ŞEFLERİNDE ÇARE ARAMAYIZ. PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPANLARIN ÖNÜNDE YALAKALIK YAPMAYIZ.” Yazıcıoğlu, kullandığı bu ifadelerle GÜLEN’İN ABD ve AB ile İLİŞKİLERİNİ KASTEDİYORDU.

CHP Vatana İhanetin Partisidir.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Düşen Helikopterinin Sahibi, GÜLEN’E BİAT EDEN ALİ SABANCI’YA AİT! Bunu biliyor muydunuz? Firmanın adı da MED-AİR. Rahmetli Muhsine ne oldu sen onu Amerikadan bu tarafa KİMİN GECE GECE BİR ALÜFTEYE GİTTİĞİNİ BİLEN VE ONU ARAYAN,, GÜLEN Efendiye ve Müridi olan Helikopterin Firmasının Sahibine sor. Onların zaten her yerde Kulağı var. Sana da bir kaset verir dinletirler . Öğrenmiş olursun.

CHP Vatana İhanetin Partisidir

RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN DAVASINDA GÜLENİN SAVCILARI 4 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA İDDİANAME HAZIRLAMAMIŞLAR. OYSAKİ AKP Lİ BAKANLARLA İLGİLİ İDDİANAMEYİ VE FEZLEKELERİ 3 AY İÇİNDE HEM MAHKEMEYE HEM MECLİSE HEM DA MHP VE CHP LİLDERLERİNE ULAŞTIRABİLİYORLAR. Peki. Niye böyle. Rahmetlinin Suikasti ile ilgili 4 SENEDİR elini oynatmayan savcılar niye dosyayı iddianameyi yazmadı. 4 yıl az mı geldi.Yoksa Mustafa Sarıgülün Hırsızlıklarında olduğu gibi bazı şeyleri hasır altı etmeye mi çalışıyorlar. Ne dersiniz?

metin esen

suikastın ucu iktidara dokunuyorsa, sivas niçin paso akP'ye oy veriyor? bbp başındakiler niye akp kankası?

Muhsin başkan

Eğer bunca yıldır Muhsin başkanın suikastı ile herhangi bir ilerleme yoksa bilin ki bunun ucu bugünkü iktidara dokunuyordur. Özel yetkili mahkemelerin kalkması ile Muhsin başkanın davası da rafa kaldırılmış oldu.

Düzeltmeyi göstereyim

Sen Hayrettin Karaman'ın arşivdeki yorumlarını oku, sonra Erdoğan'ın ona nasıl minnettarane ödül verdiğini internetten seyret, Yazıcıoğlu olayındaki tuhaflıkları yanyana birleştir, eğer hala olayın arkasında Erdoğan'ı göremediysen aklını dikleştir...

düzeltici

yazıcıoğlu cemaatin gerçek yüzünü deşifre edeceği için öldürüldü,kim tarafından mı?tabiki cıa tarafından mossad işbirliği ve türkiyedeki askeriyede yapılanmış paraleller tarafndan.muhsin cemaatin kendisine ve partisine komplo yaptığını anlayınca öldürüldü.cemaat muhsinsiz hazır bir parti bulmuştu ve yapılan acitasyonlarla çıkış yapacağna inanarak bbp yi ele geçirmek istedi.lakin başaramadı.mayayı sivas ta çaldılar lakin yoğurdu erken ekşittiler.ayranı bile içilmez oldu.

AL BAYRAK

SEN NERDEN BİLİYON MUHSİN BAŞKAN EĞER SUÇLU OLSAYDI HİÇ CEZA ALMADAN ÇIKMAZDI BİRAZ DAHA ARAŞTIR ÖYLE YORUM YAP DEVLET ERKANI BİLİYOR MUHSİN YAZICIOĞLUNU