BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22

Ya FETÖ'den vazgeç, ya da Tayyip Erdoğan nefretinden!

Niye kaçıyorsun Kemal Bey, Tayyip Erdoğan orada diye? Acı dolu çığlıkları niye duymuyorsun Kemal Bey? 600 bin adım yürüdün, şehitlerimiz için, o gecenin ızdırabını yüreğinde taşıyan herkes için üç beş adım daha yürüsen ne olur Kemal Bey?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
hasan

sehitliğin ne oldugunu biliyormusun süleyman sehitlik rte için değil vatan için olur

Kara Murat

AZİZ VATANDAŞLARIM, HANGİ SİYASİ GÖRÜŞE SAHİP OLURSANIZ OLUN, EĞER.. DAMARLARINIZDA TÜRK VE MÜSLÜMAN KANI TAŞIYORSANIZ, YELİZ KORAY KARDEŞİMİZİN Kocaeli Koz Gazetesinde KALEME ALDIĞI ''Yerim Destanınızı'' BAŞLIKLI MAKALESİNİ MUTLAKA OKUYUN VE ULAŞABİLDİĞİNİZ TÜM TANIDIKLARINIZA BU MAKALEYİ İLETİRSENİZ, HALKIMIZA ''DESTAN'' diye YUTTURULAN, 15 TEMMUZ DARBE KALKIŞMASININ BASTIRILMASININ ASLA BİR DESTAN YAZMAK OLMADIĞINI, GERÇEK DESTANIN NASIL YAZILDIĞINI ÖĞRENMELERİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYARAK ÜLKEMİZE BÜYÜK BİR HİZMET ETMİŞ OLURSUNUZ...

hv

2004 mgk kararlarini yok hukmunde sayanlarin, Fethullahi buyutenlerin Allah bin bir turlu belasini versin mi Hadi bey ?

ÇALA KALEM NEFRET!!

SENDE YA GERÇEKLERİ GÖRMEYE ÇALIŞ YADA YANLIŞ ŞEYLER YAZIP İNSANLARI İRRİTE ETME,MEMLEKET NEFRET ÇUKURUNA BATTI SAYENİZDE.

Misafir

"Tüm şehitlerimize saygılar:" yorumuna disklike verenlerden fikirlrini rica etsek. Mümkün mü!

Sadi Soylu

Gel siz bu hükümet pof pofundan vazgeçin. Güneşi daha ne kadar balçıklayacaksınız? Allah aşkına doğru konuş ve doğru yaz. Siz 15 temmuzu berrak bir şekilde anladınız mı? MİT- GK.Başkanlığı arsında olup biten senaryoyu gerçekten çözdünüz mü?. hele ki "EnişteMDEN DUYDUM.U"...Benim de K.Kılıçtaroğlu ile fikri birlikteliğim yok ama SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.İlerde bu şahıslar Bşk. Yrd. olacak gerçekler olabildiğince saklanacak öyle mi? Bu Millet yerse tabii.

Misafir

hadi sende taraflı yayıncılık bu kadar olmaz

ADALET İSTİYORUZ.

BUNLARI BÜYÜTÜP BESLEYEN TAPINAN,DİZLERİNİN DİBİNDE FEYZ ALANLARI, HASRET SESLENİŞLERİNİ HEPİMİZ SİZ DE DAHİL BİLİYORUZ HADİ BOŞA KONUŞMA.

ADALET İSTİYORUZ.

KILIÇDAROĞLUNUN FETÖYLE HİÇ İLGİSİ OLMADIĞI GİBİ HER ZAMAN DA İKAZ ETTİ,ŞİMDİ MEMLEKETİ YOK OLMANIN EŞİĞİNE GETİRENLERDEN HESAP SORULMASINMI,BU KADAR DA KÖR BİATÇILIK TÜRKİYEYE ZARAR VERİR,KENDİSİ BİLE MİLLETTEN VE RABBİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİ,??KABULOLMAZ O AYRI,YANİ SENDEN ÖNDE.

hadi ordan Hadi

Fetöden vazgeçemeyen asıl AK Partinin kendisidir.Martaval okumayın artık millet yemiyor.Parayla insanları toplayıp para gücüyle kalabalıkları toplayıp,devlet kasasından harcamalarla,kutlamalar,törenlerle göz boyayayamıyorlar artık...

Semsettin Gurbetci

Gecirdiginiz donusume inanamiyorum, Kafka`nin "donusum" romanina tas cikartacaksiniz. Merak ediyorum ne karsiliginda bunlari yaziyorsunuz.

Misafir

İstifası istenen ama Yargı kararından kaçırılan İçişleri Bakanı Muammer Güler Fezlekesi: 10 kez toplam 10 milyon dolarlık rüşvet almak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nüfuz suiistimali, suçluları kayırmak.

Misafir

Özışık KILIÇTAROĞLU 15 temmuz günü mecliste ne konuştu onu yaz ben senin ellerini değil ayaklarını öperim.Yazamassın çünkü gerçekleri yazdığın zaman yalakalık yapamamış olursun oda sana puan kaybettirir

Tüm şehitlerimize saygılar:

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" vb. denilmedikçe ve de tüm bayramlarımızı aynı hassasiyetle kutla(ya)madıkça yapılanlar ayrımcılığa yol açar.

ayran

Şu bylock listesi yayınlansa da chp'li fetöcüleri görsek ne güzel olurdu, neden yayınlanmıyor ki nasıl olsa akp kendinden emin değil mi..

Misafir

asıl siz fetöden vazgeçin fetö kim ya fetö ile chp nin ve başkanının işi olamaz kara leke atmayın önce siz içinizdeki fetö cüleri temizleyin babacan

HESAP

15 Temmuz ve sonrası yaşanan acıların kaynağı bu AKP-Cemaat koalisyonudur....15 Temmuz’la hesaplaşma AKP ile hesaplaşma olmalıdır

  • 1