BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17

Yalan saltanatı ve Tayyip Erdoğan nefreti!

Bütün politikalarını Recep Tayyip Erdoğan üzerine kurgulayan, PKK/PYD/FETÖ ve bunların destekçileri. Yalanlar havada uçuşuyor. Bilgisizlik kol geziyor. Ama az kaldı bunların doluştuğu yalan gemisi halkın kayalıklarına çarpacak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
ALASÖZ

Her gün tek kanaldan tek partinin tek adam anayasanının propagandası var, arada bir çıkan hayırcılar ise bütün yönleri ile değişiklikleri ele alıyorlar ama herkesi yalancılıkla suclayan yazar demek ki kendisi dinlemiyor kimseyi ve durumun kritik olması nedeniyle aralarında yazdıkları yalanları güya gerçekmiş gibi sunarak durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Meclisin pratik olarak işlevini yitirip tamamen bir başkana hemde parti başkanı olan bir kişiye bağlanması olan değişiklik teklifini meclis seçimi de yapılacak diye güya demokratik olacağı yalanını ileri sürüyorlar.

Umut

Kapalı alan olunca Türkiye toprağı mı oluyor? Yurt dışında yasak diye bir şey var. Bunu bile yalanlamaya çalışıyorsun? Gözünüzü para bürümüş. göz göre göre yalan konuşuyorsunuz. Allah topunuzu ıslah etsin.

Misafir

bunlar yine az benim bir yakınım var diyanetten emekli ,adam resmen tayyip düşmanlıpğı o kadar depreşmiş ki ona verilen dolayısı ile ak partiye oy atan resmen cehennemlik diyo, daha ne diyeyim. ALLAH cc TAYYİP ERDOĞANA UZUN ÖMÜERLER VERSİN.

Misafir

‘Evet' bir kişi için, hayır hepimiz için....

misaifr

anlaşılmayan bişşey var burda olay erdoğan nefretliğinden ziyade zihniyet bakış açısı nefretliği olabilir çünkü müslümanlıkta olmaması gereken şeyler bugün gayet normalmiş gösteriliyor insanlar ötekileştiriliyor ve şu anda türkiye halkı tamamen bölünmüş zihniyette buda gelecek için iyi bir şey değil

murat

sizler kafanıza vurularak yönetilmeye alışmışsınız da

Misafir

Yazdığınız tüm yazılar Evetçileri aydınlatıyor. Hayırcı HDP CHP ve Hainleri alaca karanlıktan zifiri karanlığa sokuyor.. Teşekkürler

Can Tarcan

Zamaninda demokrasi amac degil aractir diyen adama guvenilirmi?

ismail

Sayın Hadi ÖZIŞIK; bu yazınıza istinaden değilde, genelleme olarak şunu sormak istiyorum. Bir insan yada bir iktidarın, partinin hiçmi hatası olmaz, hiçmi yanlışı yoktur. Neden herşeyin iyi tarafını görme peşindesiniz sürekli. İnsanlara açık açık şu şu iyi şurası sıkıntılı gibi gözüküyor yada şöyle olmalı diye bilgi verirseniz emin olun daha net olursunuz herkesin gözünde. Neden bunu yapamıyorsunuz, yapamıyoruz diyeyim yada.

Misafir

başlığın yarısı doğru...gerisi yalan...

gencoglu

doğru söze ne denir helal olsun sayın hadi bey bu chp çok karanlık çok irezil bir zihniyet yalanda iftirada kara propaganda da üstlerine yok fitne fesatta şeyetana pabucu ters giydirecek maharetteler doğruyu konuşun yalan söylemeyin istediğiniz propagandayı yapmakta özgürsünüz ama bu yaptıkları özgürlük anlayışına sığmaz her lafları yalan iftira çarpıtma üzerine kurulu tabi Allahtan korkmadıkları için yalanda dolanda sınır tanımıyorlar hayır diyenler bir zahmet anayasa değişikliğini sadece bir kere okuyun okuyun yine hayır verin ama okuyun

