BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31

Veliaht prensin Kudüs ihaneti gizli pazarlık ortaya çıktı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed’in, Jared Kushner ve Yahudi lobisi ile yakın ilişkileri yeniden gündeme geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

Türk'lere gelen peygamber kim? Sallamayın be!

sadb

Müslüman görünümlü Yahudi Arap bunlar.

Misafir

fetomu sizin peygamber

DÜŞÜNÜR

ALLAHIN EVİNİN DE İSLAMIN KUTSAL TOPRAKLARIDA İNGİLİZ UŞAĞI HAİN SUUD UN ELİNDE DEĞİLMİ ? BU YEZİDİN SOYUNUN KUDÜSÜ SATMASINA NEDEN ŞAŞIYORUZ...(ŞUARA 227) OKUYUN

Misafir

Allah,dünyada her kavime peygamber göndermiştir.türklere de ,peygamber göndermiştir.bu,Allah ın bir lûtfudur.bu lûtfu,muzır olarak algılamak, Allah a ihenet olur.

Misafir

bu araplara boşuna peygamber göndermemiş Rabbim. peygamber gönderilen kavimler hep muzur kavimlerdir. lakin o büyük Zatın efendimizin kıymetini bilmemiş olacaklar ki hala şeytanın peşinden gidiyorlar.

Misafir

BU ARAPLAR NASIL BİR MİLLET ARKADAŞ ANLAMIŞ DEĞİLİM.. YAZIKLAR OLSUN SİZE.. YARIN MAHŞERDE ALEMLERİN SEVGİLİSİ EFENDİMİZİN KARSISINA HANGİ YÜZLE ÇIKACAKLAR.. AMA TABİKİ YAHUDİ SEVİCİ ILIMLI İSLAM DERDİNDE OLAN BU CONİ KUKLASI VELİAHT PRENSLERİN ŞAHİTLERİ VE SAVUNMALARINI TRUMPIN DAMATLARI YAPACAK.. YAZIKLAR OLSUN SİZE..

Yusuf

Onun bunun uşakları bunlar

kuzeyturk

Bu suudiler peygamberimizin kemiklerini sızlatıyor. Zaten yıllarca filistini kullandılar. Şimdide kudusü israile peşkeş çektiler. Bu kararı destekleyen bütün arapları Allah'a havale ediyorum.

Misafir

EYER ARABİSTANI YÖNETENLER MÜSLÜMANSA HİÇ İNANMIYORUZ. MÜSLÜMANLARIN KATLİNİ İSTEYEN BİR ÜLKE İSLAM ALEMİNİN YÜZKARASIDIR. PEYGAMBERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATAN ARABİSTAN

tipe baksana !

sıfatında hayır yok ki. ilk bakışta ne halt olduğu ortada.

adanalı

araplar kardeşimiz ya!!dünya liderimiz araplar osmanlıyı arkasından hançerlemedi bırakın bu hikayeleri biz araplarla kardeşiz diyordu kardeşleri dünya liderimizin arkasından iş çeviriyor anlaşılan""!!

Misafir

Bu oyun sonsuza kadar sürmeyecek elbette. Sistem içindeki büyük kavgayı Erdoğan yönetemez. Ama şunu yapabilir: Son ana kadar “hepiniz suçlusunuz” diye bir gün İsrail’e, bir gün Almanya’ya, bir gün ABD’ye sallar, yeri gelir Putin’e yüklenir ve hepsinde haklı olur.

Balaban Beyi

Yaa sevgili " Arap severler " görüyor musunuz SEVGİLİ ARAPlarınızı...Bunların NE İSLAMİ NE DE KENDİ MİLLİ DAVA ve İNANIŞLARI YOK.... Kıraldan çok kıralcı olmayalım.Sonra sıkıntısı bize gelir....

