BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59

Yalova'da kesin seçim sonuçları işte oy farkı

Yalova'da kesin seçim sonuçları belli oldu, 30 Mart seçimlerinde 6 oy fark vardı, 1 Haziran seçimlerinde ise bu fark bakın ne kadar oldu?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 110 Adet Yorum
ASLAN PENÇESİ

SENDEMİ HIRSIZSINKİ AYAKKABI KUTULARINDAKİ PARALARI KOL SAATLERİNİ GÖREMEYECEK KADARMI KÖRSÜN BU ÜLKENİN TEK GÜVENCWSİ CHP.DİRE UNUTMA BAŞIN KUMA GÖMÜLMÜŞ ETRAFINI GÖREMEYECEK KADAR KÖRSÜN SİZİ GİDİ SAHTEKARLAR RAHMETLİ ERBAKAN HOCANIN BU GÜZEL ESPİRİNDEN UMARIM BİRŞEYLER ANLARSIN

SELİM

AMA 20 MİLYONU AŞKIN SEÇMEN AK PARTİNİN KAPATILMASINI İSTEMİYOR!..:))

SERDAR

BU ÜLKÜCÜYÜM DİYENLERE NE OLDU Kİ HANGİ MİDE İLE ABİLERİNİN 80 ÖNCESİ ÖLÜMLERİNE NEDEN OLAN CHP VE ZİHNİYETİNE OY VEREBİLDİLER!!!!..ARTIK ÜLKÜCÜ DEĞİLİZ,VALLAHİ DE DEĞİLİZ,BİLLAHİ DE DEĞİLİZ!!..

kjk

chp+mhp birleşkesinden bu kadar oy farkı çıktı.Bakalım çatıda cumhurbaşkanını kimi gösterecekler.Bu ara MHP lilere acıyorum...

GEZICI CHP KAPATILSIN

Bu yüce millet, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca böyle rezil, böyle kepaze bir dönem yaşamadı…1.ci Dünya savaşından sonra ülkemiz, emperyalist devletler tarafından İşgal edilip, teslim alınmıştı. ama ne yazikki dedigin emperyalist devletlerin masasindan vatani sattiniz buyuk bir imparatorluktan kucuk uretmiyen TC KURDUNUZ ve milletinin dinine soven giyim kusagina karisip emperyalist dedigin devletleri taklit eden bir zihniyet CHP zihniyeti gerci olup MILLETIMIZI HIC BIR GAYESI OLMAKSIZIN NEREDEYSE 100 YIL OYALAMISTIR KOMAYA SOKULMUSTUR ARTIK MILLET CHP NARKOZDAN CIKMISTIR BU LOZAN BELASINIDA TARIHIN KARA SAYFALRINA GOMECEGIZ CHP ILE BIRLIKTE

AKP KAPATILSIN______

Bu yüce millet, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca böyle rezil, böyle kepaze bir dönem yaşamadı… 1.ci Dünya savaşından sonra ülkemiz, emperyalist devletler tarafından İşgal edilip, teslim alınmıştı. Ama asla onurundan, haysiyetinden ödün vermedi… Asla sömürgecilerle uzlaşma yoluna gitmedi. Önünde eğilmedi… Yere saplı bir bıçak gibi, dimdik durdu düşmanlarının karşısında

Mert K.

Özgürlükçü Demokrasi Gelecek!.... AKP bitip Def olup Gidecek!

Buharkentli

Kendini seçmeyen armutlar sizi.

VAH VAH

VAH YALOVA VAH CHP NİN ELİNDEN ÇEKECEĞİ GÜNLER BAŞLAMIŞTIR DEMEKTİR CHP YE LİMON SANDIĞI TESLİM EDİLMEZ Dİ

Armutlu Seçmeni

Gel Diyarbakıra da adamlık öğren gel.Ama gelemezsiniz.Sivasın ötesine ne zaman geçtinizki de Diyarıbekire gelesiniz?Sizden milliyetçi olsa ne olur olmasa ne olur.Hakkeriye hiç gittin mi sen?Mardinin,batmanın haritadaki yeri nere bilirmisin DANGOZ!Git pavyon kapısında işini yap sen.Hadi bas gitİT.

Bayram Armutcu

iyi kendi kendini alkisla, zekana on numara verdim...Senin gibilerin yorumlarini okudukca akp'nin basarisini anliyorum...Rabbim milletimizi bu nesilden kurtarsin insallah.

Bayram Armutcu

Galiba senin mutlulugun Bilal paralari sifirladikca artiyor...Aydin Buharkentte chp ile birlesip mhp ye karsi savastiniz..tabii sizin icin utanma diye bir mesele yok degilmi..Bizim icin akp Türkiyenin su andaki en büyük belasidir ve def edecegiz Allahin izniyle..kendinizi yerlestirecek baska mabadler bulun simdiden..

