BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ya Erdoğan'ı elimizden alırsa!

Baskıya karşı öncelikle elimizdekini koruyup muhafaza etmenin ve sonrasında ise direnişin, kenetlenmenin en güzel örneğini verdiğimiz zamanlar idi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
HASAN PUSLU

KORKMAYIN SAYIN YAZAR BEY ALLAHA ŞIRK KOŞMADIKÇA KUL HAKKI YEMEDİKÇE MÜSLÜMANLAR NİYE KORKSUN ZATEN SON PEYGAMBER HZ MUHAMMET OLDUĞUNA GÖRE KİMSENİN PEYGAMBER OLACAĞI DURUMDA YOK KORKU KORKU NEDEN KORKU ANLAMIŞ DEĞİLİM

Erol Baron

Her istediğini alan FETÖ ve türbanlı bacılarını kendisine oy vermeleri için ikna ettikten sonra ne olur ne olmaz diyerek erzak torbalarını da devreye sokan RTE, ilk çelmeyi yazının resmindeki Erbakan'a taktı. Seçim zaferinden tam olarak emin olmayan aynı RTE, Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker diyerek mağduriyeti kaptı. Tahtı %100 garantiye alabilmek için 1993-2001 arası ABD'yi boyladı ve orada dönemin başkanı Clinton'dan "help" istedi ve BOP eşbaşkanılı dahil önüne konan şartları sorgusuz sualsüz kabul ederek istediği yardımı aldı. O gündür bu gündür Türkiye'nin başında bulunan İMAM hatipli RTE'den tek istediğimiz, sırlarıyla ölmemesi ve halkı aydınlatmak adına her şeyi itiraf etmesidir.

Bozkurt

ADI SOYADI adlı yorumcu islami sizin gibi melunlar bu hale getiriyor. Sülo ve ecevit demişsin bunlar belli bir guruha hizmet edebilir yanlış yönetimleri de oldu muhakkak lakin 38 yıl boyunca bekletilen İkiz yasaları imzalamadılar. Ab yolunda nelere imza atıldı açta oku. Yaw sen bi AKP nin nasıl kurulduğuna baksana. Ayrıca AKP islami bir parti değildir. Bu defaten defalarca deklare etmişlerdir.Bunu o olmayan beynine sok. Allah (c.c.) sizin gibi cahillerden bu ülkeyi korusun. Ve Gına Azabennar...

ADI SOYADI

Bu kadar chpkklıyı kudurttuğuna göre yine 12 den vurmuşsun üstad. Bu minik beyinliler erdoğanın şahsına söylüyorsunuz sanıyor bu cümleleri. Aslında yüce rabbim bunları sülo ile ecevit ile süründürmeye devam etmeliydi, hak ettikleri buydu, lakin işte demek ki hala duası makbul insanlar var ki aramızda razı olmadı mevlam. Neyse burada kitap da yazsak bu konu ile alakalı bu kör ve sağırların ne anlayacağı ne de göreceği var. Sorsan bir onlar görüyor gerçekleri diğer herkes kör . Yazık Allah hidayet versin.

hizmetler !

merhaba,ya bu Cemaati fetullah Cumbuşlar,Vakit molla Cunalistler,milli görüş,milli Nizam,milli selamet,milli felaket,milli yolsuzluk,ve AKP'li molla politikacilar.Ergenekoncu firari SAVCILAR,ya Eskiden bunlar !kanga değilmiydiler. fakat bunu Düşman ! yapmaz,Türban imza gericilik ! hizmeti çok AYIP hainler.

Misafir

İçine ayet karıştırılmış riya kokan bir yazı. Uyarılar ve alıntılar da riyasız görünmeye matuf bir riya tarzı.

vatandaş

sayın beşer;erdoğanın iktidarı allahın bir lutfu falan değil böyle diyerek erdoğanada hakarek etmiş olursunuz bi nevi,erdoğanın iktidarı elde etmesi politik zeka ve kurnazlıktır zeka olmadan hiç birşeye sahip olamazsınız kimse takdir etmez kendiniz alırsınız madem allah takdir etti o zaman ortadoğu müslüman coğrafyasınada bir lider takdir etsinde oradaki kan gözyaşı dinsin,ne dersiniz.

BATUR M.

Din iman allah ile ne kadar ilerici, aydınlanmacı, bilimsel, laik değer varsa hepsine küfrediliyor, bu değerlerin tamamı aşağılanıyor, müslümanların zulüm gördüğü, ezildiği, mağdur edildiği propagandası yapılıyor . Bilimsel eğitim yerine … Safsatalar, Kuran, fıkıh, tefsir, hadis, siyer, kelam öğretiliyor!......

Bozkurt

Sn Mustafa Bey ruhi haliyen yerinde değil di sanırım bu satırları yazarken. Yazın çelişki içinde hem Kim 'ben olmazsam bu dava olmaz' diyorsa büyük bir kibir içindedir diyorsun hemde R.T Erdoğan olamazsa bu ülke kaos ortamına girer diyorsun. Sana yazacak çok şeyim var lakin Allah (c.c.) müjdesini nurunu tamamlayacaktır olarak ayette bildirmiştir. Senin gibi şahsi görüşlere saygı duyulur mu bilemem ama sana biraz nasihat vereyim:Ekonomimiz diken üstünde Eğitim desen Ocd ülkelerinin sonuncu sıralarındayız.Bilim desen daha araba yapamıyoruz.(sahap deme ?) Sağlıktaki yapılanmamız çökmüş. İç siyasette ülke 2 ye bölünmüş dış siyaset desen tamamen fiyasko. ne kaldı geriye. Nerde bizim o şatafatlı dönemimiz bumu iddia etmiş olduğun Müslümanların yükseliş dönemi. Halkın % 80-90 nı borç içinde yüzüyor. Ahlak desen artık ülkede öz evladına tecavüz eder olmuş. Yazmak konuşmak güzelde gerçekler acı Mustafa Bey hariyeciden gazel okumak kadar güzeli yok. Değil mi...

Misafir

buda iyice saçmaladı artık

fikir adamı olamıyorsun

hanedan sülalesi bile dedelerimizin arkasında halk yoktu erdoğanın şanslı arkasında halk var diyor sen bunu göremiyorsun ama hala yazabiliyorsun reis in arkasındaki halk kitlesi kendiliğinden ve bir günde oluşmadı bunu araştıracak kapasiten varsa araştır sonra bu konuları yaz.

halktan kopuk olma

sayın yazar önce reis in bu halka güvenme nedenlerini araştır kafanı dini zihniyetten biraz çıkarıp halkı tanı sonra bu konulara gir sende bu konuda çay içmeye halkın evine rahat rahat giden erdoğana şaşıran bürokratların kafası ile düşünüyorsun halka onlar gibi güvenmiyorsun. erdoğan halkına her zaman güvendi ve en ince planları yapan fetö ve arkasındaki gücü bu sayede yendi şoka soktu ama hala uyanamadınız.

Misafir

Davosta "one munite"den bu yana dünya egemenleri ve Türkiye'deki uzantıları Erdoğan'ı yok etmeye çalışıyor.Asla yok ettirmeyelim ama haksızlık yaptıysa da arka çıkmayalım(her hangi bir bilgim yok sadece Allah adildir,adil olanı sever düsturundan hareketle söylüyorum).Benim liderim hâlâ ERDOĞAN vazgeçmem.Allah'tan dileğim doğru olanla doğru yönetilmek.

  • 1