Misafir

Sade kendi çıkarlarına bakmak gerekir

Osman

Bir şeyi anlamamak için çırpınıp durursunuz yahu vahhabiler zorla musluman oldukları icin asla iman getirmediler hatta reisleri abu sufyan.. hz efendimize dediki unutma ya muhammet biz yüzeysel bu dinini kabul ettik icten deyil yani bunlar zaten yahudidir osmanlıyi bunlar hanjerledi efendimizin tüm ailesini bunlar katletti bunlarin muslumanligına inanmayın

Misafir

müslümanalrın kudüs ihaneti,kudüs ü müslümanalrın kırmızı çizgisi ilan etmeleridir.asr ı saadet ve 4 halife devirlerinde kudüs hiçbir zaman kırmızı çizgi ialan edilmemiştir.müslümanların kutsal yeri mekke deki kâbe dir.siyasi rantları gereği,siyasi islamcılar;kudüs üzerinden, arz üzerinde fesat çıkarmaktadır.islam toplumunu gerereksiyasi rant peşinde olmayı bırakın.bu hareketiniz,barışı katlediyor.yıllardır terör,savaş yeter artık. dökülen kanlar yetmedi mi?

Battal Gazi

Ülkelerine ve Müslümanlara ihanet eden bu paçavralı uşaklar kapılarında beklediğiniz efendileriniz sizi nereye kadar koruyacaklar. Allah katında da Dünyada da hesap veremeyeceksiniz.

Kasım

Milli arap, hain arap şimdi daha net gözüküyor. Osmanlıyı sırtından hançerleyen hain araplar işte karşınızda.

Misafir

Zaten suudi müslüman deyilki

KAŞGARLI MAHMUT

VAY ONUN BUNUN ÇOCUĞU VAYYYYYYY ULAN DEYYÜSLER ALLAH SİZİ TAŞ ETSİN EMİ YA SİZ NASIL İSLAM VE MÜSLAMANLARIN BAŞKENTİ OLAN MEKKE VE MEDİNEYİ TEMSİL EDİYORSUNUZ EYYYY ALÇAKLAR SİZLER SUUDİ ARABİSTANLI OLABİLİRSİNİZ BAŞKENTİNİZDE RİYAD OLABİLİR BUNDA HİÇ SIKINTI YOK ANCAKKKKKKKKKKKKK MEKKE VE MEDİNEYE GELİNCE BURASI SİZE AİT DEĞİL DÜNYA MÜSLÜMANLARININ ORTAK MİRASIDIR VE SİZ BURALARA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEMİYORSUNUZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALİFELİĞİNİ İLAN ETTİĞİ ZAMAN SİZ BU İKİ ŞEHRE DOKUNAMAYACAKSINIZ ANLADINIZMI ZINDIKLARRRRRRRRRRRRRRRRR NOT.ALLAH SİZİ TAŞ ETSİN İNŞALLAH NEDEN BİLİYORMUSUN SİZLER MÜSLÜMANLARI KENDİNİZE DOST EDİNMİYOR VE MÜŞRİKLERİ DOST EDİNİYORSUNUZ ÇÜNKİ SİZDE ESKİ MEKKELİ MÜŞRİKLERDENSİNİZ VE SİZİN DEDELERİNİZİN PUTUNU İBRAHİM PEYGAMBER YERLE BİR ETMİŞTİ O GÜNLER YAKIN SİZİN BÜTÜN PUTLARINIZI KIRACAĞIZ HABERİNİZ OLSUN

ömer / almanya

HZ MUHAMMEDİN SOYUNDAN Geldiğini iddia eden ürdün kralı abdullahdan hiç ses çıkmıyor.. vahabilerin ne olduğunu biliyoruz.. onlara yakışıyor.. peki ürdün kralına yakışıyor mu?? TABİ GERÇEKTEN O KUTLU SOYDAN GELİYORSA..!!!

ss.sebo

Bunların yaptığı da İslama ihanet. Kendilerine Müslüman olmayanları dost edinenleri biz de affetmeyiz Hz. Peygamber'de

Burdayiz.

Arap yönetimin uşaklık yaptığını gören halk, acep Osmanlı yönetimini tekrar istiyerek Türkiye ye bağlanmak istiyecekler mi?

Bunlar Müslüman mı?

Müslüman olduğundan şüpheliyim bu suudların

  • 1