BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yaşlı adamın öldüğü olayda açığa alınan doktora destek eylemi

GİRESUN'da 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın ölümüyle sonuçlanın olay sonrası açığa alınan Doktor Ö.Y. için destek eylemi yapıldı. Öte yandan olayla ilgili 3 müfettiş Giresun'da çalışma başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Misafir

YA POLİSLER AMCAYI OTURTUP SAKİNLEŞTİRSEYDİ BİRAZ YAŞLI DİYE OTUR AMCA VEYA DEDE GEL HELE SENİ Bİ DİNLEYEK DESELERDİ ALCAK GÖNÜLLÜ YUMUŞAK BİR USLÜPLA NE OLURDU YANİ NE OLURDU

Misafir

KENDİSİ ANKARADA, ABİSİ İZMİRDE DR OLAN BİRİLERİ İZMİRE GİTMEDEN HEYET RAPORRU ALINCA HİPOGRAT YEMİNİ YAPILMIYOR DEMİ HA O ABİYDİ HASTAYI GÖRMESEDE OLUR HEYET RAPORUNU ALIR GÖNDERİR 3 5 AY ÇALIŞAN FİRARDA EY NEREDE HASTA DOKTOR ADALETİ BU DOKTOR NASIL RAPOR VERİR YANİ, VARYA GÜCÜ YETEN YETENE VUR ABALIYA MİSALİ ALLAH AŞKINA GAZEL OKUMAYIN YA

Melek

Bence doktor meslekden men edilmesinin yanında ölüme sebebiyetden ceza da almalı. Nasıl bir insan yaşlı bir insanın yerlerde sürünmesine seyirci kalır. Hipokrat yemini nedir?dedemin cebinde eşinin raporu varsa mutlaka göstermiştir.o da bir delildir. Andaval deyince haklı çıkılmıyor.Aile hekimliği yürümüyor Çünkü kontrolleri yok. İzinleri bile belli değil.vatandaşda salak değil.

Misafir

Benim raporlu kızıma yanımda olmasına rağmen keyfen ilaç yazmadı aile doktoru. Şikayet ettik hiç. Üç yıldır evinden çıkamayan dayım için çağırdık gelmediler. Siz kendi kendinizi savunun halk size lanet okuduktan sonra boş işler. İyi olanlarınızı sözümün dışında tutuyorum. Lakin aşağılık komplekslerinizi yenmeye çalışın protesto edene kadar toplu yoga falan yapın. Af dileyinde yusuf dedenin ahı kalmasın üstünüzde.

Hizli

Evde bakım raporu çıkmış cebinden adamım.Boyle durumlarda hastayı görmek gerekmiyo...Dr.un babasına yapılsaydı böyle bir tavır..ne yapardı acaba.O dr.bugune kadar kimseye gormeden ilaç yazmamismi acaba..Polis çağıracagins Tamam bi yolunu buluruz amca deyip sakinlestiseydi.Hirsiza katile ters kelepçe takmayan..biber gazi sıkmayan polis 82 yaşındaki adana niye yapmış bunları acaba.olmus Adam i yerde sürüklemişler bide.Gorevden önce vicdan lazım bütün mesleklerde..Insan olun önce..

Misafir

Doktorun akrabası olsaydı hastaolarak gelen amca ilaç yazılırdı o zaman şüphesiz doktoru suçlamıyorum amma doktorun davranışı da eleştirilmeli

Sağlıkçı

Böyle doktorlar ve sağlıkçılar olacağına ölmeyi tercih ederim . Allah onların eline düşünmesin , gerçi düşenlerin hali ortada , diğer doktorlar neyin desteğini veriyorlar anlamadım

pii

doktor için hatalı, haksız, kabahatli yazan andavallar için ne desem az. devletin koyduğu kural ve kanunları hiçe saysaydı sizin gönlünüz olup bravo diyecekmiydiniz..

Misafir

DOKTOR HİÇ BİR ZAMAN İTİBAR KAYBETMEMİŞTİR. İTİBAR KAYBEDEN YORUMUNLA SENSİN.

saga

Allah böyle doktorların belasını versin. Zaten bunun gibiler yüzünden doktorlar itibar kaybediyor.

Misafir

Edirne Nişancıpaşa Mahallesi'nde oturan 81 yaşındaki İsmail Ö. 81 yaşındaki eşi Kıymet Ö'nün başına keserle vurarak öldürdü. “ Yaşlı adam cezaevine atılır mı? Bolu’da, 77 yaşındaki Mehmet Bilgi isimli vatandaş kavga ettiği karısını 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. “Yaşlı adama kelepçe vurulur mu? yaşlı olmak masum anlamına gelmez. insan yaşlı olunca daha aklı başında,edepli ve tecrübeli olur. amca tam tersi etrafa ve oradaki hastalara saldırmış..

