BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ve tarihi an: TANAP hizmete girdi!

Türkiye ve Azerbaycan tarafından yapımı 3 yıldır süren Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. TANAP, Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

ne yiyeceksen gözünüze dizine dursun.

sasa

akşam iftarda bol bol beton asvalt hızlı tren yiyeceğiz

sıkışınca

AK partili kardeşlerim; Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ayrı ayrı müracaat ederek, YSK ve seçim kurullarındaki hakimlerin bilgilerini talep etmişler. Herhangi bir usulsüzlükte halka duyurmak için... BU kadar sıkıştılar demek ki..kaybedecekler...

Misafir

anlaması kıt arkadaşım sen bu geçişten oturduğu yerden para kazanacaksın mesele bu.

mirza

16 milyar m3 ün yuzde 12 si 6 milyar m3 mü yapiyomus Şükrü abiye bulaşmayın 🤣🤣

Aslan Baba

Sükrü Savas bu islerin icinde biri olarak turkiye nufusunun yuzde 12 sini hesapla sonrada hane olarak 4 e böl cekirdek aileden hesap yap adamı anlarsin,anladik kapasiten zayıf ama şunu da bil senin ülkenden gecen hat italyayı besleyecek sen sadece yuzde 12 lik bir kismı besleyeceksin.Yani anlayabilmen icin mesela iski senin evinin ortasindan kocaman su borusu gecirecek sende kabul edeceksin ve sana karsıliğında 1 bardak su vericek her ay.Yine anlamadın dimi boşver zorlama kendini.Adam dogru yazmis ne diye bulasiyorsun ki adama.

emin

işte hakiki türk akımı işte büyük eser, işte muasır medeniyet, işte akp , işte Erdoğan başkan. allah razı olsun

ŞÜKRÜ SAVAŞ

Akıllı! misafir % 12 dediğin 6 milyar m2 doğalgaza denk geliyor.Ne kadar az değil mi, akıllı misafir.

Misafir

Hat bizim ulkemizden gececek ama sadece yüzde 12 sini karşılayacak sonuç olarak gaz avrupaya taşınacak biz sadece yol üzerindeki ülkeyiz.

Misafir

Dün keskinoğlu iflasını açıkladı biz hala avrupaya yağcilik pesindeyiz.Bu hattın bize bir faydası yok sadece topraklarimiz uzerinden ulasmasi gereken yerlere ulasacak.Kış geldigi zaman görürsünüz.

Misafir

Gaz faturasini az odemeyeceksin sevgili kardesim,sadece ülke uzerinden gececek ve Türkiye kira alacak hepsi bu.Her zaman ki gibi komisyonculuk yani.

Misafir

Hayirli olsun. Millete faydasi yok ise haram olsun. Veselam

Misafir

Muharrem duymasın yıkar

Misafir

Türkiye antepfistığı üretiminde dünya ikincisi findikta birinci..ikiside yakinda kuyumcuda satilacak..bu ülkeden on tane tanap gecse ne olur..garibanin karni mi doyacak. Azeriler ordan medya burdan gaz veriyor ama vatandaş giderek fakirleşiyor..işsşzler ordusu çoğaliyor.ama olsun.nasil olsa oturacak kiraathane çoğalacak.

Misafir

Bakalım tanapi iptal etmek ilk kimin aklına gelecek 😀

Misafir

gaz faturasını az ödeyeceksiz.devlet işlerine fazla kafanı yorma.

HASAN

TANAP a chp , muharrem ince den tıkk yok..!!

MİSAFİR

ŞAHSEN BEN BUNUN TÜRKİYE-YE BİR FAYDASI OLACAĞINI SANMIYORUM..UMARIM YANILIRIM..BU SADECE BİRİLERİNİN CEPLERİNE PARA KOYAR..BİRDE BİR SÖZ VARDIR -TÜRKÇEMİZDE..BU KONUDA ,KİM -KİMİ AĞIRLIYOR ACABA ? BU GÜN AZERBAYCANDA AYNI TÜRKİYE GİBİDİR ..TEPEDEKİ ZAT YER ..HALKI AÇTIR VE İŞSİDİR ..

Misafir

Kimisi Boru Hatti kimisi Tünel acalisi yapar secimden önce, bu yüce Türk Secmenide umarim Degisimin Yolunu acar yakinda insallah :-)

Misafir

Bu Tan APPPP!.............. Acaba Kimin doğalgaz ihtiyacını karşılayacak.... Kafirlere, Gavurlara yaklaşık yüzde 12'sini taşıyacak bir hat ile kime hizmet edilevcek?.......................

Misafir

He yaa!.... Gene Nakliyeci taşıyıcı olduk!...... Sıfır üretim!,,

Misafir

Putin kızar ama..........

Misafir

Kim kazanırsa kazansın...Tek dileğim yeni hükümetin bizleri ekonomik olarak daha da ileriye götürmesidir...Yoksa eğer iflaslar artarsa işsizlik büyürse yeniden bir seçim kaçınılmaz olacak...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Misafir

Ne olursunuz, artık şu AZERİ kelimesini Azerbaycan devleti ve Azerbaycan Türk’leri kullanmayın. Azeriler İran’da farsdilli azınlıklar. Daha ne kadar anlatılacak bu. Bu 50 milyonluk bir halk için aşağılıktır ki fars siyasetinin amacı da şudur. İran’da yaşayan 35 milyonluk has Türk’ün asimile olub yox olması.

Misafir

Fizikci ile konusurken aklinizi basiniza alin,Nasil ki nagihan alci yi duvar sivasina cevirdiyse,ayni seyleri hepiniz yasayabilirsiniz.