Misafir

Senin Haberin Yok!...............Bu Rejim ve Anayasa değişikliğiyle milletvekili de memur haline gelir

Misafir

Sorun Daha da Fazla!.................... rejimin değişikliğiyle milletvekili de memur haline gelir

Hilafete HAYIR!____________________

TEK ADAM ON ADAM!................ 16 Nisan’da Kızlarımızın ve kadınlarımızın özgürlüklerini daha fazla kaybetmemeleri için de HAYIR demeliyiz... Hilafet Rejiminde kadının bir kıymeti harbiyesi yoktur. Erkekler dört kadınla evlenebilmekte, kadının miras hakkı bulunmamakta, iki kadının şahitliği bir erkeğin şahitliğine denk gelmektedir. Cariyelik vardır ve padişahın hareminde olan cariye sayısı akıl-almaz !....... Bu Sisteme HAYIR!

Chelsea

BBC Türkçe'nin aktardığı haberde, "Erdoğan'ın Hollanda ve en büyük ticaret ortağı Almanya ile kavgaya girmesi, Nazi diye saldırması, onun ne kadar çaresiz olduğunu gösteriyor" dedi.

abc ve d

güzel yazı, anlayana tabi.

Hakan Sönmez

Tek adamlıktan dem vuranlar şimdiye kadar bir adamın gölgesinden geçinenlerdir. O tek adam ki tam bir diktatördü, hiç kimsenin buna itirazı bile olamaz. Zamanında hiç seçim yapılmamış, meclis, bakanlar, belediye başkanları bile atama ile görev yapmışlardı. Ama şimdi kalkıp tek adama hayır diyorlar, ciddi iseler elele verip 5816yı kaldıralım.

cesaret edemezler

@bir basit vatandaş Bırak bakanı cumhurbaşkanını,bu iki kardeş Özışıklar sürekli atıp tuttukları Muharrem İnce,Kılıçdaroğlu hatta Yılmaz Özdil hatta hatta Can Dündarla bile aynı programda tartışamazlar.Bunlar kendin çal kendin söyle korosu.Almışlar arkalalarına Ak Partiyi yaz babam yaz...dezenformasyon,çarpıtma ne ararsan var.

Misafir

Panik var panik.......... Değirmenin suyu kesilecek!

Tayyip[ Yolun sonunda

Oy oranlarını veren Economist'ten Saray'ı kızdıracak yazı: Erdoğan çaresiz..Anketlerinde 'evet'in yüzde 50'nin altında olduğunu ve Avrupa ile yaşanan krizin "Erdoğan'ın ne kadar çaresiz olduğunun" göstergesi olduğunu yazdı.

Misafir

AKP, referandum sürecinde 5 ayrı kamuoyu araştırma şirketiyle çalışıyor. MHP tabanı ile kendi kararsız seçmenine, “Niye hayır” diye sordu...Sorulara verilen yanıtlarda “Anayasa değişikliği teklifini tam olarak anlayamadıkları, parlamenter sistemin yani Meclis’in kapatılacağı” gibi endişeler taşıdıkları öğrenildi.

AZAK

KARŞINA ALIP KONUŞACAĞIN TARTIŞACAĞIN ADAM MI VAR HAYIRCILARDA

Misafir

Fetö Müslümanım diyor. Bu durumda aynı safta yer almamak için ne yapıyorsunuz?

Misafir

HADİ ÖZ IŞIK TAYYİBİ SEVMEK ZORUNDAMIYIZ MESELA BEN HDP YE OY VERİYORUM TAYYİP HDP LİLERDEN NEFRET EDİYOR HDP LİLERİNDE ONDAN NEFRET ETME HAKKI YOKMU

Misafir

Siz iki birader iyi götürdünüz tabii AKP döneminde, ne de olsa hakiki gazeteciler tasfiye edildi, gazetecilik kim siz kim?