BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38

Yalancı emlak

İkinci daire ve sonrası için vergi dilimini iki katına çıkar, bakalım oturduğu dam haricinde ev almaya devam ediyor mu, piyasayı azdıracak, kira baronu olabiliyor mu, varsa parası üretim sermayesine nasıl katılıyor görürüz hep beraber

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Son cümlenizi ayakta alkışlıyorum..

ERDEM

SON ZAMANLARDA OKUDUĞUM EN GERÇEKÇİ YAZI. TEBRİKLER

hakkı

emlak baronları tokilere bile el attı gariban için yapılan evleri ödeme zorluğu çekenlerden üç otuz paraya üçer beşer topluyorlar. hükümetin acele bu işe el atması lazım.

hakan as

görüşlerine aynen katılıyorum..millete değil yatırmcıya hizmet..gariban halk emlak konutda olsa ancak mezarda hayali son bulur..

davut

Seninle aynı fikirdeyim amma iktidarın müteahhitleri nasıl para kazanacak birader? Hükümet bu yazdığını görmesin ya fetöden, ya metöden güme gidersin.

Misafir

Bence de sorun iki dairesi olanda değil.iki den fazla dairesi olup bunu gelir kapısı görenlerde,Avrupa da Amerika da neyse burada da aynı vergi mantığı olmalı.yazarı tebrik ederim

Misafir

ya ne saçmalıyorsunuz emlakta zaten gelir oranına göre vergi var. Beliminizi bükemiyoruz artık vergiden yuh size diyorum ne biçim yazı bu.

gencoglu

çok çok doğru bir yazı olmuş elinize sağlık

ds ggt

kimse ev almazsa kiralar da uçar...

Erol Baron

Besicilikte bile tökezlediğinden ekonomisini ve tüm umutlarını inşaat üzerine kurmuş bir hukümeten sanayiye yönelmesini beklemek boşuna zaman kaybetmektir.

Misafir

mütaitler parasız inşata başlıyor,paraları yok bankadan aldıkları kredilerle inşaatı bitirmeye çelışıyorlar,faizinide fiyatlara yansıtıyorlar.kısacası sadece bankalar kazanıyor.konutu devlet üretmeli özel sektör bitik

  • 1