BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.427,71

Yargıtay listeyi YSK'ya verdi, İyi Parti seçime katılıyor

İyi Parti sözcüsü Aytun Çıray, Yargıtay'ın YSK'ya verdiği listede partilerinin de adının yer aldığını söyledi. İYİ Parti sözcüsü Aytun Çınar, "Yargıtay'ın verdiği listede İYİ Parti de var, İYİ Parti'nin seçimlere katılma hakkı tescil edildi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

🌒🌓🌔🌕🌝🌞🌞🌝🌞🌝🌞🌝🌝🌜🌜🌜🌜🌜🌜🌙🌜🌜🌜🌜🌜🌜🌍🌃🛀🛁🛀tebrik ve takdirle gülümsettiğin insanlar olsun güvertelerde ,bu gezegende,

Misafir

Var sen de gayet biliyon ki var

Misafir

Üstüme iyilik sağlık A dostlar!

Misafir

Görebileceğim biryerde dur nerde yoksan orası bana kapkara toprak.

Misafir

B planı nı bilmem ama Bagdatı gozu kapalı bulabilirim ,

Misafir

Sen beni güldürecek miii çıldırıcam mı cam ,

Her Yer Gezi

Bütün dikta rejimlerinde halka zulum, baskı ve sansür arttıkca diktatörler “Biz sandıktan çıktık, milli irade ile geldik, çoğunluk bizdedir, millet bizimledir.” Bu sözlerin bir anlamı var mı? Elbette ki hayır!... Mussolini, Hitlerin sonu ortada.

Misafir

Akp nin içindekileri bir gözden geçir bakalım.

Misafir

Senin sermaye saraydan mı?

Misafir

Yol yapıp köprü yapıp onları zarar ettirmek,3 milyon Suriyeliye 1.5 milyon afgan ekleyip kral gibi bakmak,Hiç bire şey üretmeyip samanı da dahil dışarıdan ithal etmek,Abd ve Fransaya dayılanıp sonra uçak siparişi vermek falan filan.

Misafir

Yok Suna Pekuysal.Tööbe tööbe.

Misafir

BOP luğunu görüyorsun ama.

Misafir

IP ne la?Isci Partisi mi hahqahahahaha

Misafir

Sen asıl IYI kurulduktan sonra MHP de kalanlara bi bak.Buradaki ilçe teşkilında sadece kabadayı,cek senetçi,otopark ve kumarhane işletenden başka kimse kalmadı MHP de.

Misafir

B planını bilmem ama B.O.P planını ve eşbaşkanını çok İYİ biliyoruz.

bakalım

Şimdi meydanlarda ve toplantılarda çıkarılacak zorlukları yasaklamaları bekliyoruz hep beraber.

Hakkı B.

İyi partinin seçime katılmasının engellenmesi yönünde çıkarılan her güçlük, İyi Partinin daha fazla güçlenmesi anlamına gelecektir, kanaatindeyim.

Misafir

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, YPG'linin taziyesine gittiği için dokunulmazlık tartışması sırasında adının gündeme gelmesine değinirken,"Taziyelere katılmak suç falan değil. Taziyelere katılmak taziye sahibinin acısını paylaşmaktır. Kimse çocuğunun terörist olmasını ve kötü olmasını ve ölmesini de istemez. Bu ayrı olan bir şey ve geleneklerimizde olan bir şeydir."dedi.

Turgay

Yargıtay'da ki fetöcülerin işidir.... derseler hiç şaşırmam yorumları okumadım ama mutlaka yazan vardır.

Hakan Efeoğlu

Meral hanım esip gürlüyor da parti vitrininde güven veren adamakıllı bir isim yok hep düşük profil sağdan soldan devşirme eski yüzler hatta bazıları toplumda kötü algı oluşturmuş insanlar peki bu neyin iyisi biz tam anlayamadık...Sizi gidi Rakı balık İYİ giderciler sizi...

Misafir

Ülkenin bu kötü gidişatın tek sebibi şu anda ve 16 senedir bu ülkenin basında olan yozlaşmış iktidardır. 16 senedir bu ülkeye çok zararı oldu. Tekrar seçilmeleri durumunda zaten bu kötü duruma sebep olmuş bu ülkede bu kötü gidişat düzenlemez. Hatta daha da kötü olacak. Tek çare IYI bir yönetim ve 16 senenin hesabını sormak.

Misafir

papaz fetullah iyi pres yapiyor B plani bu olmasi lazim

İnöbü

Salla bakalım.... sol kulağına mı fısıldadılar. Zarraf işi zaten bitti be adam. Neyin pazarlığı. Dilin kemiği ypkki ... cehapeli olumca sallama yeteneği çok gelişmiş olıyor...

vatandas

iyi olsa devleti yikip darbe girisinde bulunanlarla bir olmaz nerde MHP,den kovulmus hirsiz hain duzenbaz varsa nerde teror orgutu varsa bir araya gelmis adini iyi parti koymus iyi olsa Meral aksener gitdigi her partiye nifak sokmazdi once AVP sonra DYP, sonra MHP,sonunda partiden kovuldu ve nerde partden kovulup uzaklastirilan duzenbaz hirsiz varsa bir araya geldi adinida iyi parti koydu siz bu milleti aptalmi saniyorsunuz secimde gorursunuz iymi kotumu alacaginiz oyda %001.olur

buda iy

feto ve terorle isbirligi olan daha onceleri parti parti dolasan gitdigi hicbir partide tutunamayan Meral aksener liderligindeki bir parti nasil oluyorda IYI parti oluyor hayret lideri iyi olsa gitdigi partilerden iliskisi kesilmezdi ker renge giren bir topluluk partisi denilse dogru soylenmis olurdu,kimsede kandirilmazdi alacagi oy orani % 00,01.olur