Misafir

hiç bir meslek gurubunda kod yok fakat maliyeye girerken kapıda sen ve çantan aranıyor. adliyeye girerken aranıyorsun.. tapu dairesine girerken x-ray dan geçiyorsun. hastaneye gelince elini kolunu sallayarak istersen silahla gir..istersen bombayla..hangi mantıkla diğer kurumlarla hastaneleri karşılaştırıyorsun. hastaneler. hiç bir kurum 7 gün 24 saat kesintisiz çalışmıyor. çalışan bir asker ve polis var onlar da kendilerini zaten koruyorlar.. hiç bir kurumda insanlar ölüm kalım savaşı vermiyor.. ha dersen ki hastanelerde acil de dahil akşam 5 olunca kapansın, hafta sonu çalışmasın o zaman mavi kodu kaldıralım...

Misafir

hastayı görmeden ilaç yazılmaması için yargıtay kararı bile var..

Misafir

Doktorların çektirdiği eziyeti bir ben bir allah bilir. Keyfi davranışlar ilgisizlikler ciddiye almayışlar. Birde bu doktor ve hastaneleri düzeltin. Sağlık personeline şiddete karşıyız. Sağlık personeli şiddetinide durdurun.

Misafir

Senin aklın yerinde mi? Heyet raporu sana lazım.

kemal

heyet raporu katkı payından muafiyet, 3 aylık ilaç yazmak ve uzman olmadığı yerde ilaç yazılması içindir. heyet raporu var diye hiç bir doktor o anda hastanede olmayan hastaya kayıt yapıp ilaç yazamaz. gelemeyen hastaların başvuru yeri evde bakım birimidir. bu doktora kaba kuvvete rağmen usulsüz iş yapmadığı için ödül verilmelidir. etrafa ve diğer hastalara saldıran amca artık diğer tarafta hesabını verir. orada sopayla vurduğu diğer hastadan helallik de dilememiştir..amca kul hakkı yiyerek vefat etmiştir..

hakan

keşke amca yaşasaydı da usulsüz reçeten yazdırmak için sağlık ocağında doktora ve diğer hastalara saldırmanın hesabını verseydi..

melih

günlerdir buraya yapılan yorumları okuyup hala hastanın kendisi gelmezse ilaç yazılmasının yasak olduğunu.. eğer hasta yatalaksa evde bakım biriminin bu işe baktığını anlayıp idrak edemeyenlere doktorluk hizmeti fazla..

Misafir

TIP DERSLERİNİN YANINDA iNSANİ dEĞERLER dersleri olmalı fakültelerde. Ve en ağırlıklı ders olmalı.

G.Osman PAŞAOĞLU

Bu eyleme katılanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Suçu ve suçluyu övmek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek, halkı bölmek, görevi kötü kullanma vs.

Bayan Öğretmen.

Genel anlamda doktor ve hemşire tayfasından herkes şikayetçi. Bu kadar insan haksız olabilir mi, gerçekten düşünmek lazım. Mesleğinizin adı ne olursa olsun kalbinizden sevgiyi merhameti eksik etmeyin. Hepimiz faniyiz bir cana sebep olup böyle lakayt davranışlar sergilemek gerçekten üzüntü verici. Doktor hanım(!) vefat eden amcadan davacı olmuş.Ne kadar trajik bir durumdayız. Şimdi hangimizin başı sağ olsun? Yaşlı amcanın ailesinin mi yoksa ölen insanlığın mı?

Misafir

HADİ ORDAN SEBEOP OLMAMIŞ MI KENDİ BABASINA YAPILSAYDI KÜPLERE BİNERDİ HERHALDE YUHLAR OLSUN HEPSİNEDE

Misafir

DOKTORADA POLİSEDE YÜZBİN KERE YAZIKLAR OLSUN KENDİ YAKINLAIDA O YAŞLI AMCA GİBİ OLUR İNŞALLAH

Misafir

BİDE UTANMADAN OY KULLANIYOR BU UTANMAZ REZİLLER YUH Kİ BİN KERE YUH OLSUN SİZİN GİBİLERE YEMİN ETTİĞİ ŞEYE BAKARSAN BUDA BÖYLE YAPAR

Misafir

AYNEN KARDEŞİM POLSİNKİDE SAÇMALIK BIRAK 82 YAŞIDAKİ ADAMI BİRAZ SONRA SAKİNLEŞSİN O POLİSLERİDE KAMU HİZMETİNDEN MEN EDECEKSİN GİTSİN HAMALLIK YAPSIN ÖYLELERİ