BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95

Yalçın Topçu'dan Başkanlık çıkışı! Akıl tutulmasıdır...

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, seçimden sonraki yeni süreçte nerede yer alacağını ve kendisine yöneltilen Abdullah Çatlı eleştirilerini Hatice Kübra Kocaoğlu'na değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Alper TUNÇ

Allah razı olsun REİS. Gerçek ÜLKÜCÜLER SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERDİR.

Misafir

bakan maaşı forsu bana çok tatlı geldi, gerekirse ayaklarını bile yalarım.....

ömer polat

bie katilin mezarımı evet ya baya insan öldürdü hata mafyacılık yaptı

ömer polat

sayın yalcin olmadı severdık seni ama bir katilin kanunn kacagının mafyanın mezarını ziyaret etmek cok hoş karşılanmaz

Misafir

kusmuk..geldi birden

canti

kutu bahane ettiler diyo ya..yuh artık..

serden gecti

sen önce Muhsin Başkanın katillerini buldur. makam peşinde koşma

Misafir

gülüyorum sayın yalçın topçu

Misafir

evet ya baksana amerikanın haline yerlerde sürünüyorlar değil mi?Hatta açlıktan nefesleri bile kokuyor!!!Geçenlerde Obama Türkiye'ye gelmiş para bile istemiş türkiyeden.Ya bu başkanlık sistemi yüzünden aç kaldık falan demiş!!!Gerçekten hayatında Başkanlık sistemi nedir'in N sini bile bilmeyenler buralarda ahkam kesiyor ya!!!Gerçi bizim ülkede herkes herşeyi bilir.Bak birden bu tezi unutmuşum!!!

BUŞ

2 PARTİLİ Demokrasi olmaz. Demokrasi ÇOK SESLİDİR. EYALET ülkeyi böler. milli BİRLİĞİMİZ BOZULUR. BAŞKAN ölümsüz değildir. İleride çok yetkili Başkan ülkenin başına iş aşabilir.

KENDİN OL

İLERİ DEMOKRASİ?! Amerika'da Başkanlık Sistemi tartışılıyor. Kapitalist Sistemin Başkanı özelleştirmesidir, diyorlar. Amerikanın hali ortada..

Trk

Helal sana sayın Topçu. Meselenin özü budur bu ka dar açık ve ortadadır.

gurcu

baskanlik sistemini sadece topcu deyil diyer turkiyedeki tum mafya liderleride istiyor.

hakan yaka

seninle hemen hemen aynı fikirleri paylaşmaktan ve bu ülkeyi en az benim kadar candan sevdiğini bilmekten gurur duyuyorum yiğit insan Yaşar TOPÇU bu yüce insanı görünce aklıma şimdiki BBP nin başkanı geliyor ve içim sizlıyor!!!Yazık yaa gerçekten çok yazık bi ona bak birde şu vatan evladına...

Ali Kayacan

Türkiye elbette ameliyat masasında olacak, operatörün alnının terini silmek için havlu tutan hemşire rolünü canlandıracak.

ferdi

Başkanlık olsa ekonomi düzelecek adalet gelecek kurt ile kuzu berabermi dolaşacak yoksa türkü yine o türkü ağızda dil değişti saz yine o saz varsa bir tel değiştimi diyeceğiz

toronaga

iki kutuplu memleket istiyorsun da bizde iki düşmanlı gibi algılanıyor yada o şekile getirilip nemalanılıyor..

YOZGATILI ALPEREN

Ya ben senin allahına kurban olurummmmm halamın kuzusuuuu seni seviyorum ben bozok yaylasının karayağız evladı Fatihh bozok yaylasından sana kucak dolusu selamlar saygılar önce başkanım sonra bakanım eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sn. DEVLET BAHÇELİİİ işte bu bütün mesele bu oku bu röpordajı sn bahçeli ya yol ver ya yol al olurmu

Misafir

doğru söze helal olsun denir

  • 1