BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00

Yapay zeka dünyanın sonunu mu getirecek?

Maalesef izlediğimiz filmlerin çok etkisinde kalıyoruz. Bir robot sizin verdiğiniz komutun dışında hiç bir şey yapamaz. Yapay zeka yüklenmiş bir sistem netice itibari ile yine insanın kontrolündedir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Robot insanların işlerini kolaylaştırmak için güzel bir fikir.

Misafir

Güneş enerjisi ile çalışmaktadır. Sizin de söylediğiniz gibi o enerji sadece sinyal göndermeye yetmektedir. Dünyanın sonunu getirebilecek bir güç için yeterli olmaz.

Misafir

ibadet tarzı, ne demek yaa aptal deyilsen nesin ibadet ALLAH a olur Allahin dini de islam dir

Misafir

Din, bir yaşam biçimi ise o zaman ahlakı, ibadet tarzı, estetik anlayışı, kültürü örf, adet, geleneksel giysi ve gelenekleri ile Alevilik elbette bir dindir!

mevhibe inal

Yapay zekayı Kim yapmış?! Nüfus artarken, Robot sevdası neden? İşleri robot yapınca insanlar ne yapacak? Mutlu-sağlıklı olacaklar mı? Bu arada nüfus azalma, Robot çoğaltma kimin fikri?

bilmeden yazmak sallamak

40 yıldan fazla süredir uzayda yol alan hatta güneş sistemini bile terk eden öncüler ve sondalar hala yol almaya sinyal göndermeye devam ediyor bunların hangi enerji ile çalıştığını bize açıklaya bilirmisiniz

abdulhamit

Doğru söylüyorsun sen bir otoritesin ve sen stefan Hawkins den daha zekisin..alkışlıyorum seni... SORU :Ne zaman büyük ülke oluruz.? El CEVAP:Sadece gerçek uzmanlar konu hakkında konuşur ve fikir söylerse..

  • 1