BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36

Yargıtay'dan flaş Bank Asya kararı! Para yatıranlar...

Yargıtay, 17/25 Aralık yargı darbesi sonrası Bank Asya’ya para yatırmanın tek başına FETÖ üyeliği suçu olduğuna karar verdi. FETÖ elebaşının “Para yatırın” talimatı verdiği 15 Ocak 2014 milat alındı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Sayın editör Yargıtay istinaf mahkemesinin belirttiginiz şekildeki kararını bozuyor. Mesajlarımdan önemlisini atlayıp önemlisini yayınlamayın lütfen.

Halil

Tarih 20.12.2017 Yargıtay 16.ceza dairesinin kararı. Sayın editör bunlarida yayınlamasanıza yoksa işinize gelmiyormu

VATANDAŞ

fetö ye de bunları bu ülkede büyüten zihniyete de yazıklar olsun. millet faizsiz bankacılık sektörüne helal parama haram katmayım diye bu katılım bankalarına para yatırıyor. yapılanlar saçma sapan geliyor bana. arkadaş sendikamı var şaibelimi durdur faliyetini banka mı var şaibelimi durdur faliyetini incele temiz diyorsan halka temiz de temiz değilse açma faliyete. kimi diyor okul müdürüm sendikaya zorla üye etti bilmem kim kime ne etti ama o sendikanın faliyetini askıya alsaydın o bankanın faliyetini askıya alsaydın bunlar da bu kadar büyümezdi iş bu noktaya da gelmezdi.....

toroslu

16 Temmuzda bankayı kapatsaydın.Vatandaşın suç işlemesine neden izin verdiniz? Aklı olanlar para yatırmadı zaten siz gittiniz garibana çöktünüz.

Vatandaş

herhalde,ard niyet var ortada,hain darbe girişiminden sonra özellikle yatırdılar.

Ohal

Niye sasirmadik acaba.aym nin yetkisi sifirlanirsa sonuc bu olur.ama bu karar gercekte yasaya hukuka ahim e uygun degil.sadece konjektor geregi mecburen bu karar verildi.ama gecersiz.ahim bunu kabul etmez.

Sbg

Tek bankasya degil , zaman sizinti aboneleri de incelensin hatta 17-25 aralik degil dershane krizinde EGITIME DARBE mansetinin atildigi gunun haftasindan baslansin ! Ben de fetoya saygi duyardim ona laf soyletmezdim ne dershanesine gittim ne abi evine ne sizinti okurdum ne bank asya kullanirdim ne zaman o manseti gordum zaman almayi kestim abone de degilim ama gerxek ortada da !

al

hukuk kim deyince kural yapıyor ki... faaliyetlerini durdurmayanlar da suçlu değil mi..

Şoför Mehmet

Bu bankanın tüm faaliyetini sürdürmesine izin veren vergi alan denetleyen hazine bddk maliye bakanlığı ve merkez bankası da suç ortağı değil mi.Ortada suç varsa eğer...

Ali

Sayın editör Haber tam tersi şekilde. Insanları aldatmayın.

salhor

Karım,emekli öğretmen olarak Ankara'da Çankırı yolu üzerinde bir kolejde çalıştı. Hemen eline bir bu şeytan bankanın kartları verildi. Maaşı ondan çekecekmiş. Çekti de. Kredi kartını kullanmadı.İki senede işi bitti,hesabını kapattı. Ama şerefsizler kapatmadılar ki.Telefonla olmadı,banka şubesini zor bulup oraya gidip kapattırdı. Gene olmadı.Yıllarca her ay "60 kuruşunuz var"," 25 kuruşunuz var" diye ekstre geldi durdu. Eşya alırsın,onun kartına 20 ay taksit var. Nasıl almasaydı insanlar? Biz almadık, ama kızım aldı. Şimdi kocası hapiste. Oysa borcunu ödedi ve bir tek kuruş hesap açmadı.Bu iş yılan hikayesi oldu.

Misafir

olamaz. hukukla alakasi yok. madem terör bankasi aninda kapatsaydiniz. niyet okumadan baska bir sey degil.

Konya

Sayın editör bu kararın tamamı varmı elinizde....yok tabiki....çünkü böyle bir karar yok... komediden başka birşey değil

Dt

Tamam ok ama birde şöyle bir durum bankaya el konulduktan sonra hükümet tarafından devlet katılım bankası olacak dendiği için borsada buna yatırım yapanlar var sonra birden vazgeçtik kapatıyoruz denildi bir sürü feto ile alakası olmayan kişinin parası da burada kaldı bunuda sile getirin.

Vatandaş

Kendilerine dokunduğunda anlayacaklar ipi kime kaptırdıklarını

Allah vicdan versin.

Nasıl bir ülke olduk.İnsanlar parasını devlet güvenceli bir bankaya yatırdı diye yıllarca hapis mi yatacak.

Erdoğan

Harbiden tayyip ve saz ekibi ulusalcılara ipleri kaptırmışlar ya la :)))

  • 1