BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22

Vladimir Putin'den Türkiye'yle ilgili son dakika açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Türkiye'yle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Putin "Türkiye ile ilişkilerimiz hem derinleşiyor hem de yeni içeriklerle zenginleşiyor. İş birliğimiz bölgesel ve ekonomik konularda artıyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Selami yeşilbaş

Kafirin iyisi kötüsü yok..kardeşlerim müslümanla dost edinin...

Misafir

Sazan kardeşim dün de koministler Moskova'ya diye aynı sloganları atıyordun.. Ben Müslüman olarak iki kafirden birini seçmek mecburiyetindemiyim? 3 ncü şık yok mu? Kardeşim bu kafa ve zihniyetle gidersen şunu bilki bugün Rusya ya yarında Çine sarılırsın... Muhtaç olduğun kudreti Rabbim bizlere ihsan etsin diye dua et.. Ya.. kardeşim bi bitmediniz be ona buna sığınacağına Allaha sığın Allaha...

Teta

Kahrolsun hirustyan kafir amerika. Yasasin turk rus kardesligi

MİSAFİR

DÜŞMAN KAZANMAK ÇOK KOLAYDIR..AMA DOST KAZANMAK DA BİR O KADAR ZORDUR..TÜRKİYE OLARAK BU GÜNE KADAR HİÇ BİR ÜLKE İLE DÜŞMAN OLMADIK VE RAHMETLİK ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ...YURTTA SULH--CİHANDA SULH ..ŞİARIMIZ BU OLMALI-DIR..MENFEATLAR ELBETTE ÖNEMLİ AMA HALK DAHADA ÖNEMLİ -DİR ..BANA GÖRE NE İÇ SİYASETİMİZ YERİNDE --NEDE DIŞ SİYASETİMİZ..ACABA NEDEN????

Misafir

Tarih boyunca İngilizler Fransızlar Alma Austro Macaristan kendi gelişimi sağalabilmeleri ve bizleri kolay sömurmeleri için devamlı bizleri savaştırmış.Tarihten ders alan bugun savaşa yanaşmaz

Misafir

İkili Ticaret Para birimi Altın ve diğer maden karşılığı anlaşmalar ve Texas Petro Dolar şaibeli ve geleceği ne getirebilir belirsizliği dolai sade Las Vegas oyunlarında kullanımı bırakılmalı

Misafir

biz şu anda zaten örtülü olarak batı ile özellikle abd ile çarpışıyoruz. sen çarpışmaktan sadece top tüfek mi anlıyorsun ? !

Onur

Batının yaptırmak istediği Ruslarla Türkleri savaştırmaktı ama tam tersi olacak gibi Putin Türkiye’yi batı ile savaştıracak bu gidişle adamın tek Gaye’si Türkiye’yi batı ile çarpıştırmak

Onur

Bence Putin Türkiye’yi kullanıyor dikkatli olmamız lazım

Misafir

ise bak putin bizi kurtaracak ha.moskovada kayıtlı 30 bin evsiz yaşlı var.bunun icinde bir cogunun soğuktan dolayi ayak yada el parmakları kesilmiş

Misafir

Putin yaptığı açıklamada "Türkiye ile ilişkilerimiz hem derinleşiyor hem de yeni içeriklerle zenginleşiyor. İş birliğimiz bölgesel ve ekonomik konularda artıyor" dedi.

Misafir

MİSAFİR YORUMCUYA CEVAP.. BOP..a OTURMUŞ GİBİ YAPTI,FETÖNÜN ,PKK NIN BELİNİ KIRDI ONLARDA HAVASIZLIKTAN ÖLDÜLER..

★★★ Komünist Görüş

Eski mücahitler, şimdi Moskova'nın yolunu tuttular!........!..

Misafir

Catlayalar,patlayanlar Türkiye ile alay ediyor,kullaniyorlar...

Mehmet uguz

Elçiyi ABD nin öldürdüğü kesin, aramızı bozmak için. Peki Rusya niye hala Eset ile hareket edip Idlip i bombalıyor, oradan gelecek göç dalgası ekonomimizi olumsuz etkileyecek.

Farabi

Rusya bizim icin onemli,Turkiye de Rusya icin onemli.Rusya Federasyonunda dolu Turk ve Musluman ozerk cumhuriyetler,bolgeler var.Isbirligimiz tabiki dahada derinlesmelidir.

Misafir

Yaw,gomunus,bu devirde gomunusmu kaldi,sen hangi magarda yasiurdun olm?

Misafir

Evet ...Züğürt tesellisi bakımından haklısın..

Misafir

He tabi tabi.BOP un kucağında oturan kim?

Misafir

Olsun bizde de yok..Napçan hukuku bu devirde.

★★★ Komünist Görüş

★ ★ ★ Türkiye İdlib'deki El Nusra gibi islami silahlı grupların faaliyetine destek vazgeçmelidir........ Türkiye topraklarının Suriye'deki çatışmalarda kullanımına son verilmelidir."

Emin Can

Yolumuza yeni ittifak ve pazarlarla devam edelim..güçlenelim iyice,gerisi bizi alakadar etmesin..

Misafir

Önce mücahit, sonra müteahhit , şimdi de Komünist oldular!............-İyi mi

Misafir

Ülke kendi mezarini kaziyor ,Rusyanan anlasan iflah olmaz. Ordada Hukuk yok.

musmutlu bir dünya

olması gerekende bu,burnumuzun dibindeki komşuyla,binlerce km dekilerin ağzına,güdümüne bakarak düşman oluyoruz,defolun emperyalistler bölgemizden,artık huzurlu bir bölge,huzurlu bir islam coğrafyası ,huzurlu bir dünya için,herkes ELELE...BİRLİKTE:::