BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85

Yaşar Nuri Öztürk ve Müjdat Gezen'den canlı yayında küfür

CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV'de küfür skandalı yaşandı. Halk Arenası programında Uğur Dündar'ın konuğu olan Yaşar Nuri Öztürk ve Müjdat Gezen'in canlı yayındaki küfürlü diyaloğu salondan alkış aldı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Musa Saylam

Burada Yaşar Nurinin aleyhinde yorum yapanlar. Yaşar Nuri bütün milletin asasına söven mütaahit için o lafı söyledi. O Mütaahitin sövmesi sizin gibilerin hoşuna gitmiş olabilir. Eleştireceğinize kendinizi bir sorgulayın. Adam olun.

Misafir

Tam bir körler ve sağırlar birbirini ağırlar durumu buna programa katılan izleyicilerde dahil oluyor.Müjdat Gezene sormak lazım şimdi bu programda halka yol mu gösteriyorsunuz.Yaptığın o tarif sizede uyuyormu acaba.

Misafir

inadina Akp inadina Erdogan

Misafir

işte erdoğan karşısındaki zümrenin kanaat önderleri. Erdoğan neden çok seviliyor neden tek adam şimdi anladınız mı???????

H.Hüseyin Çetin.

Bunlar topluma örnek gösterilen kimseler guya.Hepsi neyse ne ama Yaşar Nuri Öztürk din profesörü değilmiydi.

Misafir

chp nin kültürü anormal bir durum yoktur..

Mahşer

Yaratan bazılarının cezasını dünyada verirmiş bu yaşarın yüzüne bir bakın ne hale geldi, ayrıca o yayında kadınlığından o anda utanması gerekenlerde alşıklıyorlardı demekki kaşarlanmış bunlar

SAMİ BOZTEPE

KONUŞANLARIN DİNLEYENLERİN KONUŞTUKLARI KANALIN ZİHNİYETİNİ VE SEVİYESİNİ GÖSTEREN GÜZEL BİR ÖRNEK SUNMUŞLAR BİR SÜRÜ BAYAN DA VAR VE ARSIZCA GÜLÜYORLAR

denemeler

bu hocayı sever sayardık yahu nası evrimleşmiş...

Ahmet Şahin-İzmir

(Ersin Namoğlu'nun yazısına imza koyarak)Yazsana şarapçı… Yazsana Hasan Cemal, Yazsana yalaka Nazlı, Yazsana darbeci Ertuğrul, Yazdırsana Aydın Doğan! Hey ahlak abideleri! Millete sövenlere bir kelime de siz yazın be! Yanlı olduğunuzu saklamak için yazın bari. Yazsana Bekir Coşkun! Ama yazamazsınız değil mi? Çünkü işinize gelmez! O küfürleri bizim mahalleden biri etseydi, arkasına teneke bağlamıştınız. Şimdi üç maymuna döndünüz. Sana ve mensubu olduğun çeteye 'yaz' demiyorum Dumanlı Ekrem, çünkü nasılsa aynısınız.

mustafa kuyu

Her zaman söylerim.95 yıllık cumhuriyet tarihinde toplum hiç bu kadar ayrımlaştırılmamıştı.Bir tarafın mağduriyetine öteki taraf sevinir oldu.İşte Konya olayları.Bu televizyondaki konuşmaları bir sosyaldemokrat olarak onaylamam asla mümkün olamaz.Artık bu kin ve nefret söylemlerine herkes son vermelidir.

Mete Tunga

Sayın Erdoğan bu millete küfür eden laz müteahiti havuzun başına koyup ihaleler vermeye devam ediyorsa Yaşar Nuri Hocanın lafı tam oturmuş.

Misafir

herkes kendine yakışanı yapar...

Misafir

İşte muhalefetin hali pürmelali hasta ruhlular tedavi kurtaramaz itlaf edilmeliler

nese

Küfrü normal gören, alkışlayan cahil bir toplum olmaya doğru gidildiğinin en bariz örneği...Kınıyorum,seviye yerlerde...

CHP Şeytanın Kendisidir

Aydın'ın Didim İlçesi'nde CHP'li Bülent Tezcan'ın da katıldığı seçim bürosu açılışında tesettürlü gazeteciye 'canlı bomba' muamelesi yapıldı. ALLAH bu PKK destekçisi CHP ve HDP lilerden Türkiyeyi Korusun.

Misafir

Çok yaratıcı çok sosyal demokrat çok AYDIN çok ileri görüşlü çok bilgili insanlar bir kez daha kendi KOYUNluğumdan utandım!!! ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN.

Misafir

Allah dan korkmayan, kuldan utanmayan Terbiyesizler

  • 1