BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73

Yalçın Akdoğan'dan flaş terör saldırıları açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, artan PKK saldırılarına ilişkin açıklamasında terör saldırılarının, HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı geçmek için PKK ile işbirliğine girmesi sonrası çözüm sürecini tehlikeye atmasıyla başladığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
hep sizin yüzünüzden

barışmasınlar kıyamete kadar savaşsınlar sende ananın eline kına yıkarsın artık.,rahatladın mı faşisit mikrop

halit

Bakın mükemmel yaptığınız tek şey algı yönetimi.Ama onun da tükettiniz Gideceksiniz...

deniz oktay

ya asılcellat sensen ve halık %40 size aşık olmıuşsa buna ne diyeceksiniz sayın karadoğan

hadi canım

Öyle birbirinize hakaret etmeyin ABD ve İsraildeki ağabeyleriniz hadi barışın derse Mecbuuur napacan barışacan..

CNKMR

Sen de bunu kendini insan zannederek yazdın öyle mi?

Basit bir soru

Soru; Şunun tipine bakın hangi canlıyı hatırlatıyor? (Yardım: eti ucuz hani, müslüman olmayan ülkelerde rağbet edilen canlı canım) evet hepiniz bildiniz, afferin.

..................

yaaa demi ..... bende nasıl bu durumlara düştü diyordum demek bundanmış BU SICAKLARDA maklube çarpmış anlaşılan seni

Daha önce neredeydiniz

HDP ve PKK ile çözüm süreci yürütürken gıkınız çıkmıyordu. HDP o zamanda şimdi de aynı HDP idi. Ne oldu barajı geçtiler meclise girdiler. Dağa çıkmadılar. Çözüm bitti diyen HPD değildi.

AKP cemaatsiz bir hiçmiş

AKP cemaatle istişare içinde olduğu 1. ve 2. dönemde iyiydi. Cemaati takmadıkları hatta karşılarına aldıkları 3. dönemde iyi yönetemediler. Ekonomi dolar terör adalet dış işleri ve itibar herşey kötüye gidiyor. Marifet cemaatteymiş. Başörtüsünü bile cemaat çözmüş. Davalar oldukdan sonra çözüldü. Öncesinde parti neredeyse kapatılıyordu MHP desteğine rağmen başörtüsü çözülmemişti. AKP ve Erdoğan Gülen ve cemaatinin tavsiyelerini dikkate almalıydı. İstişareye devam etmeliydi.

AKP gitsin de PKK gelsin diye Oy Vermedin mi*

AKP nin İktidardan düşmesi ve Tayyip Erdoğana duyulan tepki ile HDP ye verilen oylar PKK ya büyük güç verdi. CHP li Vekiller Engin Altay ve Gürsel Tekinin de dediği üzere Bunda CHP seçmeninin 2011 de oyu yüzde 29 olan CHP ye oy vermeyip yüzde 3.5 oyunu HDP ye vermesi çok etkili oldu ve HDP barajı geçti. CHP de Yüzde 25 te kaldı. Barajı geçen HDP Partisi Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ,19 Temmuz'da Suruç'ta katıldığı programda, "SIRTIMIZI YPJ'YE, YPG'YE VE PYD'YE YASLIYORUZ, BUNU SÖYLEMEKTEN VE SAVUNMAKTA HİÇBİR SAKINCA GÖRMÜYORUZ" dedi. HDP nin ve HDP ye Oy veren Emanetçi CHP lilerin sırtlarını Terör Örgütüne Dayadıklarını alenen itiraf etti.

....................

KENDİ CELLADINA AŞIK OLMUŞ" anlamlı sizde bir kişinin buyruğundasınız o ne derse siz padişahım çok yaşa eeeeeeeeeeee bu devran bitecek ya sonra hiç düşündünmü

Geniş vizyon

Ufuk açıcı, geniş bir vizyonla olaya bakışı gösteren açıklamalar bunlar. Tebrikler.

adnan

Ne komik ya senin anlasma yaptigin adamlara kufur etmen.. :)

solmaz alapan

Medyanın hiçbir gurubun veya partinin borazanlığını yapmaması gerekir.

bir sade vatandaş

13 yıldır ülkeyi tek parti olarak yönetiyorsunuz, sonuç bu. Demek ki yönetim hatalarınız var, iyi yönetemiyorsunuz.

masalmasal

hdp, "pkk terör örgütüdür, saldırılarını lanetliyoruz" demediği için teröre ortaktır ve oy kaybedecek ancak olayların bu duruma gelmesine göz yuman istihbarat teşkilatı ve devlet adamlarının da hesap vermesi gerekli. O bombalar, o cephane Türkiye'ye sokulurken, yollar mayınlanırken ülkeyi muhtar Ali amca mı yönetiyordu? çok özür dilerim, yine kandırılmışlar değil mi seninkiler. Terörişkolara saf saf inanmışlar, şimdi kükrüyorlar, aslan gibi. Olan aslan gibi yiğitlerimize oluyor. devletin resmi televizyonu iki yıldır PKK'ya terör örgütü diyemedi, demedi. Şimdi sen hangi masalı anlatıyorsun?

BİR SUS

BU ADAM KONUSMASA NE OLUR.KONUŞTUKCA DAHADA BATIYOR

Hasan

Azcık utanma duygusu haysiyet şeref varsa çeneni kapa. Dolmabahçede gerilerek oturan sen değilmiydin?

ninnilerle

2 yıldan fazladır inlerine giremediniz, kökünü kurutamadınız, buradan belli beceriksizliğiniz, utanmanız da yok hala konuşuyorsunuz: sizin yazdıklarınızı yaparlarken taptıklarınız kumda mı oynuyordu? bu arada, öğrenmiş ol: israille alış satış, ticaret, askeri anlaşmalar akp döneminde rekor kırmıştır. uyu sen uyu

HDP çözüm bitti dedi mi

HDP seçimden sonra çözüm bitti dedi de biz mi duymadık. Sahi HDP PKK hassasiyetiniz bu noktada idi de partiniz çözüm sürecine HDP PKK ile dialog kurup pozlar verirken neden gıkınız çıkmıyordu. Bu arada AKPlerin giden yüzde 9 oyu ile HDP barajı aştı. Cemaat dediğin yüzde 1. Dediğiniz iftira doğru olsa bile barajı aşması mümkün değil. Siz gidin kobani düştü düşüyor diyen liderinizin partisinde ki kürtleri nasıl küstürdüğünü düşünün. Suçu kendinizde arayın diyeceğim ama. Siz mübarek cennetlik suç işlemez insanlarsınız ya.

_kuLaLi_

pkkya sevdalıysan ermenisindir niye kürdüm deyip yalan söylüyorsun?...

V atandaş

bu millette kendi celladına aşık olmuş bu yüzden Stockholm sendromu yaşayıp hala akp ye oy veriyor. akp ninde pkk nında hdp ninde canı cehenneme bunların hepsi ihanet ortağı.

Nazime

Tamam güzelde, insana sormazlar mı? AKP'nin kürt seçmeninden kürt sorununu çözeceğim diye; Yıllarca apo ile, kandille, osloda görüşen ve amaçlarına ulaşınca bunun reklamını yapan kim!

tolga

hoşt küçük atta civcivler yesin.

osman

Hdp ve Zaman kapatılmalı demiş adamın biri... Bak ne yapalım biliyormusun? AKP kapatalım ülkenin sorunları kökten çözülür...