Test Sonucu Kötü

Ne kafa buldum yaa.Ama hakikaten ne armutlar varmış.Len git işine 3 kağıtçı dönek.Bu gün bize yarın başkasına verirsiniz siz.

Bayram Armutcu

"Ben diyorum Canakkale bogazi, sen diyorsun yandi ..............." deyimi, argoda, kendisine yöneltilen soru ve sözlerle uzaktan yakindan ilgisi olmayan cevaplari verenler icin kullanilir...Müstehcenlik sizin beyninize yerlesmis,,Diyarbakirda Barzaniyi karsilamaya gitmekten, Ankarada Barzaniye "Türkiye seninkle gurur duyuyor" diye bagirmaktan, Türk askerinin basina gecen cuvallari unutturanlardan, günlerdir pkk'nin güneydoguda kapattigi yollari acamayanlardan, daglarimiza diktikleri pacavralari indiremeyenlerden utanmayanlar, bana ahlak dersi vermesin..Haydi yallah kendi kalite seviyenizin oldugu yerlere.......

Sahil Bekçisi

Gel gel şaka yaptım seni test ettim gel hadi gel bak ben ATACANDAYIM SANA BUZ GİBİ BİR BİRA ISMARLAYAYIM DA İÇİN SOĞUSUN.CHP DEN SANA ZARAR GELMEZ.İYİ KIZDIRDIM SENİ DEĞİLMİ?TESTİ GEÇTİN BİRAYI HAKETTİN.Köşedeki masada oturuyorum gel hadi gell.MHP liler olmasa *** kazanırdık.SAĞOLUN VAROLUN SİZLER.

SUYUNDAN DA KOY

MIRILDAKOĞLU DERSİMLİ KEMAL + BAHÇELİ EVİN SAHİBİ... 1 ; Türkiye .... 0 mutlumusunuz?Başbuğun kemiklerini sızlattınız.YAZIKLAR OLSUN SİZE.

Bayram Armutcu

O deyimden müstehcenlik cikariyorsan, yuh demekten baska carem yok..Gitte biraz Türkce ögren

Yalova - Kadıköylü seçmen

Size Faşist eli kanlı katil diyenin kucağına oturdunuz susun biraz da utanın!Halaa ne yüzle konuşursunuz anlamak mümkün değil.Hemde birine laf yetiştiriyorsunuz MÜSTEHCENLİK SİZİN KANINIZDA VARMIŞ.UTANMAZ ARLANMAZLAR.

Bayram Armutcu

haklisin, milliyetcilik dedigin, bir yerlerine mese dali sokan adamain ayagina gidip sevgiyle sarilna adamin kulu olmakla olunur degilmi?.. ¨Ha bu arada o kadar yürekten cagirma milleti...Birileri gelir gelmesinede, nasibine ne cikar bilemem tabii..

Bayram Armutcu

Hadi Gülümse..sana Aydin Buharkentteki secim sonuclarini veriyorum...Kimlerin kardeslik yaptigini anlarsin (akp'lilere yazmak zorunda kaliyorum.: lütfen gözünüzle okuyup beyninizle anlayin...Kicinizla okuyup midenizle yorumlamayin) 30 Mart seçimlerine göre karşılaştırılınca, CHP' nin oyu ....... 875 azalmış... Diğer partilerin..... 125 azalmış AKP nin oyu......... 845 artmış.. MHP nin oyu ........ 77 artmış... DEMEK Kİ, chp Aydın Buharkentte akpkk'yı desteklemiştir....

Çok mu acıttım?

Ar diyene bak.Çanalkkaleyi müstehcen arzularına alet etmiş.Anlayın artık n-bunların MHP liliklerini,ÜLKÜCÜLÜKLERİNİ.

Gel gel Şarışınım geeellll

Diyene bak ne güzel sözler ile Çanakkale demiş.Senin öğrendiğini ben çoktaan unuttum.Bundan Milliyetçi olacak öylemi.Termal yoluna git değerlendir hadi hadi.

Bayram Armutcu

Dedigim gibi akp'lilere istediginiz kadar "Canakkale bogazi" deyin..Konuyu hemen yanan biryerlerine saptirirlar...Ustalarindan ögrenmis keratalar..

Hadi Gülümse

Kime verdiniz peki? SAKIN HDP deme!Zira ben istemem.

Bayram Armutcu

Ben diyorum Canakkale bogazi, sen diyorsun .............. Hicmi arlanmaniz kalmadi, agirmi geldi yazdiklarimda hic bahsetmeden saha disina kaymaya calisiyorsun..Tipik akp karakteri..